ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

در مورد تکنولوژی کوانتوم ‌دات سامسونگ چه می دانید؟

نمایشگاه CES 2018 به زودی در لاس وگاس برگزار می شود و شرکت های مطرح تولید کننده کالاهای الکترونیک از همین امروز معرفی تازه ترین محصولاتشان را در دستور کار خود قرار داده اند. یکی ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۱۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۷

نمایشگاه CES 2018 به زودی در لاس وگاس برگزار می شود و شرکت های مطرح تولید کننده کالاهای الکترونیک از همین امروز معرفی تازه ترین محصولاتشان را در دستور کار خود قرار داده اند.

یکی از این شرکت ها سامسونگ است که با معرفی نسل تازه تلویزیونهای خود خبرساز شده. در ادامه توجه شما را به بیانیه خبری رسمی این شرکت در رابطه با تکنولوژی به کار رفته در ساخت این محصولات جلب می نماییم.

سری جدید تلویزیون‌های QLED سامسونگ تحولی در صنعت نمایش چه از نظر طراحی و زیبایی ظاهری و چه از نظر کیفیت نمایش تصویر محسوب می‌شوند. این تلویزیون‌های برتر، از ذراتی موسوم به کوانتوم‌ دات برای تولید گستره‌ای بی‌سابقه از رنگ‌های متنوع استفاده می‌کنند. نوع ابتدایی این ذرات پیش از این توسط برندهای دیگری برای تولید تلویزیون استفاده شده بود اما تولید ماده سمی کادمیوم در نتیجه فرسایش ذرات کوانتوم دات باعث شد استفاده از آن برای محیط زیست مضر تشخیص داده شود.

ذرات کوانتوم ‌دات هرچند می‌توانست نور بسیار بیشتری در مقایسه با فناوری‌های معمول تلویزیون تولید کند اما به دلیل تشکیل ماده سمی کادمیوم پس از فرسایش این ذرات کنار گذاشته شد. یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای محققان سامسونگ در سال‌های اخیر، تولید فناوری کوانتوم دات بدون کادمیوم بود که اکنون در سری تلویزیون‌های QLED این شرکت استفاده می‌شود و به همین دلیل آنها را نمایشگرهای کوانتوم دات بدون کادمیوم (Cd-free) می‌نامند.

دکتر یونجو جانگ یکی از چهره‌های اصلی تحقیقات این حوزه در موسسه فناوری‌های پیشرفته سامسونگ بود که توانست جایزه دستاورد برجسته تحقیقاتی این شرکت موسوم به «نوبل سامسونگ» را هم از آن خود کند. او که مدت ۱۵ سال در روند تحقیقات کوانتوم دات سامسونگ حضور داشته درباره روند این نوآوری می‌گوید تولید ذرات کوانتوم دات فاقد ماده سمی کادمیوم یک چالش واقعی بود.

او می‌افزاید:

«در ابتدا حتی تصورش را هم نمی‌کردیم تولید کوانتوم بدون کادمیوم ممکن باشد اما سامسونگ به عنوان برندی مسئول در برابر محیط زیست، تولید آن را به عنوان چشم‌اندازی برای خود تعریف کرده بود.»

دکتر جانگ با اشاره به اینکه برای تولید نسخه بدون کادمیوم کوانتوم دات مجبور شدند تا ۱۵ سال تحقیقات خود را ادامه دهند می‌گوید در زمان آغاز و انجام این تحقیقات، مسئله کاربردهای آن مطرح نبود بلکه سامسونگ می‌خواست خود را برای ۱۰ سال بعد آماده کند. او می‌افزاید:

«می‌خواستیم کاری را بکنیم که کسی قادر به انجام آن نبوده است برای همین سه سال دیگر هم به تحقیقات‌مان ادامه دادیم».

دکتر جانگ در تشریح تفاوت‌های دو فناوری QLED و OLED می‌گوید «من در حال حاضر روی تولید نمایشگرهایی تحقیق می‌کنم که بر محدودیت‌های OLED مثل پیکسل سوختگی و طول عمر پایین فایق شده و در بسیاری زمینه‌های دیگر هم قابل استفاده باشد. برای رسیدن به این هدف بصورت اخص روی فناوری کوانتوم دات خود نورده کار می‌کنیم. هدف نهایی من ایجاد فناوری است که ارزش جدیدی را برای مشتریان ایجاد کرده و آن را برای زندگی امروزی ما راحت‌تر می‌کند».

دکتر جانگ یکی از نوآوران حاضر در شرکت سامسونگ است که می‌خواهند آینده فناوری‌های نمایشی را تغییر دهند. به گفته او بسیار هیجان‌انگیز است که شاهدیم نسل آینده تلویزیون اکنون در اتاق نشیمن‌مان در اختیار ماست.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • علی بحرینی
    علی بحرینی | ۱۸ دی ۱۳۹۶

    باشه تو درست میگی جانگ این تلویزیون تو اتاق نشیمن میلیونر ها هست نه ما که یه پول چندرغاز رو به زور درمیاریم

  • omid apk 2024
    omid apk 2024 | ۱۸ دی ۱۳۹۶

    الجی جی سیکس پلاس هم صفحه نمایشش کوانتوم هست ولی الجی رو درک نمیکنم چرا توی نسخه معمولی و پرایم جی سیکس استفاده نکرد کوانتوم کنتراست و رنگ و لعاب بیشتری ارائه میده مثله سوپرامولد هستش.

  • abbas rezayee
    abbas rezayee | ۱۸ دی ۱۳۹۶

    @Mohammad lg g4 ya gooshie haye sony ips lcd hastan

  • Mohammad Golmohammadi
    Mohammad Golmohammadi | ۱۸ دی ۱۳۹۶

    این مثل ال جی جی 4 نیست؟ یا اکثر گوشیای سونی؟ البته دقیق نمیدونم

مطالب پیشنهادی