سردار جلالی: واگذاری مدیریت گذرگاه ورودی اینترنت به نیروهای مسلح شایعه است
سردار «غلامرضا جلالی»، رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور امروز در حاشیه همایش پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات، در جمع خبرنگاران واگذاری مدیریت گذرگاه ورودی و خروجی اینترنت به نیروهای مسلح را شایعه یا تحلیل غلط ...
سردار «غلامرضا جلالی»، رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور امروز در حاشیه همایش پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات، در جمع خبرنگاران واگذاری مدیریت گذرگاه ورودی و خروجی اینترنت به نیروهای مسلح را شایعه یا تحلیل غلط عنوان کرد:
«مبدا تهیه طرح، مرکز پژوهشهای مجلس بوده و نامش ساماندهی شبکههای اجتماعی است. در این طرح شورایی پیشبینی شده برای سیاستگذاری و ارائه مجوز به آنها [شبکههای اجتماعی]. قرار است در این شورا، سازمان پدافند غیرعامل هم حضور داشته باشد. نکته مهم این است که تهیه کننده ما نیستیم، و در مجموع ۱۳ نماینده در این شورا وجود دارد.»
او در خصوص موضوع «مرزبانی سایبری» نیز گفت که گیتویها، مرز سایبری کشور هستند و مرزبانی معمولاً در اختیار یک دستگاه نیست: «در مرز نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سپاه، ارتش و... حضور دارند. بالاخره در فضای سایبری هم مرزی وجود دارد که در آن مرز هم باید مشارکت همه دستگاههای مسئول و دارای وظیفه در این حوزه پیشبینی شود. موضوع انحصار پدافند یا جای دیگری نیست؛ بعضی دوستان فرافکنی میکنند که درست نیست و باید به این موضوعات واقعیتر نگاه کنیم.»
او عقیده دارد که موضوع مدیریت نیروهای مسلح در کار نیست و این مسائل جوسازی «دوستانی» است که همه چیز را در انحصار خودشان میخواهند.
پیش از این «حمیده زرآبادی»، نماینده مجلس شورای اسلامی و از امضا کنندگان طرح ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی به دیجیاتو گفته بود که وزارت ارتباطات تا کنون عملکرد مناسبی در خصوص صیانت از دادههای کاربران و جلوگیری از حملات سایبری نداشته است و یکی از دلایل تهیه چنین طرحی در مجلس، همین موضوع بوده است.
سردار جلالی در پاسخ به این پرسش دیجیاتو که او شخصاً عملکرد وزارت ارتباطات در زمینه جلوگیری از حملات سایبری و همچنین صیانت از دادههای شخصی کاربران را چطور ارزیابی میکند گفت:
«وزارت ارتباطات برقرار کننده زیرساخت مرز سایبری است و کنترلکننده، وزارت اطلاعات است. در مرز، چندین ماموریت وجود دارد: امنیتی، دفاعی، کنترل جاسوسی و برقراری زیرساخت. برای مثال در مزر هوایی فرودگاه مهرآباد یا امام خمینی، وزارت راه است که آنجا را مدیریت میکند ولی وزارت راه همهی مسئولیتها را برعهده ندارد. در مرز سایبری هم هر دستگاهی وظیفه خودش را دارد و بخش دفاع هم وظیفه مرزبانی دفاعی در فضای سایبر را دارد که باید تعریف و دنبال شود.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
همین بشر زمان زلزله بم گفته بود دیوار یه خونه خراب نشده بوده چون عکس احمدی نژاد رو دیوار بوده . همین اواخر هم که گفته بود ابرهامون رو میدزدن . بعد در مواقع بحران باید باید امیدمون به همچین عقل و شعوری باشه
همیشه اولش یه شایعه است!
شایعه برای اینکه میزان واکنشها و مخالفتها رو بسنجن!
و اگر ضمینه مساعد بود به واقعیت تبدیلش کنن!
تا وقتی..... مث خوک فقط میخورن و میخوابن و منتظرن تا یه نکبتی سرشون بباره بنظرم باید به واقعیت تبدیل بشه تا جونشون در بیاد.....
یه سوال سردار نباید یکمی قابلیت مانوور داشته باشه ? یکمی همچین?????
امیرمستکین خدا میدونه از کیا پول میگیری
فیلترینگ تلگرام هم دقیقاً با همین انکار ها و تکذیبه ها، سرانجام به وقوع پیوست. دیگه مردم عادت کردن به این اصرار و انکارها. ابتدا یک خبر منتشر میشه و سپس تکذیب ولی آخر سر همانی که بر خلاف خواست عموم مردم هست تصویب میشود. مصداق بارزش فیلترینگ تلگرام بود. جالب اینکه همین امروز وزیر ارتباطات هم در مصاحبه با خبرنگاران به نوعی این خبر و احتمال وقوعش را تایید کرد، بی آنکه سعی کند به عنوان نماینده دولت با آن مخالفت نماید. امیدوارم که مردم ایران بخصوص خبرنگاران و نخبه گان عرصه فناوری اطلاعات، نسبت به این خبر، واکنش نشان دهند و مانع از تصویب آن در مجلس شوند. لطفاً نسبت به این موضوع مهم بی تفاوت نباشید
باید رید دهن همشون مثل روباه هستن صد رحمت روباه