نونهالان پرفالوئر در اینستاگرام «سفیر فرهنگی» میشوند
مدیرکل فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از انتخاب ۴۰۰۰ سفیر فرهنگی نونهال تا پایان سال خبر داد و اعلام نمود که آغاز فرهنگسازی از کودکی در اولویتهای اصلی این نهاد جای دارد. وی ...
مدیرکل فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از انتخاب ۴۰۰۰ سفیر فرهنگی نونهال تا پایان سال خبر داد و اعلام نمود که آغاز فرهنگسازی از کودکی در اولویتهای اصلی این نهاد جای دارد. وی یکی از راهکارهای پرثمر در فرهنگسازی را ارزش آفرینی حرفهها و مشاغل از طریق فضای مجازی دانست.
بی نظیر جلالی با اشاره به اینکه اخیرا طرح «سفیران نونهال فرهنگ تلاش و سخت کوشی» را کلید زده توضیح داد:
«این طرح از فضای مجازی و شبکههایی چون اینستاگرام شروع شد؛ کودکانی که دنبال کنندههای فراوانی داشتند انتخاب شدند و حکم سفیر فرهنگی دریافت کردند. این کودکان لباس کشاورز، نانوا، خلبان، پارکبان، همیار پلیس و... را به تن کرده و تصویر خود را در فضای مجازی به همراه شرح آن شغل منتشر میکنند. میخواهیم کاری کنیم که دیگر فرزند هیچ کارگری در مدرسه وقتی شغل پدرش را سوال میکنند خجالت نکشد. فرزندان ما باید بدانند به همه مشاغل نیاز است و همه آنها ارزشمند هستند.»فرزندان ما باید بدانند به همه مشاغل نیاز است
وی با بیان اینکه طرح سفیران فرهنگی، چندمرحلهای است عنوان کرد که از ادارات خواسته تا هر استان ۱۰۰ سفیر نونهال فرهنگی ۲ تا ۱۲ ساله را معرفی کند. جلالی پیش بینی میکند تا پایان امسال ۴۰۰۰ سفیر فرهنگی نونهال داشته باشیم که میتوانند نخبه، ورزشکار، فرزند کارگر یا کارفرما و مانند آن باشند.
در راستای صحبتهای اخیر وزیر ارتباطات مبنی بر لزوم ایجاد بستری امن برای استفاده کودکان از اینترنت، این طرح میتواند بخشی از اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی را به فعالیتهای مطمئن اختصاص داده و به فرهنگسازی استفاده مفید از فضای مجازی کمک شایانی کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
اینجا رو یا پیر های عقل از پریده یا پچه خورده های فسقلی می چرخانند
این کارو نکنند بهتره زیرا در فضای مجازی بمانند بهترند ??
خانه از پایبست ویران است
خواجه در بند نقش ایوان است?
مشکل این بچه یا امثال این نیست که هنوز هیچی از زندگی نمیفهمن مشکل ما از بالاس وقتی نظام آموزشی از مهد کودک تا دانشگاه بر پایه جهل و خرافات بنا شده دیگه چه انتظاری میشه داشت از مردم اون جامعه.
کشوری که آمار فقرو طلاقو فحشا و اعتیادو.... بیداد میکنه بایدم یسری با لودگی نون در بیارن ، اینم شده یه دکون بازار. بالای ۹۰درصد همین تلگرام بر پایه مکتب لمپنیسم داره میچرخه همش خضعبلات و لودگی بایدم یه بچه ۷.۸ سالرو با گفتن یه کلمه به عرش برسوننش.
اون بچه تقصیر نداره مشکل جای دیگس که یسری دنبال این سوژههان تا ازش به بهترین شکل استفاده ابزاری کنن این وسط هم اسمی در میکنن هم نونی توش هست.
? ? ? ? مردم دنبال دلقک بازی هستن ها
خوبه اما زیاد روی یه
یکم آدم های مهم رو معروف کنیم
اینستا شده وسیله ی دلقک بازی نه اجتماعی