افزایش تقاضا برای QLED، کنارهگیری آرام OLED
اینطور که محققان باور دارند، آینده صنعت تلویزیون با نقاط کوانتومی یا همان QLED گره خورده است تا OLED. علت اصلی هم گویا این است که سازندگان تلویزیونهای OLED، قادر به انجام دو کار بزرگ ...
اینطور که محققان باور دارند، آینده صنعت تلویزیون با نقاط کوانتومی یا همان QLED گره خورده است تا OLED. علت اصلی هم گویا این است که سازندگان تلویزیونهای OLED، قادر به انجام دو کار بزرگ نیستند: پایین آوردن قیمت تلویزیونهای OLED و رساندن حجم تولید و عرضه به تقاضا.
«راس یانگ»، محققی که جملات فوق هم از اظهار نظرهای اوست، باور دارد که تا سال ۲۰۲۱، عرضه تلویزیون با تکنولوژی نقاط کوانتومی به بیش از ۱۰۰ میلیون واحد خواهد رسید که تشکیل دهنده ۳۴ درصد از بازار تلویزیون خواهد بود. بر اساس گفته یانگ، این نوع تلویزیونها از سال ۲۰۱۶ الی ۲۰۲۱ میتوانند سالانه رشدی ۹۰ درصدی را تجربه کنند در حالی که شانس تلویزیون های OLED در همین بازه به شکل سالانه ۴۹ درصد است.
چنین تحلیلی به معنای آن است که تلویزیونهای مجهز به تکنولوژی کوانتوم دات، در چند سال آینده محبوبیت بیشتری نزد خریداران این محصول پیدا میکند و آنطور که یانگ میگوید، تلویزیونهای OLED در نهایت میتوانند بخش کوچکی از بازار را در اختیار خود داشته باشند. از سوی دیگر، در حال حاضر تصور میشود که تلویزیونهای QLED قادر هستند تا حجم رنگ بیشتری به نمایش بکشند و این همان جایی است که OLED بازی را میبازد.
جالب اینجاست که شرکت سامسونگ هم در CES امسال هم عنوان کرده بود که فناوری OLED در تلویزیون ها جای خود را به QLED خواهد داد. ویدیوی پایین، نگاه نزدیک دیجیاتو از تلویزیونهای QLED در نمایشگاه CES 2017 است که دعوت میکنیم آن را مشاهده کنید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یک رپورتاژ آگهی را بجای مطلب کارشناسی قرار دادید. حد اقل استدلالهای محکمتری بکار میبردید.
QLED حتى به گرد پاى OLED هم نميرسه حالا بخواد برتر از اون باشه ، واقعا خنده دار و تعصبى بود لين مطلب.
کاملا جانب دارانه و مسخره بود نطر این کارشناس و این پست ، کیولد های سامسونگ حتی بین ال سی دی ها هم بهترین نشدن!
کاملا تبلیغاتی هست این مطلب