هکرها می توانند از سنسورهای موبایل، برای کشف رمزهای عبور استفاده کنند
اکثر مردم به خوبی می دانند که موبایل های هوشمندشان، از امنیت چندانی برخوردار نیست و احتمالاً با مطالعه گزارش دانشگاه نیوکسل درباره امنیت موبایل های هوشمند، کنسول های قابل حمل، پایشگرهای سلامتی و دیگر ...
اکثر مردم به خوبی می دانند که موبایل های هوشمندشان، از امنیت چندانی برخوردار نیست و احتمالاً با مطالعه گزارش دانشگاه نیوکسل درباره امنیت موبایل های هوشمند، کنسول های قابل حمل، پایشگرهای سلامتی و دیگر دیوایس های هوشمند موبایل در برابر وب سایت های آلوده و اپلیکیشن های نصب شده، به آسیب پذیری به مراتب گسترده آنها بیشتر پی خواهید برد.
بنابر گزارش تیم دانشگاه نیوکسل که زیر نظر دکتر مریم مهرنژاد فعالیت می کند، در هر اسمارت فون بالغ بر 25 سنسور وجود دارد که هکرها به کمک آنها، قادر به بررسی رفتارهای کاربر و کشف PIN ها و دیگر اطلاعات مهم، با دقت 70 درصد در همان تلاش اول هستند؛ در همین حال، PIN های 4 رقمی با دقت 100 درصد در پنجمین تلاش در اختیار هکرها قرار می گیرد.
دکتر مهرنژاد می گوید:
اکثر موبایل های هوشمند، تبلت ها و پوشیدنی ها شامل چندین سنسور، از سنسورهای شناخته شده مانند جی پی اس، دوربین و میکروفون گرفته تا تجهیزات دیگر همچون ژیروسکوپ، مجاورت سنجی، NFC، سنسور گردش و شتاب سنج هستند. اما از آن جایی که اپلیکیشن های موبایل و وب سایت نیازمند اجازه کاربر برای استفاده از اکثر آنها نیستند، برنامه های آلوده می توانند دیتای سنسور را استخراج کرده و اطلاعات حساسی مانند مدت زمان تماس ها، فعالیت های فیزیکی و حتی لمس های شما روی صفحه، PIN ها و رمزهای عبور را به دست آورند.
PIN های 4 رقمی با دقت 100 درصد در پنجمین تلاش در اختیار هکرها قرار می گیرد
وی توضیح می دهد نکته نگران کننده این است که اگر شما صفحه ای را روی مرورگر موبایل یا تبلت خود باز کنید که شامل کدهای آلوده است، و در طرف دیگر، وارد حساب بانکی آنلاین خود در تبی دیگر شوید، هکرها می توانند تمام اطلاعات شخصی وارد شده را به دست آوردند. در سناریوهای بدتر، در صورتی که تمام صفحات به کلی بسته نشوند، هکرها می توانند از قفل بودن یا نبودن دستگاه نیز مطلع شوند.
محققین نیوکسل می گویند که مشکل به مراتب فراتر از آسیب پذیری های تکنولوژیکی می رود و کاربران به دلیل عدم شناخت کافی از سنسورها، درک درستی از خطراتی که ممکن است آنها را تهدید کند ندارند. در نتیجه همین امر، کاربران غالباً تنها درباره خطرات گسترده تر، مانند دنبال کردن حرکات از طریق جی پی اس یا مشاهده اطلاعات دریافتی دوربین نگران بوده و به خطرات سنسورهای حرکتی اهمیتی نمی دهند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.