ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

سرفیس لپ تاپ ۲
تکنولوژی

سرفیس لپ تاپ ۲ معرفی شد؛ ۸۵ درصد سریعتر از مدل قبلی

مایکروسافت دقایقی پیش از سرفیس لپ تاپ ۲ رونمایی کرد که به لطف پردازنده نسل هشتم اینتل تا ۸۵ برابر سریعتر از مدل قبلی خواهد بود. به گفته کمپانی ردموندی سرفس لپ تاپ ۲ از ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۲۰

مایکروسافت دقایقی پیش از سرفیس لپ تاپ ۲ رونمایی کرد که به لطف پردازنده نسل هشتم اینتل تا ۸۵ برابر سریعتر از مدل قبلی خواهد بود.

به گفته کمپانی ردموندی سرفس لپ تاپ ۲ از باریکترین نمایشگر LCD در میان لپ تاپ های لمسی بهره خواهد برد که سایز آن ۱۳.۵ اینچ بوده و با نرخ کنتراست بالای 1,500:1 اسناد و تصاویر را با دقتی بالاتر به نمایش درخواهد آورد. تعداد پیکسل های این لپ تاپ با بهینه سازی صورت گرفته حالا ۳.۸ برابر از مک بوک ایر ۱۳ بیشتر است.سرفیس لپ تاپ ۲

علاوه بر این مایکروسافت مدعی شده  که سرفیس لپ تاپ ۲ به لطف پردازنده چهار هسته ای نسل هشتم اینتل دو برابر از مک بوک ایر سریعتر بوده و توان پردازش گرافیکی آن نیز ۵۰ درصد بالاتر  است.

این کمپانی همچنین با انجام اصلاحاتی روی کیبورد، صدای تولید شده حین تایپ را نیز تا حدودی کاهش داده است. ظرفیت باتری نیز به صورت دقیق مشخص نشده اما سازندگان آن از دوام ۱۴.۵ ساعتی سخن گفته اند. از ویژگی های دیگر مدل جدید می توان به پشتیبانی از قابلیت امنیتی Windows Hello و Instant On اشاره کرد.

کمپانی سازنده هنوز جزییات کامل سرفیس لپ تاپ ۲ را اعلام نکرده اما برای اولین بار نسخه ای به رنگ مشکی مات از این دستگاه توسعه پیدا کرده است. ظاهرا در بخش های دیگر شاهد تغییر چشمگیری نباشیم که به معنی سپری کردن یک سال دیگر بدون پورت USB-C خواهد بود.

قیمت پایه این دستگاه که از دو هفته دیگر عرضه آن آغاز می شود، ۹۹۹ دلار تعیین شده که نسبت به سال گذشته دستخوش تغییر نشده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Sav
    Sav | ۱۱ مهر ۱۳۹۷

    جالبه که مایکروسافت با مک بوک ایر مقایسه‌اش میکنه... دستگاهی که آخرین آپدیت عمده‌اش (که اون هم فقط تغییر جزئی سی‌پی‌یو و رم و فضای ذخیره‌سازی بود نه تغییر طراحی و سخت‌افزار) به سال ۲۰۱۵ برمیگرده.

مطالب پیشنهادی