ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اسپاتیفای
تکنولوژی

مستندات عرضه اولیه سهام اسپاتیفای، به رشد تعداد مشترکین و ضررهای هنگفت اشاره دارد

اسپاتیفای، بزرگ ترین سرویس استریم موسیقی حال حاضر جهان، اخیراً برای عرضه اولیه سهام خود آماده شده است. این کمپانی ساکن سوئد، توسط مارتین لورنتزون و دنیل اک تاسیس شد و همین حالا بیش از ...

شایان ضیایی
نوشته شده توسط شایان ضیایی | ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۰

اسپاتیفای، بزرگ ترین سرویس استریم موسیقی حال حاضر جهان، اخیراً برای عرضه اولیه سهام خود آماده شده است. این کمپانی ساکن سوئد، توسط مارتین لورنتزون و دنیل اک تاسیس شد و همین حالا بیش از 71 میلیون مشترک پولی دارد. علاوه بر این، ارائه خدمات غیرپولی و مبتنی بر تبلیغات سبب شده تا مجموع کاربران فعال اسپاتیفای به 159 میلیون نفر برسد که رقمی به مراتب بالاتر از سرویس های مشابه به حساب می آید.

اسپاتیفای قرار است سهام خود را به صورت مستقیم ارائه کند و به همین خاطر، سهام آن می توانند زودتر از عرضه اولیه سهام شرکت های مشابه در بازار آزاد مبادله شوند؛ دلیل این مسئله آن است که اسپاتیفای نمی خواهد با عرضه اولیه سهام خود، سرمایه چندان کلانی کسب کند. گفتنی است به گزارش CNBC، قیمت سهم های مبادله شده اسپاتیفای در بازارهای خصوصی، از ارزش احتمالی 23 میلیارد دلاری این کمپانی حکایت دارند.

با تکمیل مستندات مربوط به عرضه اولیه سهام، بالاخره فرصتی پیش آمده تا نگاهی به وضعیت مالی اسپاتیفای نیز داشته باشیم. این کمپانی طی سال گذشته میلادی به درآمد 5 میلیارد دلاری دست یافته و در همین بازه، ضرر عملیاتی 1.5 میلیارد دلاری را متحمل شده است. مشترکین پولی اسپاتیفای طی سال گذشته و در قیاس با سال 2016، رشدی 46 درصدی داشته اند و میزان کاربران فعال ماهانه هم 29 درصد افزایش یافته است.

علی رغم موفقیت اسپاتیفای طی سال های اخیر و تبدیل شدن به نویدبخش ترین سرویس استریم موسیقی، این کمپانی مشکلات زیادی در کسب درآمد داشته که دلیل آن به حاشیه سود اندک سرویس های استریم و اجبار به پرداخت بخش عظیمی از درآمد به ناشران موسیقی باز می گردد. البته اسپاتیفای سعی کرد با تولید محتویات ویدیویی اختصاصی، تا حدی شرایط را به نفع خود تغییر دهد که چنین اتفاقی نیفتاد و کماکان درآمد اصلی کمپانی از فروش اشتراک ماهانه کسب می شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی