بازگشت ایران خودرو به بازار روسیه؛ دنا، سورن، سمند و 206 به نبرد رقبای چینی می روند
در سال های نه چندان دوری خودروی ملی ما یعنی سمند به بازارهایی همچون روسیه، بلاروس، ارمنستان، قزاقستان و قرقیزستان صادر می شد. اما پس از ایجاد تحریم های بین المللی و مشکلات به وجود آمده ...
در سال های نه چندان دوری خودروی ملی ما یعنی سمند به بازارهایی همچون روسیه، بلاروس، ارمنستان، قزاقستان و قرقیزستان صادر می شد.
اما پس از ایجاد تحریم های بین المللی و مشکلات به وجود آمده برای شرکت ایران خودرو، صادرات این خودرو ها به کلی متوقف شد.
حال با توجه به مراودات جدید سیاسی بین ایران و روسیه و لغو تحریم های بین المللی، گواهی عرضه 6 محصول این شرکت در بازارهای نام برده شده توسط اداره استاندارد روسیه مهیا شده است.
از این خودروها می توان به رانا، سمند، سورن، سورن توربو، دنا، پژو 206 اشاره کرد. قیمت احتمالی این خودروها در معادل دلاری خود چیزی بین 9 تا 11 هزار دلار خواهد بود.
آنطور که از شواهد و قرائن بر می آید، قوانین ایمنی و زیست محیطی و استانداردهای حاکم بر بازار خودرو روسیه نیز مانند ایران چندان سخت گیرانه نیست و شاهد این مدعا می تواند ورود انبوه خودروهای چینی به بازار روسیه و بی کیفیتی خودروهای ساخت روس ها نظیر لادا یا آواز باشد.
با این وجود نشریات تخصصی خودرو در روسیه عملکرد بسیار قدرتمندی دارند و حتی در مواردی خود به شکل مستقل با انجام تست تصادف، ایمنی خودروهای تازه وارد به این کشور را مورد بررسی قرار می دهند.
بنابراین با توجه به اینکه کیفیت و مهندسی خودروهای ایران خودرو در طول چند سال اخیر پیشرفت محسوسی نداشته اند، باید منتظر تحلیل های چالشی نشریات روسی در مورد این خودروها بود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.



منم همینطور ولی تفکرات مردم رو میبینم چاره جز دفاع از همین دولت بر خلاف میلم نمی بینم
اگه بدونم کی باعث این همه مشکلات هست و با کشتنشون مشکلات مملکت حل میشه به جون مادرم حاظرم اعدامم کنن ولی همه اونا رو بکشم!اخه مگه دشمن باید حتما خارجی باشه !؟مطمعنم چون به خاطر کشورم این کارو میکنم من مث اونا نیستم اگه با یه حرکت که نهایتش مرگم باشه میتونم به کلی هموطنم کمک کنم لا جون و دل این کارو میکنم
منم همینطور ولی وقتی تفکرات مردمم رو میبینم چاره جز دفاع از همین دولت رو ندارم
دروغه..نهایت 20 دستگاه برا روستاهاشون بفرستن اونم با قیمت هفتصد دلار
خوبه امیدوارم ی رقابتی بشه. خودرو سازها به خودشون فشار بیارن مردم که براشون مهم نیست فقط پول براشون مهمه امید وارم حداقل برای پول کیفیت خودرو هاشونو بیارن بالا
بهتر بود مینوشتید رقابت چین با چین هنینا هم اکثرا قطعاتشون چینی هستش اینارم احتمالا با قیمت خیلی پایین میخوان بدن مردم اونجا عمرا سوار این اشغالا نمیشن
عجیبه
از ما بدبخترن یعنی؟
نه ولی الکی سر چیزی نمی گن ما بدبختیم
خاک تو سرت روسیه
چرا ؟
چرا
برای چی
هه خودمون ماشین نداریم میخوان صادر کنن
??