ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

واقعیت مجازی به کمک تیم اسکی المپیک آمریکا می‌آید

واقعیت مجازی به کمک تیم اسکی المپیک آمریکا آمده و آنها می‌توانند با استفاده از ویدیو‌های ۳۶۰ درجه مسیر حرکتشان را قبل از مسابقه بارها طی کنند. کارشناسان معتقدند این تمرین‌ها می‌تواند عملکرد و اعتماد ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۰

واقعیت مجازی به کمک تیم اسکی المپیک آمریکا آمده و آنها می‌توانند با استفاده از ویدیو‌های ۳۶۰ درجه مسیر حرکتشان را قبل از مسابقه بارها طی کنند. کارشناسان معتقدند این تمرین‌ها می‌تواند عملکرد و اعتماد به نفس ورزشکاران را تقویت کرده و شانس‌شان برای برنده شدن را بالا ببرد.

ورزشکاران رشته‌ی اسکی همواره نیاز دارند برای تقویت عملکرد خود پیست‌های مختلف را تجربه کرده و یک مسیر را بارها اسکی کنند تا بتوانند به راه آشنا شده و تکنیک‌های خود را به موقع به کار گیرند.تیم اسکی المپیک آمریکااین ورزشکاران اصولاً قبل مسابقه به پیست‌های مورد نظر دسترسی ندارند و نمی‌توانند پیش از موعد در محل مسابقات به تمرین بپردازند. از این رو تنها تمرین موجود در پیست دقیقاً زمان بازی‌ها خواهد بود.

حال تیم اسکی المپیک آمریکا پروسه‌ی آمادگی ورزشکارانش را ارتقا داده است و قصد دارد از واقعیت مجازی بهره بگیرد. از این رو با همکاری تیمی به نام STRIVR, تمرینی بر اساس ویدیو‌های ۳۶۰ درجه طراحی کرده که ورزشکاران می‌توانند با استفاده از آنها چندین بار پیست مسابقه را طی کنند.تیم اسکی المپیک آمریکاشرکت STRIVR که سابقه‌ی طراحی تمرینات بر پایه‌ی واقعیت مجازی برای تیم‌ها و ارگانهای مختلف را دارد، اکنون قصد دارد با طراحی تمرین‌های مشابه برای مسیر مسابقات المپیک و جام جهانی، استرس تیم اسکی آمریکا را کاهش دهد.

«جرمی بیلنسون» رییس آزمایشگاه تعامل انسان با واقعیت مجازی (Virtual Human Interaction Lab) دانشگاه استنفورد درباره‌ی این نوع تمرینات مبتنی بر واقعیت مجازی گفت:

«یکی از کاربرد‌های واقعیت مجازی بازسازی موقعیت‌های آموزشی است که به طور طبیعی بسیار اندک رخ می‌دهند. تمرین در پیست مسابقات المپیک، یکی از آن موارد اندک است.»

«تروی تیلور» مدیر تیم‌های اسکی و اسنوبرد ایالات متحده هم در این باره می‌گوید:

«ورزشکاران می‌توانند مسیر را چند بار تجربه کرده و استراتژی به خصوصی را در زمان مناسب بکار برند. این روش نه تنها از اتفاقاتی نظیر مریضی و مصدومیت جلوگیری می‌کند بلکه روش خوبی برای بازگردانی افراد آسیب دیده به پیست مسابقه است. بازخورد مشاهده شده از تمرین با متد یادشده این است که ورزشکاران روز به روز توانسته‌اند عملکرد و اعتماد به نفس خود را افزایش دهند.»

تیم اسکی المپیک آمریکااگر تیم اسکی المپیک آمریکا بتواند مدال‌های زیادی در بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۸ که قرار است از ۲۰ بهمن تا ۶ اسفند امسال در شهر پیونگ‌چانگ کره جنوبی برگزار شود، بدست آورد، مطمعناً تیم‌های ورزش‌های بسیاری تمرین مبتنی بر واقعیت مجازی را در برنامه‌ی فعالیت‌های خود قرار خواهند داد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی