بیش از یک میلیون وب سایت به علت نقض کپی رایت به گوگل گزارش شده اند
گوگل به عنوان مرجع جستجوی فضای وب، نقش مهمی در جلوگیری از رشد وب سایت های تقلبی و صفحات جعلی، و گسترش موارد نقض قانون کپی رایت در اینترنت ایفا می کند. این کمپانی در ...
گوگل به عنوان مرجع جستجوی فضای وب، نقش مهمی در جلوگیری از رشد وب سایت های تقلبی و صفحات جعلی، و گسترش موارد نقض قانون کپی رایت در اینترنت ایفا می کند.
این کمپانی در گزارش شفافیت اخیر خود اعلام کرده درخواست های حذف صفحات و محتوای خاص از سوی کاربران، بیش از یک میلیون وب سایت مختلف را شامل می شود که رشد قابل توجهی را نسبت به قبل نشان می دهد. همچنین تعداد کل آدرس های حذف شده از محتوای جستجو توسط گوگل به رقم 2.13 میلیارد می رسد.
این آمار از یک سو تلاش نتیجه بخش شرکت های حائز حقوق کپی رایت در استفاده از الگوریتم های خاص را نشان می دهد که می توانند به صورت خودکار، محتوای ناقض کپی رایت را به گوگل اطلاع دهند، و از سوی دیگر، می بینیم که سرقت دیجیتال نیز رشد نگران کننده ای دارد.
تیم های ویژه گوگل با بررسی تک تک درخواست ها، ادعای متقاضیان را ارزیابی می کنند و همان طور که انتظار می رود، بخشی از این درخواست ها معتبر نیستند، ضمن اینکه گاهی اوقات دولت های مختلف جهان بنا به دلایلی حذف برخی صفحات را از نتایج جستجو می خواهند، که معمولاً مورد موافقت قرار نمی گیرد.
در صدر آمار وب سایت هایی که حقوق کپی رایت را نقض کرده اند و درخواست های متعددی برای حذف صفحات آنها به گوگل رسیده، می توان به پایگاه های اشتراک گذاری فایل و سایت های دانلود مرتبط با شبکه تورنت اشاره کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مطمئنم ایران اینجا حداقل یه رتبه ی درست و حسابی داره...
???