مقایسه میت ۲۰ پرو و رقبای دیگر بر اساس بنچمارکهای مختلف
هواوی میت ۲۰ پرو یکی از قوی ترین پرچمدارهای امسال است که از چیپست منحصر به فرد، باتری قوی و دوربین سه گانه متمایز بهره می برد. مزیت اصلی سری میت ۲۰ چیپست ۷ نانومتری ...
هواوی میت ۲۰ پرو یکی از قوی ترین پرچمدارهای امسال است که از چیپست منحصر به فرد، باتری قوی و دوربین سه گانه متمایز بهره می برد.
مزیت اصلی سری میت ۲۰ چیپست ۷ نانومتری کایرین ۹۸۰ است و این در حالی است که دیگر پرچمداران دنیای اندروید در بهترین حالت از تراشه ۱۰ نانومتری اسنپدراگون ۸۴۵ بهره می برند که از نظر سرعت و مصرف انرژی روی کاغذ ضعیف تر است.
کایرین ۹۸۰ با پیکربندی منحصر به فرد خود به گونه ای تنظیم شده که مصرف انرژی را در حالت بهینه حفظ کند. بدین منظور دو هسته کورتکس A76 آن از حداکثر کلاک ۲.۶ گیگاهرتز، دو هسته A76 دیگر از حداکثر کلاک ۱.۹۲ گیگاهرتز و چهار هسته کورتکس A55 آن با بیشینه کلاک ۱.۸ گیگاهرتز کار می کنند.
از دیگر مشخصات میت ۲۰ پرو باید به رم ۶ گیگابایتی و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی اشاره کرد که با پرچمدارهای دیگر چندان تفاوتی ندارد. با توجه به این نکات میت ۲۰ پرو جایگاه خوبی را در بنچمارک ها برای خود دست و پا کرده که در ادامه به آن اشاره شده است.
گیک بنچ ۴
در بخش اول این تست کارایی پردازنده میت ۲۰ پرو در حالت تک هسته ای تست شده که نسبت به همه موبایل های اندرویدی به جز گلکسی نوت ۹ بهتر بوده است.
در بخش دوم قدرت این دستگاه در حالت چند هسته ای به آزمایش گذاشته شده و همانطور که می بینید عملکرد آن به جز آیفون های جدید از دیگر رقبا مطلوب تر است.
آنتوتو
این بنچمارک گجت ها را به صورتی پیچیده و یکپارچه تست کرده و جنبه های مختلفی نظیر کارایی پردازنده، پردازشگر گرافیکی و غیره را در یک عدد واحد به نمایش می گذارد.
میت ۲۰ پرو در بنچمارک آنتوتو بالاتر از تمامی دیوایس های اندرویدی قرار گرفته با این حال هنوز تا رسیدن به آیفون SX MAX که از تراشه ۷ نانومتری بهره می برد، فاصله قابل توجهی دارد.
GFXBench
در نهایت نوبت به بنچمارک GFXBench می رسد که توان گرافیکی چیپ Mali G76 کایرین را مشخص می کند.
پردازشگر گرافیکی نسبت به مدل قبل بهبود زیادی را تجربه کرده اما بر خلاف انتظار آیفون XS، آیفون X و گلکسی نوت ۹ عملکردی بهتر از Mali G76 را به نمایش گذاشته اند.
تماشا کنید: نگاه نزدیک به میت ۲۰ و میت ۲۰ پرو
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کایرین یه اشغاله. فقط اسنپدراگون
گرافیک ضعیف تر از آدرنو ۶۳۰ ، امتیاز بنجمارک در حد شیاعومی می ۸ ، بعد متعصبین هواوی دهن ما رو سرویس کرده بودن پردازنده کایرین ۹۸۰ غوله فلانه
الان همه میگن پس چرا اپل رو شکست نداد،استادان دوستان یه دلیل خیلی قوی داره،اپل تو بنچمارک اول برد قبول،ولی کافیه 4 تا تست پشت سر هم بگیرین تا بفهمین بعد اینکه آیفون داغ میشه چقدر کاراییش میاد پایین، میخوام اینو بگم که کافیه یه بازی سنگین رو دوتا گوشی آیفون و هواوی یا مثلا نوت 9 بازی کنین، بعد حدودا ربع ساعت آیفون انگار آدمی که دوییده خسته میشه ولی اون دوتا نه، چون مثلا گوشی مثل نوت 9 خنک کننده داره که کارایی cpu رو بالا نگه میداره
مگه قرارنبود ایفون وA12شکست بده؟
اگه مراسمه رونماییش رو نگاه کرده باشید این کار را انجام داده با سند و مدرک و حتی سرعت باز کردن برنامه هاش یک ثانیه زودتر از ایفون بود و ی نکته جالب راجب این بنچ مارک ها چطور سیپیو هفت نانومتری هواوی از ده نانومتریه سامسونگ میتونه ضعیف تر عمل کنه؟ بنظرم این بنچ مارک ها کاملا اشتباهه
عجب یعنی معماری هسته ها اهمیت ندارن فقط نانومتر اهمیت داره؟
دوست عزیز بله دقیقن رکن اول معماری هسته به همین ویژگی مربوطه و کاملا سی پی رو هم از لحاظ مصرف هم قدرت میتونه کاملا برتر کنه
بله حرف شماکاملا درسته.بشرطیکه معماری وریخته گری سیلیکون هم بانانومتر موردنظرهمخوانی داشته باشه.بطور مثال معماری Ati amdدرکارت گرافیکهاش ازانویدا درزنینه نانومتر جلوتره ولی تو پرفومنس و تولیدحرارت عقب تر چرا؟چون توانش درزمینه مهندسی وچینش هسته ها عقب تره.
بعد یسوال شما احتمالن npu و gpu رو جزو مهندسی به حساب نمیارید که از لحاظ npu واقعا حرفی ندارن برابر هواوی
بنچ مارک اصلا وسیله سنجش مناسبی نیست!
به نظرم منم بنچمارک ها اشتباه اند, مخصوصا اگه اینو هم در نظر بگیریم که هوآوی همیشه تو بنچمارک ها تقلب میکرده و حتی با تقلب هم ضعیفه ? ?
ممنون خیلی جالبی?