معرفی اپلیکیشن کاریشه؛ بازار کار همراه
در شرایطی که اکثر سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی برای استخدام رزومه های طویل و سابقه کاری زیاد طلب می کنند، چندان تعجب برانگیز نیست که بخش زیادی از جوانان و افراد ...
در شرایطی که اکثر سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی برای استخدام رزومه های طویل و سابقه کاری زیاد طلب می کنند، چندان تعجب برانگیز نیست که بخش زیادی از جوانان و افراد تازه فارغ التحصیل شده بیکار بمانند. اما در چنین شرایطی شاید فریلنسینگ بتواند چاره کار این افراد باشد.
کاریشه برای ایجاد ارتباط مفید و موثر میان فریلسنر و کارفرما طراحی شده است
به عنوان یک فریلنسر (یا به فارسی خویش فرما) شما برای گرفتن پروژه و کسب درآمد احتیاجی به استخدام در شرکت یا سازمانی خاص نخواهید داشت، بلکه پروژه ها را خودتان پیدا می کنید، هماهنگی ها را خودتان انجام داده و کار را به شکل حضوری یا غیر حضوری پیش خواهید برد. در این مسیر فقط با یک چالش اساسی مواجه هستید، و آن هم این که از کجا پروژه بگیرید؟
«کاریشه» پاسخ سوال شماست. این سرویس بستری فراهم کرده که هم فریلنسرها بتوانند بسته به مهارت خود پروژه بگیرند، و هم کارفرماها پروژه هایشان را به افراد متخصص برون سپاری کنند؛ راهکاری سریع و بی دردسر برای ایجاد شغل و کسب درآمد که این روزها نیاز به آن در کشورمان را بیشتر از گذشته احساس می کنیم.
کاریشه برای ایجاد ارتباط مفید و موثر میان فریلسنر و کارفرما، اپلیکیشن ساده اما خوش ساختی طراحی کرده که به لطف نظم حاکم در طراحی متریال خیلی راحت و بدون نیاز به راهنمایی می توانید کار با آن را یاد بگیرید. اولین قدم، مسلما ساخت پروفایل و ثبت خصوصیات و مهارت هایی است که می خواهید بسته به آن ها پروژه بگیرید.
کاریشه تلاش کرده که پرطرفدارترین حوزه های کاری فریلنسرها را پوشش بدهد، یا ساده تر بگوییم، حوزه هایی که در آن ها کار پیدا می شود. برنامه نویسی و IT، نگارش و ترجمه، بازاریابی و تبلیغات، طراحی و گرافیک، منزل و ساختمان، عکس ویدیو و موسیقی، مالی و حقوقی، حمل و نقل، انتشارات و خدمات چاپ و تعمیرات و نگهداری در حال حاضر حوزه های کاری تحت پوشش کاریشه هستند.
کاریشه تلاش کرده که پرطرفدارترین حوزه های کاری فریلنسرها را پوشش بدهد
بسته به این که در کدام حوزه تخصص دارید، می توانید مثل لینکدین مهارت هایتان را در پروفایل ثبت کنید. کافیست وارد دسته بندی یک حوزه شوید و مهارت مدنظرتان را به طور دستی جستجو کنید. جستجو در این قسمت از اپلیکیشن می توانست کمی راحت تر باشد، چرا که هم مهارت های پیش فرض محدودند و هم امکان افزودن تگ جدید را ندارید. اما اگر مهارت مد نظرتان را نیافتید، خوشبختانه فیلد توضیحات هست تا در مورد خودتان و مهارت هایتان بیشتر توضیح بدهید.
پس از این کار به بخش جستجوی پروژه می رسید. خوشبختانه به لطف دسته بندی های منظم و عالی و فیلترهای تخصصی جستجو، پیدا کردن پروژه مناسب در کاریشه کار سختی نیست. پروژه ها را می توانید هم بسته به حوزه کاری جستجو کنید و هم میزان بودجه، مهارت مورد نیاز، شهر و استان محل اجرا و حضوری یا غیر حضوری بودن.
پروژه ها در کاریشه حالت مزایده ای دارند. به این صورت که کارفرما توضیح پروژه، زمان مورد نیاز برای انجام و حقوق پیشنهادی اش را می نویسد تا فریلنسرها پیشنهادهای خود را ارائه کنند. مثلا یک فریلنسر می تواند بگوید که پروژه را در 7 روز و با دریافت مبلغ 250 هزار تومان انجام می دهد، و این پیشنهاد او در صفحه پیشنهادها ثبت خواهد شد.
پروژه ها در کاریشه حالت مزایده ای دارند
از اینجا به بعد بین هیچ کدام از فریلنسرها و کارفرما ارتباطی ایجاد نمی شود، تا اینکه یکی از پیشنهادات نظر کارفرما را جلب کرده و تصمیم بگیرد که با فریلنسر تماس حاصل کرده و هماهنگی های لازم را انجام بدهد. و بدین صورت کاریشه در نقش یک واسط و بدون آنکه پورسانتی دریافت کند، می تواند مشکل جستجوی کار را از سر راه خیل عظیمی از مردم بردارد.
گفتیم که به غیر از جستجوی کار، در کاریشه می توانید خودتان هم کارفرما باشید. پروسه ثبت پروژه بسیار آسان است، و کاریشه به لطف تیم پشتیبانی فعالش خیلی سریع درخواست هایتان را ثبت می کند و حتی ممکن است برای راهنمایی بیشتر با شما تماس بگیرد.
تنها مشکلی که در ثبت پروژه ها می بینید، نبود امکان ویرایش یا حذف آن هاست که البته به گفته تیم کاریشه قرار است که طی یک به روز رسانی به اپلیکیشن اضافه شود.
چه کارفرما باشید و چه فریلنسر، پروژه ها را می توانید از صفحه ای به نام «پروژه های من» دنبال کنید و در قسمت «داشبورد» نمای کاملی از فعالیت هایتان داشته باشید. این دو ویژگی به ارتقای تجربه کاربری در کاریشه کمک شایانی کرده اند و جزو نقاط قوت این اپلیکیشن به حساب می آیند.
با تمام این اوصاف و برای جمع بندی باید بگوییم که کاریشه برای افراد جویای کار و کارفرماهایی که می خواهند پروژه ها را به دست افراد متخصص برون سپاری کنند، بسیار مفید و موثر ظاهر شده و مهم تر از همه در رفع نیاز مهمی قدم برداشته که برای بسیاری از مردم کشورمان یک «ضرورت» محسوب می شود. بنابراین امیدواریم که در آینده شاهد شکوفایی بیشتر سرویس هایی مثل کاریشه و امثال آن باشیم تا همه افراد با هر شرایطی بتوانند شغل و درآمد مناسبی برای خود داشته باشند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
به درد بخور نیست سیستمش
من با این اپلیکیشن کار کردم. اپ قوی ایه البته سایتشونم خوبه که میشه خیلی راحت ازش استفاده کرد. اینم آدرسشه برای اونایی که ممکنه لازمشون بشه karishe.com
به نظرم خیلی میتونه به حال و هوای بازار کار ایران کمک کنه. مخصوصا اینکه پورسانتی نیستن. خلاصه که دستشون درد نکنه
شما هم که از مدیران این اپلیکیشن نیستی خ ایی نکرده ؟