کسپرسکی به طور رسمی از دولت آمریکا شکایت کرد
تعجبی ندارد که آزمایشگاه کسپرسکی از تصویب قانون ممنوعیت استفاده از محصولاتش توسط ترامپ خوشحال نیست و شکایت رسمی این شرکت علیه سیاست گذاریهای ترامپ قابل پیشبینی بود اما نکته جالب اینجاست کپسرسکی ادعا میکند ...
تعجبی ندارد که آزمایشگاه کسپرسکی از تصویب قانون ممنوعیت استفاده از محصولاتش توسط ترامپ خوشحال نیست و شکایت رسمی این شرکت علیه سیاست گذاریهای ترامپ قابل پیشبینی بود اما نکته جالب اینجاست کپسرسکی ادعا میکند که «وزارت امنیت میهن ایالات متحده آمریکا» (DHS) در تصمیمات اخیر خود، روند عادلانهی قانونی را در پیش نگرفته و بی انصافانه وجههی این شرکت را هدف قرار دادهاست.
این شرکت روس، در نامهای سرگشاده مدعی شده که مسئولین آمریکایی با استفاده اطلاعاتی نظیر گزارشهای غیر معتبر، عملکردی غیرحرفهای از خود نشان داده و درمقابل آنها جبههگیری متقابل یک طرفهای داشتهاند.
در این نامه اشاره شده که کسپرسکی قصد داشته با نیت مثبت، نگرانیهای مسئولین آمریکایی را برطرف ساخته و دربارهی آنها توضیحاتی ارائه دهد اما در مقابل سازمان امنیت حتی حاضر نشده به صحبتهای این شرکت گوش کند.
ناراحتی این شرکت بیشتر متوجه این مطلب است که سازمان امنیت آمریکا بدون اینکه مدرکی دال بر جاسوسی کسپرسکی داشته باشد صرفاً به علت روس بودن کپسرسکی، نگران خطرات کلی استفاده از آنتی ویروس این شرکت بودهاند.
طبق گزارش این شرکت، بسیاری از آنتیویروسهای مختلف از ابرها برای تهیه و پردازش اطلاعاتی همچون نمونههای بدافزار استفاده میکنند اما به گفته کسپرسکی، سازمان امنیت به هیچکدام از این آنتیویروسها حمله نکرده و تنها استفاده از محصول شرکت روسی را ممنوع کرده که از نظر آنها بیانصافی محسوب میشود.
حال فارغ از اینکه کسپرسکی درست ادعا کرده یا غلط، احتمالاْ با جدال دنبالهداری روبرو خواهیم بود. این شرکت پیشتر به دنبال این بود که با کمک گرفتن از یک «مرجع ذی صلاح و مستقل بین المللی» اعتماد از دست رفته کاربرانش را بازیابد.
تحقیقات این مرجع روی کد منبع آنتیویروس کسپرسکی اثبات کرد که برنامه به هیچ عنوان وسیلهای برای جاسوسی روسها نبوده و تنها اطلاعات را در معرض خطر قرار داده است اما مسئولین آمریکایی این مطلب را برای تبرئه کسپرسکی کافی ندانسته و نظر خود را درباره منع محصولات این شرکت تغییر ندادهاند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
فارق نه ، فارغ?
هدف کسپرسکی و خیلی از آنتی ویروس های دولتی، شناسایی ابزارهای جاسوسی کشورهای رقیب است. آمریکا این رو نمی خواهد و محدودیت ایجاد می کند.
سلام
ممنوعیت بوده ولی هدف ممنوع کردن نبوده .
چون بجزء ایران و 4-5 کشور خاص . هیچ ارگان و شرکت بزرگی از کسپرسکی استفاده نمیکنه و همه از برندهای مطرح و پیشرو امنیتی استفاده میکنن.
البته کسپرسکی مشکلات زیادی ایجاد کرده . ولی هدف آمریکا اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به اون طیف از کاربرهای آماتور و خونگی بوده که فریب تبلیغات کسپرسکی رو خوردن و رفتن محصولاتش رو استفاده کردن.
میخواست بگه حتی ی کاربر خونگی هم که ضد ویروس بی کیفیت نصب کنه میتونه امنیت ی کشور رو با مخاطره روبرو کنه.
بهر صورت کسپرسکی از همون اولش هم نتونست موفقیتی تو بازار خارج ایران داشته باشه و اون بخش خیلی کوچیک از بازار هم که داشت از دست داد .
کسپرسکی الان 10 ساله تمرکز شدیدی روی تنها بازار ایران داره . دقیقآ از زمانی که شرکت دورانتاش محصولات جدیدی رو وارد بازار ایران کرد و از طرفی ارتباطش رو با کسپرسکی قطع و قراردادش رو فسخ کرد.
امروز کسپرسکی و کل شبکه نماینده هاش و شرکای رسانه ایش دارن تلاش میکنن تا کاربرهای ایرانی سمت شرکتها و برندها و محصولات معتبر و پیشرو حوزه آنتی ویروس ها نرن.
ولی کار خیلی وقته تموم شده و بجزء ی عده کاربر فریب خورده کسی از محصولات این شرکت روسی استفاده نمیکنه.
ممنوعیت بوده. استفاده از کسپرسکی در سازمانهای دولتی آمریکا ممنوع شده.
این همه انتی ویروس خوب امریکایی هست.متعجبم چرا تا حالا از کسپرسکی استفاده میکردن؟
فکر میکنم همین مطلب که طبق ادعا اونا :
تحقیقات این مرجع روی کد منبع آنتیویروس کسپرسکی اثبات کرد که برنامه به هیچ عنوان وسیلهای برای جاسوسی روسها نبوده و تنها اطلاعات را در معرض خطر قرار داده
خب عزیزم این خودش کم نیست خواسته یا ناخواسته علت اون همه حمله سایبری توی زمان انتخابات بخشیش همین بوده
وقتی اون همه انتی ویروس خوب دارن چرا باید از یه انتی ویروس روس استفاده کنن
فکر کنید توی ایران ۵ تا انتی ویروس تاپ در حد جهانی تولید بشه بعد دولت از یه انتی ویروس از یه کشور دشمن استفاده کنه خب معلوم دولت باید جلو استفادشو بگیره