ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

با وجود کاهش ارزش سهام، مدیرعامل AMD به آینده محصولات رایزن خوشبین است

سهام شرکت AMD پس از رشد 400 درصدی طی 12 ماه گذشته، روند نزولی را در پیش گرفت. منابع خبری می گویند استقبال اولیه نه چندان مناسب از پردازنده های دسکتاپ رایزن و ناخشنودی گیمرها ...

حمید مقدسی
نوشته شده توسط حمید مقدسی تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

سهام شرکت AMD پس از رشد 400 درصدی طی 12 ماه گذشته، روند نزولی را در پیش گرفت. منابع خبری می گویند استقبال اولیه نه چندان مناسب از پردازنده های دسکتاپ رایزن و ناخشنودی گیمرها از عملکرد نسبتاً ضعیف این CPUها در حوزه گیمینگ، عامل اصلی کاهش ارزش سهام ای ام دی است.

با این حال، «لیزا سو» مدیرعامل این کمپانی در مصاحبه اخیر خود گفته است:

آنچه برای AMD اهمیت دارد، تولید و عرضه محصولاتی با کیفیت و عالی است و اگر بازار بورس هم با ما همراهی کند، وضعیت بسیار بهتری پیدا خواهیم کرد. حوزه گیمینگ روی کامپیوترهای شخصی، بهترین راه برای دسترسی به میلیون ها کاربر حرفه ای است.

علی رغم کسب امتیاز ضعیف جدیدترین محصولات AMD از تحلیلگران و کارشناسان، «سو» می گوید کمپانی متبوعش راهبرد چندلایه و متنوعی را برای تولید محصول در پیش گرفته و سخت افزارهای متعددی از سوی آنها عرضه خواهند شد.

نمودار دوازده ماهه ارزش سهام AMD

مدیرعامل این کمپانی آمریکایی معتقد است از آنجا که خانواده پردازنده های رایزن به تازگی تولید شده اند و هنوز در ابتدای راه هستند، بنابراین به زمان نیاز دارند تا با انجام تست های مختلف و بهینه سازی های متعدد، بتوان آنها را به سطح رقابتی کنونی یا حتی فراتر از سایر رقبا رساند.

«سو» نسبت به وضعیت سفارشات CPUهای جدیدشان خوش بین است و می گوید «در حال افزایش ظرفیت تأمین خود هستیم، و میلیون ها قطعه چیپ را به فروش خواهیم رساند.»

گفتنیست بزرگ ترین رقیب AMD در حوزه پردازنده های دسکتاپ، کمپانی معظم اینتل است اما برخی تحلیلگران معتقدند خانواده محصولات رایزن با توجه به قیمت مناسب و عملکرد خوب، می تواند ورق را به نفع این کمپانی برگرداند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • MR.SRT
    MR.SRT | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    اگه AMD نبود الان خدا تومن پول پردازنده های اینتل بود و لپ تاپ هاتون از پنتیوم استفاده میکرد و کامپیوترهاتون تازه 2هسته ای میشد
    و همینطور هم برای کارت گرافیک...
    قدرشو بدونیم...

  • mmsh93
    mmsh93 | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    بنچمارک مهم نیست مهم عملکرده که اینتل خیلی بهتره

    • "-_M_-"
      "-_M_-" | ۱۵ اسفند ۱۳۹۵

      خب بنچمارک عملکرد رو میسنجه دیگه ??????

  • Black Boy
    Black Boy | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    من تست های سی پی یو های راِیزن رو دیدم و انتظار نداشتم در بنچمارک هایی که اکثرا برای سی پی یو های اینتل بهینه شدند اینقدر خوب عمل کنه. بدون شک با بهینه سازی نرم افزاری عملکردشون در حالت بازی بهتر میشه.

  • سعید
    سعید | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    مطمنم اینبار موفق میشه درسته در بعضی جاها با مشکل مواجه شد اما خیلی طول نمیشکه تا با ابدیت های که میاد این مشکلات رفع میشه خبر خوب دیگه اینه amd هم قرار هر سال افزایش کاری و بهبود به این سری بده اما نکته اخر نسل apu این شرکت رویایی جالبی تو سر داره اما نمیدونم چیکار خواهد کرد پردازنده zen بهمراه معماری وگا بهمراه حافظه HBM واقعا برای سیتستم های هیبرید چیز بی نظری اینبار amd فکر همه جا کرده ?

  • "-_M_-"
    "-_M_-" | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    من که مسلما میخرم این سری رایزنش رو...از i7 بهتر نباشه بد تر نیست و تازه خییییلیییی ارزونتر هم هست

  • امیرحسین زنگنه
    امیرحسین زنگنه | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    ای ام دی کارش واقعا درسته. بیخود نیست کار ساخت پردازنده کنسولهای نسل جدید رو بر عهده داره. اما اینتل خیلی هیولاس.

  • jebi
    jebi | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    خب معلومه اينتل بهتره.اينتل كجا و اي ام دي كجا.تو ماشين هاي مجازي هم هميشه اينتل بهترين پاسخ رو تو ثبات ها داده و عملكرد تست شدس

  • سعید
    سعید | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    زنه??????

  • امیر حسین
    امیر حسین | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    این مرده یا زن؟

  • Mohammad Reza
    Mohammad Reza | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

    توی گیمینگ هنوز کار دارن که به اینتل برسن ولی تو موارد دیگه مثل ادیت اینتل رو نابود کردن با قیمت و توان مصرفی کمتر و راندمان تقریبا مشابه.قدم خیلی خوبی بوده واسه AMD و الان حتما اینتل فهمیده که دیگه بی رقیب نمی تونه بره جلو و فقط سالی 5 درصد تغییر ایجاد کنه و بازار رو از دست نده.

    • سعید
      سعید | ۱۴ اسفند ۱۳۹۵

      بله البته در رزلویشن p1080 مشکل داره که اونو با کیت در حال توسعه رفع میکنه
      https://www.techpowerup.com/231198/amd-responds-to-ryzens-lower-than-expected-1080p-performance

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی