ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

تهدید جدی کره زمین توسط اجرام آسمانی عظیم واقع در بارش شهابی ثوری

هر ساله بارش شهابی ثوری، عکاسان و ستاره شناسان بسیاری به تماشای این پدیده زیبا و شگفت انگیز می نشاند اما مطالعات اخیر دانشمندان نشان می دهد که رویداد مورد بحث ممکن است علی رغم ...

حسام الدین جعفری
نوشته شده توسط حسام الدین جعفری | ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۲۰:۳۰

هر ساله بارش شهابی ثوری، عکاسان و ستاره شناسان بسیاری به تماشای این پدیده زیبا و شگفت انگیز می نشاند اما مطالعات اخیر دانشمندان نشان می دهد که رویداد مورد بحث ممکن است علی رغم زیبایی، ممکن است تهدیدی برای بشریت باشد.

گفتنی است یک گروه از ستاره شناسان اهل چِک با مطالعه و بررسی 144 شهابی که در سال 2015 در بارش ثوری نمایان شد، به این نتیجه دست یافتند که «رشته تازه ای» از این شهاب ها وجود دارند که کره زمین هر چند سال یک بار از درون آن عبور خواهد کرد.

رشته تازه ای از بارش شهابی ثوری با حداقل دو سیارک 300 متری مشاهده شده است

با وجود آنکه نتایج این تحقیق برای علاقه مندان به ستاره های آتشین بسیار مسرت بخش است اما باید اشاره کرد که ساختاری که اخیراً یافت شده، شامل حداقل دو سیارک 300 متری است و احتمالاً اجرام آسمانی دیگری هم حضور دارند که تاکنون مشاهده نشده اند.

لازم به ذکر است بارش شهابی ثوری همانند دیگر بارش های هم نوع خود توسط بقایای یک جرم آسمانی بزرگ شکل گرفته است. برخی محققان بارش شهابی مذکور را با ستاره دنباله دار «2P/Encke» مرتبط می دانند در حالی که برخی دیگر بر این باورند که ستاره دنباله دار مورد اشاره خود بقایای یک جرم آسمانی بسیار بزرگ تر است که هزاران سال گذشته شکسته شده است.

تیم تحقیقاتی مورد بحث در خلال یک نشست مطبوعاتی عنوان کرده اند که «مطالعات بیشتر برای درک منبع واقعی اجرام آسمانی تهدید آمیز بسیار حائز اهمیت بوده چرا که آنها آنقدر بزرگ هستند تا صدمات فراوانی را به منطقه ای وسیع یا حتی یک قاره وارد کنند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Black Boy
    Black Boy | ۲۱ خرداد ۱۳۹۶

    300 متر؟ اشتباه ننوشتین؟ آخه به نظر نمیاد جو زمین نتونه یک شیء 300 متری رو نابود کنه, درسته؟!

مطالب پیشنهادی