رفع اتهام از هکرها؛ بالاخره متخلفان واردات خودروهای قاچاق مشخص شدند
پس از اظهارهای مختلف درباره متخلفان واردات غیر قانونی خودرو در زمان بسته بودن سایت ثبتارش بالاخره «حمیدرضا فولادگر» رئیس کمیسیون ویژه «حمایت از تولید ملی» اعلام کرد که بخشی از این تخلفات از سوی ...
پس از اظهارهای مختلف درباره متخلفان واردات غیر قانونی خودرو در زمان بسته بودن سایت ثبتارش بالاخره «حمیدرضا فولادگر» رئیس کمیسیون ویژه «حمایت از تولید ملی» اعلام کرد که بخشی از این تخلفات از سوی کارکنان سازمان توسعه و تجارت و بخش دیگر از سوی واردکنندگان رسمی و غیررسمی انجام شده است و البته وزارت «صنعت، معدن و تجارت» هم در این میان بدون تقصیر نبوده است.
واردات بیش از 13 هزار خودرو در زمان توقف واردات حواشی بسیاری در پی داشت. وزارت صنایع واردات غیر قانونی 6 هزار و 800 خودرو را تایید کرد، اما انجمن وارد کنندگان خودرو اعلام کرد 13 هزار و 500 تا 15 هزار خودرو وارد کشور شده است.
در ادامه این ماجرا رئیس بازرسی کل کشور اعلام کرد که سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) هک شده و ازین طریق حدود 5 هزار خودرو مدل بالا و گران قیمت ثبت سفارش شده و وارد کشور شدند. اما این پاسخ هیچ کس را قانع نکرد. روابط عمومی وزارت صنعت ادعای هک شدن سایت را رد کرد و پس از آن «محمد شریعتمداری» وزیر صنعت اعلام کرد که وزارت صنعت به هیچ وجه هک شدن سایت ثبت سفارش را رد نکرده است.
با این حال ابهامات به وجود آمده از بین نرفتند و گزارش این تخلف با همکاری کمیسیون «صنایع و معادن» و کمیسیون «ویژه حمایت از تولید ملی» تهیه و به صحن علنی مجلس ارائه شد.فولادگر، در این باره به جزئیات گزارش اعمال «ماده ۲۳۶ قانون آییننامه داخلی مجلس» اشاره کرد و به میزان گفت:
«در این گزارش به تخلف در زمانی که سامانه ثبت سفارش خودرو بسته بوده، ولی ۶ هزار خودرو ثبت سفارش شده است، اشاره شده که البته وزارت صنعت، معدن و تجارت معترف به این مسئله بوده است. بخشی از این تخلفات از سوی کارکنان سازمان توسعه و تجارت بوده و بخش دیگر از آن از سوی واردکنندگان رسمی و غیررسمی انجام شده است و البته وزارت «صنعت، معدن و تجارت» هم تخلفاتی را انجام داده است.در صورت موافقت نمایندگان با گزارش تخلفات انجام شده درباره ثبت سفارش خودرو، درخواست ما این است که قوه قضائیه این مسئله را رسیدگی کند که البته این قوه هم اقداماتی را در این راستا آغاز کرده است.»
پس از پیگیریهای مداوم به نظر میرسد متخلفان مشخص شدند و قوه قضائیه برای رسیدگی به پرونده وارد عمل شده است. با این حال باید دید برای متخلفانی که از فروش خودروهای گران قیمت در زمان ممنوعیت واردات سود کلان برده اند چه حکمی صادر خواهد شد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.


انقدر وقیح شدن که راحت مشکلات رو میندازن گردن یه گروه دیگه. و چقدر جالبه که خودشون هم میدونن مردم باور نمیکنن ولی وقاحتشون اجازه نمیده عقلشون کار کنه و بفهمن چی از دهنشون در میاد!
نوشته ات رو باید با طلا نوشت
انگار کشتی داره غرق میشه و کله گنده ها فقط میخوان برا خودشون یه تیکه بکنن و ببرن. اواخر احمدی نژاد هم همینطور بود. فرقش اینه که الان مردم خیلی بیشتر ناامید و عصبانی هستن
پی اس فور زده ده میلیو تو دیجی کالااااااا
کره جنوبی در دهه نود میلادی دقیقا مشابه الان ما بود. فساد توی تک تک ادارات و اشخاص نفوذ کرده بود. سال ۱۹۹۸ «کیم دیا چونگ» رییس جمهور میشه و در عرض فقط سه سال!!! نظامی رو حاکم میکنه که مبارزه با فساد رو به اولویت اول کشور تبدیل میکنه!
این شخص چند راهکار رو ارائه داد.
اول از همه روش های مبهم محاسبه رو از بین برد
دوم با اتخاذ روشهای نظارتی شدید،باعث شد تبانی تجار و سیاستمداران از بین بره
و مهم ترین اقدامش بسط و گسترش عدالت خواهی در لایه لایه جامعه حتی تا مدارس بود!
کره جنوبی امروز سازمانی داره به نام شفافیت بین المللی کره که در اون مردم به وسیله کمپین های مختلف آموزش داده میشن که انواع فساد رو شناسایی کنن. چهره به چهره با مسئولین نظارتی گفتگو میشه. تک تک افراد خاطی ردگیری،پیگیری و محاکمه میشن و همه اینا از طریق یک سامانه در معرض دید مزدمه!
هیچ کارمند متخلفی دوباره اجازه استخدام در هیچ نهادی رو نداره
و بسیاری اقدامات دیگه.
ما اگه میخایم مملکتی داشته باشیم که دوباره از این جفنگیات آقایون نشنویم باید هر سه قوه بکشن کنار و کار رو به دست خود مردم بدن.
اگر بکشن کنار!!! مردن خودشون بهتر از هر کسی میدونن چطور با عوامل فساد برخورد کنن
کره شمالی ولایت بسیج سپاه و... نداره مشکل خیلی ریشه ای هستش
کاملاً درست. ولی این سه قوه از توی خود مردم اومدن و به اونجا رسیدن. مشکل ما مردم خودمونه. فرهنگ ما خیلی مشکل داره. حتا اگه از الان راه حل برای حل مشکلات فرهنگی پیدا کنیم حداقل 200 سال زمان میبره تا جامعه درست بشه.
بالاخره داستان مضحک هک تموم شد
کار تمومه دیگه هیچی درست بشو نیست اوضاع خیلی خرابه خیلی خیلی.هرکی هرچی دلش میخواد انجام میده و کسی کاری بکارش نداره
جریان چیه دیجیاتو؟ ما رو تو لیست سیاه قرار دادی که نظراتم تایید نمیشه؟
200 هزار زیال جزای نقدی، ثبت در پرونده و اخطار کتبی .
این حکم تمام تخلافات مسئولان تو ایرانه...
معلوم بود هک نیست.. و کار خودشونه
اگه به روال قبل باشه باید اعدام بشن مسئولای گردن کلفت ولی عزیزان اینو بدونین دیگه این مملکت درست نمیشه فساد ریشه زده در وجود این مملکت اگه بخوان فساد ها رو از بین ببرن باید مملکت تیکه تیکه بشه مثل هندونه ای که داخلش کاملا کپک زده بعد بگی میخوام قسمتای کپک زدشو ازش جدا کنم