توسعه سیستم عامل اختصاصی موبایل؛ پاسخ هواوی به تحریم آمریکا
پیشتر در خبرها خواندید که وزارت بازرگانی آمریکا کمپانی ZTE را به خاطر نقض توافق نامه های قبلی و داد و ستد با کشورهایی نظیر کره شمالی تحریم کرد که به موجب آن غول تکنولوژی ...
پیشتر در خبرها خواندید که وزارت بازرگانی آمریکا کمپانی ZTE را به خاطر نقض توافق نامه های قبلی و داد و ستد با کشورهایی نظیر کره شمالی تحریم کرد که به موجب آن غول تکنولوژی چینی دیگر اجازه استفاده از چیپست های کوالکام را ندارد.
در ادامه گزارش شد که گوگل نیز مذاکراتی را با این شرکت چینی آغاز کرده و در نظر دارد امتیاز استفاده از اندروید در گوشی های تولیدی آن را از این کمپانی سلب نماید.
حال به نظر می آید که این اتفاقات چشم دیگر تولید کنندگان چینی را باز کرده و آنها را نسبت به وابستگی بیش از اندازه به تکنولوژی های تولیدی آمریکا هوشیارتر کرده است.
طبق تازه ترین گزارشات، هواوی نیز به خاطر نقض توافقنامه هایش با آمریکا و دور زدن تحریم های این کشور با مشکلات یکسانی روبرو شده است.
این کمپانی عظیم سازنده موبایل و تجهیزات مخابراتی البته هرگونه نقض تحریم ها را رد کرده با این حال آنطور که شایعات نشان می دهند مدیران این شرکت خطر را حسابی جدی گرفته اند چراکه ظاهرا هواوی تصمیم دارد سیستم عامل موبایلی خود را توسعه دهد.
یکی از منابع آگاه فاش ساخته که غول چینی بعد از آغاز بازرسی های آمریکا در رابطه با ZTE (از سال ۲۰۱۲ میلادی) کار ساخت سیستم عامل موبایلی خود را آغاز کرده است.
اندروید و iOS مجموعا بالغ بر ۹۹ درصد از بازار سیستم عامل های موبایلی دنیا را در اختیار دارند
طبق اعلام شرکت تحقیقاتی گارتنر هم اکنون دو پلتفرم اندروید و iOS با در اختیار داشتن ۹۹.۹ درصد از بازار جهانی سیستم عامل موبایلی، این قلمرو را تحت سلطه خود دارند.
آیا هوآوی موفق به شکستن انحصار رقبای آمریکایی اش می شود؟
البته شرکت های مختلفی تلاش کردند که این سلطه را به نحوی از میان ببرند. برای مثال مایکروسافت تلاش کرد که با کمک سیستم عامل ویندوز موبایل به این جمع ملحق شود اما نتوانست. سامسونگ و نوکیا نیز به ترتیب با تایزن و سیمبین شانس خود را آزمودند که هردویشان با درهای بسته روبرو شدند.
اکوسیستم های اندروید و iOS مزایای زیادی دارند و تاکنون حجم بالایی از اپلیکیشن ها برای هردویشان ساخته شده است که البته روی پلتفرم های دیگر قابل اجرا نیستند. به بیان دیگر نمی توان اپ های اندرویدی را مثلا در سیستم تایزن اجرا کرد (البته جز در صورت نصب امولیتور). این در واقع همان مساله ایست که مانع از پیشرفت تایزن شده است.
از آنجایی که هم اکنون میلیون ها اپ برای iOS و اندروید فراهم است انتظار می رود که سیستم عامل تازه هوآوی هم با مشکلی مشابه به تایزن در راه پیشرفت روبرو شود. این شرکت باید از توسعه دهندگان بخواهد اپ های اختصاصی برایش بسازند. با در نظر داشتن همین مساله انتظار می رود که فروش موبایل های غول تکنولوژی چین در سطح جهان با افتی قابل توجه روبرو شود.
البته شکستن انحصار همیشه نیکوست و چه کسی می داند شاید همین اتفاق منشاء انقلابی در بازار سیستم عامل های موبایلی باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هواوی خیلی وقته ک روی ایموشن تغیراتی داده ک اونو با اندروید خام متفاوت کرده ، همونطور ک پردازنده خودشو ساخت ، همونطور ک ایموشن رو با اندروید متفاوت کرد ، همونطورم سیستم عامل میزنه
فقط مشکل اینه ک دوباره چنسال عقب میوفته
همونطور که هواوی هر ساله با نوآوری هایی که تو گوشیاش معرفی میکنه کل دنیا رو متحیر کرده واقعا فکر میکنم تو این زمینه هم بتونه موفق باشه
چند تا ازین نوآوری ها رو مثل اولین گوشی ای که به طور دقیق وو کامل از ویچگی هوش مصنوعی بهره میبرد گوشی mate 10 huawei بود یا مثال دیگه اینه که اولین گوشی ای که با سه لنز و با کیفیت خارق العاده ای معرفی و عرضه شد P20 pro huawei بود
هواوی همیشه تمرکز زیادی روی بهبود دوربین گوشیهای خودش داشته و تو محصولات میان رده ی خود هم همین روش رو در دستور کار قرار داده. سری آنر گوشی های هواوی یکی از محصولات قابل توجهی از این برند هستن که ویژگیهای قابل توجهی از جمله دوربین جلو قوی برای اولین بار در محصولات میان رده در آن معرفی شده است. بهینه سازی نور کم، تکنولوژی سه بعدی تشخیص چهره، افزایش رنگ، روشنایی و وضوح، حالتهای زیبایی و حالت پرتره و توانایی ثبت تصویر با ژستهای حرکتی از بقیه قابلیت های دوربین های محصولات سری نوا در سال های گذشته هستند