ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری فناپ: تهران تا سال 2020 هاب فین تک خاورمیانه می شود

تکنولوژی های مالی یا همان فین تک صنعت بسیار بزرگی متشکل از شرکت های نوآور است که از فناوری ها و ابتکارات نوین به منظور رقابت در بازار موسسات مالی سنتی و ارائه خدمات خود ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۵

تکنولوژی های مالی یا همان فین تک صنعت بسیار بزرگی متشکل از شرکت های نوآور است که از فناوری ها و ابتکارات نوین به منظور رقابت در بازار موسسات مالی سنتی و ارائه خدمات خود بهره می گیرند. در همین راستا نخستین جشنواره فین تک قرار است که همین ماه به میزبانی فناپ در محل دانشگاه خاتم برگزار شود.

در ادامه توجه شما را به بیانیه خبری رسمی این شرکت در همین رابطه جلب می کنیم.

نخستین جشنواره و دومین رویداد نوآورانه خدمات نوین مالی و پرداخت (فین تک) به مدت سه روز از هجدهم تا بیست اسفندماه برگزار می شود. در این رویداد که تا عصر جمعه بیست اسفندماه در دانشگاه خاتم ادامه خواهد داشت، تیم ها به ارائه ایده، تولید محصولات و حل مسئله واقعی در حوزه بانکداری و پرداخت الکترونیکی خواهند پرداخت.

در کنار بانک پاسارگاد و مرکز نوآوری شرکت فناپ که برگزارکننده اصلی این رویداد هستند، شرکت‌های اتیک و داتین نیز به عنوان حامی حضور دارند.

مصطفی نقی‌پورفر، مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری فناپ امروز در جریان برگزاری یک نشست خبری گفت: رویداد فین‌تک مجموعه‌ای از فناوری های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که به شکل گیری خدمات مالی نوآورانه و جدید کمک می کند.

او ادامه داد: مرکز نوآوری فناپ از سال گذشته، با هدف حمایت از ایده های نوآورانه شروع به کار کرده و تلاش کرده است با برگزاری رویدادهایی در این حوزه، تحولی را ایجاد کند.

به گفته او، فین تک تریگ آپ اولین رویداد فین تکی فناپ در سال گذشته بود که از میان 66 ایده ثبت شده، 15 تیم به مرحله بعد راه یافتند و تنها سه تیم توانستند جایزه 30 میلیونی را برنده شوند.

نقی پور فر با بیان اینکه هدف ما کمک به ایجاد کسب و کارهای فین تکی است، افزود: از بین برندگان سال گذشته، یکی از تیم ها که حمایت فناپ را دریافت کرده بود، توانست از شتابدهی تریگ آپ فارغ التحصیل شود و محصول خود را ارائه دهد.

او با اشاره به هدف اصلی برگزاری چنین رویدادی گفت: نخستین هدف ما آموزش و ترویج فناوری در حوزه مالی، شناسایی تیم‌ها و استارت‌آپ‌ها و سپس کمک به استارتاپ های این حوزه برای ادامه فعالیت است.

مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری فناپ اضافه کرد: فین تک فست(Fintech Fest) عنوان رویداد امسال است که از سه بخش هک وان (مسابقه برنامه نویسی و حل مسئله ) استارتاپ وان (مسابقه استارتاپی) و نمایشگاه تشکیل شده است.

او در توضیح مسابقه برنامه نویسی گفت: یک هفته قبل از برگزاری رویداد، سوال هایی در اختیار علاقمندان قرار داده می شود که آنها فرصت دارند در این زمان، سوال ها را حل و پاسخ ها را ارسال کنند. در پایان بر اساس ویژگی هایی همچون نوآوری الگوریتم و عملکرد، از سه نفر تقدیر می شود.

نقی پور فر با بیان اینکه رویداد استارتاپی عصر چهارشنبه 18 اسفندماه آغاز به کار می کند، گفت: افراد پس از ثبت نام، ایده هایشان را ارائه و پس از رای داورها  و حضار، از میان آنها 10 الی 15 ایده انتخاب می شود. پایان روز تیم سازی اتفاق می افتد و نهایتا از صبح پنج شنبه تیم ها روی دموی اولیه محصول خود کار می کنند و روز پایانی در مقابل داورهای فنی نتیجه کار را ارائه می دهند.

او آخرین بخش را نمایشگاه دانست و افزود: بخشی از فضای رویداد تحت عنوان نمایشگاه به تیم های استارتاپی داده شده است تا بتوانند محصولات خود را معرفی کنند.

مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری فناپ با اشاره به مزیت رقابتی رویداد فین تک فست گفت: صرفا به دنبال برگزاری یک مسابقه و اهدای جوایز نیستیم بلکه می‌خواهیم از ایده‌های ناب و تیم‌های توانمند تا پایان مرحله تجاری‌سازی و ورود آن‌ها به بازار حمایت کنیم.

او همچنین از در اختیار قرار گرفتن لابراتور و ابزارهای نرم افزاری و سخت افزاری با نام فین تک لب(Fintech Lab) به شرکت کنندگان خبر داد و گفت: افراد می توانند با استفاده از این لابراتور(فین تک لب) در فضایی آزمایشگاهی اما واقعی، محصولات و نرم افزارهای خود را تست کنند. همچنین طی این سه روز، بیش از 45 مربی به راهنمایی و کمک آنها می آیند.

مدیر ارشد مرکز نوآوری و فناوری فناپ، سه عامل اصلی را در تصمیمات هیات داوران تاثیرگذار دانست و گفت: نوآوری ایده، مشخص بودن مشتریان و بازار هدف، قابلیت پیاده‌سازی و توانمندی تیم مجری طرح از مهم‌ترین پارامترهایی است که در ارزیابی و داوری ایده‌ها نقش دارد.

نقی پور فر با بیان اینکه مبلغ جایزه امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، گفت: برای رویداد فین تک فست 10 جایزه معادل 130 میلیون تومان برای هر سه بخش هک وان، استارتاپ وان و نمایشگاه در نظر گرفته شده است.

او ادامه داد: سه جایزه ویژه هم در نظر گرفته شده است که از طرف شتابدهنده تریگ آپ به استارتاپ های واجد شرایط شتابدهی تعلق می گیرد. این جایزه علاوه بر مبلغ نقدی است که به طور عادی به استارتاپ های شتابدهی داده می شود.

او در پایان اظهار امیدواری کرد که  تهران تا سال 2020  به هاب فین تک خاورمیانه تبدیل می شود.

در این رویداد، ایلیا وکیلی؛ معاون فنی شرکت اتیک و احسان رفیعی؛ مشاور شرکت داتین توضیحاتی در خصوص فعالیت این دو شرکت در حوزه فین تک و نقش آنها در برگزاری رویداد ارائه دادند.

علاقمندان به ثبت‌نام در این رویداد می‌توانند تا تاریخ 5 اسفندماه به سایت این رویداد به نشانی www.fintechfest.ir مراجعه کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • pop_0098
    pop_0098 | ۳ اسفند ۱۳۹۵

    میگند شتر در خواب بیند پنبه دانه

    اینا فکر میکنند تو همچین محیط بسته که همه چیز امینتی هست اقتصاد خرابه میشه

    همچین کارهایی کرد

    خخخ

    1404 هم داره میاد هیچ کاری تو سند چشم اندازشون که فقط نوشته شده بود انجام نشده

    من تو اصفهانم بیشتر 15 سال هست میخواند مترو بزنند نتوسنتند

    کلا همش اینا حرف مفته میزنند

  • H R
    H R | ۲ اسفند ۱۳۹۵

    سلام

مطالب پیشنهادی