شرکت اماراتی DarkMatter از موبایل امنیتی خود رونمایی کرد
شرکت DarkMatter که در زمینه امنیت سایبری فعالیت دارد به تازگی از نخستین موبایل خود رونمایی کرده که هدف اصلی اش مقابله با اقدامات جاسوسی علیه کاربرانش است. این دستگاه اندرویدی که Katim نام دارد روز دوشنبه ...
شرکت DarkMatter که در زمینه امنیت سایبری فعالیت دارد به تازگی از نخستین موبایل خود رونمایی کرده که هدف اصلی اش مقابله با اقدامات جاسوسی علیه کاربرانش است.
این دستگاه اندرویدی که Katim نام دارد روز دوشنبه همین هفته و در جریان کنگره جهانی موبایل بارسلون به نمایش گذاشته شد و رسما ورودش به بازار را جشن گرفت.
از جمله مشخصات Katim می توان به نمایشگر ۵.۲ اینچی و همچنین سطح بالایی از رمزنگاری داده ها اشاره نمود.
باید اشاره کنیم که شرکت اماراتی مورد بحث طرح مفهومی از این موبایل را سال پیش معرفی کرد و حالا با حضور در بارسلون از عرضه تجاری دستگاه به بازار خبر داده.
یکی از قابلیت های امنیتی این موبایل shield mode یا مد حفاظتی نام دارد که جریان انرژی میکروفون و دوربین دستگاه را قطع می کند به نحوی که هیچکس نتواند به مکالمات شما گوش دهد.
فیصل ال بانی مدیرعامل شرکت DarkMatter در این رابطه گفت:
اگر تابحال در نشست های بسیار محرمانه شرکت کرده باشید یا در جلسات مربوط به قراردادهای محرمانه دولتی حضور داشته باشید حتما متوجه شده اید که شرکت کنندگان در این جلسات عموما موبایل خود را در خارج از اتاق جلسه می گذارند.
علت این است که حاضران در این جلسات معمولا اطمینان کافی به هم ندارند و هیچ نهاد امنیتی در دنیا هم نمی تواند ضمن حضورتان در جلسه میکروفون موبایل شما را خاموش کند.
ال بانی در ادامه گفت:
شرکت DarkMatter با در نظر داشتن همین مساله موبایل Katim را از ابتدایی ترین مراحل با تاکید بر امنیت طراحی و تولید کرد.
مد حفاظتی این دستگاه با فشردن تنها یک دکمه در بخش کناری آن فعال می شود تا امنیت به بالاترین سطح ممکن برسد.
این دکمه همانطور که در بالا اشاره کردیم به صورت فیزیکی برق ورودی به میکروفون و دوربین را قطع می کند و این یعنی در صورتی که نهاد بالادستی ناظر بر جلسه راهی فیزیکی برای تغییر وضعیت دکمه نداشته باشد به هیچ روش دیگری نمی توان میکروفون را فعال کرد.
البته باید اشاره کنیم DarkMatter تنها شرکتی نیست که دستگاه های امنیتی می سازد. روز سه شنبه همین هفته شرکت دیگری به نام Sikur از موبایل ضد هک خود پرده برداشت که برای ذخیره سازی ایمن ارزهای مجازی طراحی شده است.
ال بانی در صحبت هایش خاطرنشان کرد که درآمدهای شرکتش در سال ۲۰۱۷ میلادی مرز ۴۰۰ میلیون دلار را رد کرده و به دوبرابر رقم ثبت شده در سال قبل یعنی ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
طبق معمول منتظریم که یکی از دوستان بگن این عربها هیچی از خودشون ندارن فقط پول نفت خرج میکنن .
برو اعضای هیئت مدیره شو ببین. کلا دو تا اماراتی توشه فک کنم
احسنت
چه بودیم چه شدیم
امسال شرکت ها زدن تو کار امنیت آون از هواوی لپ تاپ داد دوربینش بین f5 f6 هستش داخل صفحه کلید میزنی بیرون میاد
هر چی هم خوب باشه طراحیش افتضاحه