ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

این کارخانه رباتیک در مدار زمین ماهواره و فضاپیما خواهد ساخت [تماشا کنید]

بنیان‌گذاران کمپانی Made in Space عقیده دارند که پرینت سه بعدی می‌تواند کلید مهاجرت و سکونت در فضا باشد. به همین دلیل شرکت یاد شده قصد دارد که یک کارخانه رباتیک خاصی با نام Archinaut توسعه دهد تا ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۵ تیر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۱

بنیان‌گذاران کمپانی Made in Space عقیده دارند که پرینت سه بعدی می‌تواند کلید مهاجرت و سکونت در فضا باشد. به همین دلیل شرکت یاد شده قصد دارد که یک کارخانه رباتیک خاصی با نام Archinaut توسعه دهد تا تجهیزات سنگینی نظیر ماهوارها را هم پرینت کند.

این روزها اسپیس اکس توانسته با استفاده دوباره از راکت‌هایشان به استارتاپی تبدیل شده که توجه همگان به خود جلب کرده است. از نظر بسیاری از کارشناسان، استفاده دوباره از راکت‌ها و بهره گرفتن از آنها موجب می‌شود که هزینه ی سفر‌های فضایی به شدت کاهش یابد. مسئله‌ای که آینده سفر های فضایی را دگرگون خواهد ساخت.

اما به گفته‌ی کارشناسان آینده از آن کارخانه رباتیک است، آرچینات در واقع یک پرینتر سه بعدی است که با کارتریج‌هایی پر از پلاستیک و آلیاژ‌های فلزی پر شده است. یک دست رباتیک هم برای این ربات در نظر گرفته شده که بدون نظارت انسان، وظیفه‌‌ی سر هم کردن و ساختن قطعات بزرگتر را بر عهده دارد.

تمامی تجهیزات آرچینات به قدری محکم و بادوام هستند که قادرند میکروگرانش و شرایط سخت نظیر طوفان شن و دمای بالا را هم تحمل کنند.

«آرون کِمر» یکی از بنیان‌گذاران کمپانی یاد شده اعلام نموده که آنها قصد دارند تا طی ۵ سال آینده، این ربات را به فضا فرستاده و بدین شکل، وسایل بزرگی نظیر بازتابنده‌های ماهواره‌ها را در مدار زمین بسازند.

«اریک جویس» مدیر پروژه نیز باور دارد آرچینات می‌تواند به کمک فضانوردان بیاید و به آنها برای تعمیر فضاپیماهایشان کمک کند.

با این حال هدف طولانی مدت Made in Space ساخت یک فضاپیمای کامل در مدار زمین است و پس از آن آرچینات به سراغ تولید ایستگاه‌های فضایی و اقامتگاه‌ برای مهاجرت ساکنین زمین خواهد رفت.

کارشناسان معتقدند که سرمایه‌گذاران سراغ کمپانی‌های خصوصی فعال در حوزه‌ی تکنولوژی فضایی رفته‌اند چرا که سال گذشته ۳.۹ میلیارد دلار در کمپانی‌های خصوصی این حوزه سرمایه گذاری شده است. با این حال هنوز به باور برخی متخصصان این بازار قرار است بازهم پیشرفت کند و تا سال ۲۰۴۰ سه برابر حجم فعلی را داشته باشد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی