ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ساخت بزرگترین تلسکوپ رادیویی دنیا چین
علمی

چینی ها و برنامه ساخت بزرگترین تلسکوپ رادیویی دنیا برای ردیابی حیات فرازمینی

چینی ها قصد دارند در آینده بزرگترین تلسکوپ رادیویی قابل جهت دهی دنیا را برای ردیابی حیات فرا زمینی، یافتن ماده تاریک، بررسی دقیق تر امواج گرانشی و تحقیق در خصوص سایر پدیده های اسرار ...

محمد مافی‌ها
نوشته شده توسط محمد مافی‌ها | ۲۸ دی ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۵

چینی ها قصد دارند در آینده بزرگترین تلسکوپ رادیویی قابل جهت دهی دنیا را برای ردیابی حیات فرا زمینی، یافتن ماده تاریک، بررسی دقیق تر امواج گرانشی و تحقیق در خصوص سایر پدیده های اسرار آمیز کهکشان ها احداث نمایند.

این کشور همین حالا نیز میزبان بزرگترین تلسکوپ رادیویی دنیا با قطر ۵۰۰ متر است. عنوانی که آن را با رصدخانه Arecibo در کشور پورتو ریکو شریک است. البته دو تلسکوپ مورد اشاره از نوع ثابت هستند، در حالی که بزرگترین نمونه قابل جهت دهی در ایالت ویرجینیای آمریکا در حال کار است.

رادیو تلسکوپ جدید چینی ها حدود ۱۰ درصد از نمونه آمریکایی بزرگتر خواهد بود و می تواند تا ۷۵ درصد از سطح کل آسمان بالای سر خود را تحت پوشش قرار دهد. علاوه بر این، تلسکوپ مذکور قادر به پوشش فرکانس هایی با طول موج پایین تر نسبت به تمام نمونه های مشابه خواهد بود. بنابراین دیگر هیچ سیگنال کیهانی، هرچند ضعیف نیز از گوش های شنوای چینی ها مخفی نمی ماند.

تلسکوپ رادیویی چین

رصدخانه رادیویی جدید در طول موج های ۱۵۰ مگاهرتز تا ۳ گیگاهرتز با رصدخانه فعلی چینی ها همپوشانی خواهد داشت، مسئله که می تواند کمک بزرگی به شناسایی حیات فرازمینی در کهکشان های دور نماید.

لازم به ذکر است که میان طیف موج های ایجاد شده توسط هیدروژن و اکسیژن به عنوان عناصر تشکیل دهنده آب (ماده اولیه مورد نیاز برای تشکیل حیات) فاصله قابل توجهی وجود دارد. بنابراین همپوشانی دو تلسکوپ رادیویی چینی ها کمک می کند که بتوان با دقت و سرعت بیشتری سیگنال های واقعی را از انعکاس های دروغین تشخیص داد.

هنوز مشخص نیست که تلسکوپ رادیویی جدید چینی ها کی آماده بهره برداری خواهد بود، ضمن این که در خصوص هزینه های احتمالاً هنگفت احداث آن نیز صحبتی به میان نیامده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • мσнαммα∂.α.ʝ
    мσнαммα∂.α.ʝ | ۲۸ دی ۱۳۹۶

    @omit_end
    منم همین مشکلو دارم

  • omid_end
    omid_end | ۲۸ دی ۱۳۹۶

    دیجیاتو من ریپم یا تحت نظر از اینا درم بیار این داستانا چیه چرا کامنتام بعده 1ساعت منتشر و تایید میشه اگه با من مشکل داری بگو تا اپ تو حذف کنم و برم سمت زومیت جان

مطالب پیشنهادی