آخرین آمار فعالیت کاربران ایرانی تلگرام منتشر شد
پژوهشگاه ملی فضای مجازی وابسته به مرکز ملی فضای مجازی بخشی به نام «رصد شبکههای اجتماعی» دارد که البته فعلا تنها آمارهای مربوط به شبکه پیامرسان تلگرام را در بازه زمانی گوناگون منتشر میکند. رصد ...
پژوهشگاه ملی فضای مجازی وابسته به مرکز ملی فضای مجازی بخشی به نام «رصد شبکههای اجتماعی» دارد که البته فعلا تنها آمارهای مربوط به شبکه پیامرسان تلگرام را در بازه زمانی گوناگون منتشر میکند. رصد فعالیت کاربران ایرانی در تلگرام نشان از افزایش روزانه و استقبال بیشتر مردم نسبت به این برنامه دارد به طوری که تنها در دو هفته اخیر بیش از 10 هزار کانال تلگرامی جدید ساخته شده است.
طبق آمار این پژوهشگاه، به طور دقیق 754 هزار و 516 کانال (تا سوم بهمن ماه) در تلگرام وجود دارد که روزانه به طور میانگین 2.5 میلیارد بار بازدید از این کانالها صورت میگیرد. البته آنطور که پیداست بخش اعظمی از این آمار متعلق به کانالهای غیرفعال یا کم فعال است چرا که بنا به آمار فوق در این بین ۲۶۴ هزار و ۳۴۷ کانال به روزرسانی می شوند.بیش از 750 هزار کانال تلگرامی فارسی وجود دارد
بررسی ها نشان می دهد که در طول شبانه روز (24 ساعت) به طور متوسط بیش از ۳ میلیون و ۷۵هزار و ۲۲۷ مطلب در بین کانالهای تلگرامی منتشر یا به اصطلاح فنیتر پست میشوند. جالب است بدانید که ساعت 10 شب بیشترین زمانی است که پستها منتشر میشوند و بازدید میخورند (بیش از 285 هزار مطلب) و همچنین کمترین زمانی که مطالب به اشتراک گذاشته میشوند مربوط به ساعت 4 صبح با آمار ۱۴ هزار و ۹۵۷ مطلب است.پستهای تلگرام در شبانه روز به طور میانگین نزدیک به 2.5 میلیارد بار بازدید دارند
متوسط تعداد مطلب بر کانال در یک روز ۱۱.۶۳ مطلب است و این به این معنی است که به طور متوسط روزانه در هر کانال حدود ۱۱.۵ مطلب منتشر می شود. تعداد کل بازدید کانالهای فارسی شبکه اجتماعی تلگرام نیز در روز دوم بهمن ماه ٢ میلیارد و ۲۸۵ میلیون و ۳۷۰ هزار و ۴۳۹ بازدید برآورد شده است.
همچنین تعداد بازدید هر مطلب در کانالها رقمی بین 800 تا 1000 بار اعلام شده که بیشترین بازدید نیز در طی ۱۰ روز اخیر به آخرین روز دیماه باز می گردد که هر مطلب حدود یکهزار و ۳۵ بار بازدید داشته است.تلگرام نوزدهمین سایت پربازدید داخل کشور است
سایت تلگرام با رتبه 19 در الکسا یکی از پربازدیدترین وبسایتهای ایرانی است که امروزه با بسیاری از مسائل اقتصادی، اجتماعی و حتی سیاسی کشور گره خورده است. برخی از کارشناسان وابستگی بیش از حد مردم به این پلتفرم را خطرساز و برخی دیگر استفاده از جنبههای گوناگون این پیامرسان را پرکاربرد میدانند. در هر حال امری که همگی بر سر آن توافق دارند، ضریب نفوذ بسیار بالای چنین شبکههایی بر ابعاد مختلف زندگی مردم است که باید جدیتر و اصولیتر به آن نگاه شود تا بتوان از پتانسیلهای آن استفاده کرد.
در ضمن اگر هنوز به کانال تلگرامی دیجیاتو ملحق نشدید شاید بد نباشد بعد از خواندن این مطلب، نگاهی به آن بیندازید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
@hamed1944
داداش دقیقا همین مطلبی که شما میگید روی مخ منم هست. نه تنها این خبر بلکه خیلی از خبرهاشون که ترجمه هست همینطوره و نظرات شخصی خودشونو بر اساس دانش ناکافی و بعضا اشتباه با مقاله اصلی مخلوط میکنن و به خورد ملت میدن. قبل خوندن این خبر داشتم خبری از باتری بعدی اپل تو همین سایت میخوندم و وقتی منبع خبرو روفتم کامل خوندم دیدم از تخیلات خودشان هم به مطلب اضافه کردند.
خود کرده را تدبیر نیست.مردم ویچت داشتن فیلتر شد لانین داشتن فیلتر شدفیسبوک فیلتر یوتیوب فیلتر توییتر فیلتر خب جمع میشن یجا میرن تلگرام دیگه
@hamed a 1994
کلا وقتی یه مقاله رو فقط کپی و پیس می کنن و یک مقدار هم نمیخونن همین میشه....حتی قلت عملائی هم از توش در میاد و بعضا هم نظرات پاک میشن?
چنین اطلاعاتی رو که اینا ارائه میدن رو چجوری بدست میارن؟ با همکاری تلگرام هست یا خودشون با نظارت چنین آمار و ارقامی رو بدست آوردن؟!
ممنون میشم اگه کسی اگاهه به من توضیح بده.
تلگرام روسی نیست آقای آرش پارساپور. لطفاً رسالت خبری خودتون به عنوان رسانه رو بشناسید و صحیح و موثق مطلب بنویسید.
مستقیماً از توییتر پاول دروف نقل می کنم:
"Not sure why some media would refer to Telegram as “Russia-based”. We have no servers, developers, companies, bank accounts or offices in that country."
ترجمه: نمی دانم چرا برخی رسانه ها ترجیح می دهند تلگرام را روسی بنامند. ما هیچ سرور، برنامه نویس، شرکت ثبت شده و حساب بانکی ای در آن کشور نداریم.
https://twitter.com/durov/status/951243462912995328
سلام دوست عزیز. این خبر رو توی دیجیاتو هم خودمون کار کردیم قبلا اگر درست یادم باشه. حق با شماست. سوتفاهمی توی متن خبر فوق پیش اومده بود که به دلیل نحوه نگارش بود به نظرم. سعی کردم جمله زیر عکس رو با لحن دیگری بنویسم تا این سوتفاهم پیش نیاد.