پیکاپ های ارزان قیمت آمریکایی به نماد ثروت برای رانندگان چینی تبدیل شده اند
رشد اقتصادی بسیار سریع چین باعث بهبود درآمدها و در نتیجه افزایش تعداد ثروتمندان در این کشور شده است. سرازیر شدن خودروهای لوکس و انواع اتومبیل های اسپرت و سوپر اسپرت چند صد هزار دلاری ...
رشد اقتصادی بسیار سریع چین باعث بهبود درآمدها و در نتیجه افزایش تعداد ثروتمندان در این کشور شده است. سرازیر شدن خودروهای لوکس و انواع اتومبیل های اسپرت و سوپر اسپرت چند صد هزار دلاری و گاه چند میلیون دلاری به این کشور می تواند یکی از نشانه های پیشرفت اقتصادی چینی ها باشد.
با توجه به درآمدهای نجومی و ثروت بیش از حد، برخی از چشم بادامی ها سعی می کنند به هر روش ممکن خوشگذرانی کرده و گاه دارایی های خود را به رخ دیگران بکشند.
خرید سدان های لوکس یا اتومبیل های اسپرت همواره یکی از این راه ها بوده، اما اخیرا گزارشی منتشر شده که طبق آن اگر یک چینی را پشت فرمان یک پیکاپ بزرگ آمریکایی دیدیم، باید بدانیم که وی در حال خودنمایی بوده و قصد دارد وضعیت مالی خوب خود را به همه نشان دهد!
برخلاف آمریکا که پیکاپ ها وظایفی چون حمل بار، یدک کشی و کارهایی از این دست را بر عهده دارند، در چین وظیفه این دسته از خودروها کاملا متفاوت بوده و شاید هرگز برای کارهای مشابه مورد استفاده قرار نگیرند.
از آنجایی که دولت چین برای پیکاپ های آمریکایی تعرفه 25 درصدی تعیین کرده، قیمت این خودروها بیشتر از رقم واقعی شده و فقط افرادی که وضع مالی مناسبی داشته باشند، توانایی خرید آنها را پیدا می کنند؛ ضمن اینکه این تعرفه شامل سوخت، هزینه تعمیرات و قطعات یدکی نیز می شود.
علاوه بر اینها به دلیل اینکه خیابان ها و جاده های چین پر از انواع اتومبیل های کوچک هیبریدی و برقی هستند، حضور یک پیکاپ فول سایز در میان انبوه این خودروها می تواند باعث چرخش سر و جذب نگاه بسیاری از افراد شود!
جنرال موتورز و فورد با علم به موضوع یاد شده نگاه ویژه ای به بازار چین داشته و با صادرات مدل های معروف و پرطرفدار F-150، سیلورادو و کلرادو قصد دارند سودهای کلانی از ثروتمندان این کشور کسب کنند. این خودروها در مدل پایه قیمتی کمتر از 30 هزار دلار دارند.
تمایل چینی ها برای فخر فروشی با خودروهایی که در بازارهای جهانی گزینه های معمولی و ارزان قیمت محسوب می شوند، تا حدودی مشابه وضعیت برخی از مشتریان ایرانیست که به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی خودروهای آسیایی ارزان قیمت (در بازار جهانی) را مایه افتخار خود می دانند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
از ماست که بر ماست
منو یاد کسایی میندازه که تو ایران کلی پول به ماشین های smart میدن
انقلاب ما انفجار نور بود
عرفان جان ...کور شدیم داداش
«««وی در حال خودنمایی بوده و قصد دارد وضعیت مالی خوب خود را به همه نشان دهد!»»»...
توی ایران با شاسی بلند .... ولی خب بیماریه بدیه که خودمم دچارشم ... پر کردنه خلا های روانیم با پز دادن از طریق دستاورد های مالی ...
تمایل چینی ها برای فخر فروشی با خودروهایی که در بازارهای جهانی گزینه های معمولی و ارزان قیمت محسوب می شوند، تا حدودی مشابه وضعیت برخی از مشتریان ایرانیست که به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی خودروهای آسیایی ارزان قیمت (در بازار جهانی) را مایه افتخار خود می دانند.