معرفی رشته Game Design؛ یاد بگیرید و بازیساز شوید
روز به روز به علاقهمندان بازیهای ویدیویی اضافه میشود، کسانی که مثل ما دوست دارند در مورد آن ها بنویسند و برخی دیگر میخواهند خود در خلق اثری نقش داشته باشند. اما متاسفانه رشتهای به ...
روز به روز به علاقهمندان بازیهای ویدیویی اضافه میشود، کسانی که مثل ما دوست دارند در مورد آن ها بنویسند و برخی دیگر میخواهند خود در خلق اثری نقش داشته باشند. اما متاسفانه رشتهای به نام بازیسازی در دانشگاههای کشور ما وجود ندارد و به همین دلیل است که مدرسه اینورس تصمیم گرفته تا جلسه معارفهای برای رشته Game Design برگزار کند.
در واقع چند ترم از برگزاری این رشته توسط مدرسه اینورس میگذرد و این موسسه چندین کارگاه و دوره مستقل نیز برگزار کرده است اما حالا تصمیم گرفته با همکاری شرکت بازیسازی فن افزار رشته طراحی بازی یا همان Game Design را برای بار دوم معرفی کند.
شرکت فن افزار نیز ساخت عناوین تحسین شدهای چون گرشاسپ و شمشیر تاریکی را در کارنامه خود دارد و تجربههای این تیم بازیسازی بدون شک میتواند به عملکرد بهتر شرکت کنندهها کمک کند.
جلسه معرفی رشته گیم دیزاین در تاریخ 24 آبان و از ساعت 18 تا 19 برگزار خواهد شد و ورود برای عموم آزاد و رایگان است. برای ثبت نام کافی است تنها به وبسایت این مدرسه مراجعه کرده و فرم مورد نظر را تکمیل کنید. اما این رشته دقیقا به چه شکل است و چه ویژگیهایی دارد؟
هدف از دوره
موسسه اینورس از معرفی رشته گیم دیزاین همان هدفی را دارد که هر دانشگاهی به دنبال آن است؛ تربیت و آموزش افراد مستعد اما این بار در حوزه بازیسازی. این افراد توسط فعالین با تجربه گیم ایران در زمینههایی مختلف آموزش داده میشوند و در نهایت نیروهای برتر جذب شده و حتی در قالب تیمهایی خلاق گردآوری می شوند.
مدت زمان دوره
دورههای طراحی بازی مدرسه اینورس در طول 6 ترم برگزار میشود که هر ترم نیز خود 3 ماه به طول میانجامد، بنابراین علاقهمندان بعد از 18 ماه دوره گیم دیزاین را به پایان میرسانند.
سیلابس درسی و مباحث
درسها و مباحث ارائه شده در این دوره بیشتر زمینههای مختلف حوزه بازیسازی را پوشش میدهد. یکی از مباحث اصلی این دوره، زمینه توسعه بازی است که در آن روند کلی ساخت یک بازی ویدیویی و نیازهای آن آموزش داده میشود. مباحث طراحی بازی نیز به دو شکل نظری و کارگاهی و از سطوح مقدماتی تا پیشرفته تدریس خواهد شد.
اما خوشبختانه سیلابس این رشته تنها به بازیهای ویدیویی محدود نشده و شامل درسهایی پیرامون طراحی بازیهای غیر دیجیتالی یا آنالوگ نیز میشود که بدیهتا تمرکز اصلی روی بازیهای رومیزی یا Board Games خواهد بود.
احتمالا تمامی این مباحث در طول جلسه روز پنج شنبه معرفی خواهند شد اما باید گفت که سیلابس این رشته زمینههای متفاوت و البته ضروریای چون اصول و مقدمات هنر، اسطوره شناسی، مهارتهای نوشتاری چون داستاننویسی و یادگیری کار با موتورهای بازی سازی چون Unity و Gamemaker را شامل میشود.
خروجی دوره
انتظار میرود دانشجویانی که دورهی ۱۸ ماهی طراحی بازی را میگذرانند، بتوانند در تیمهای توسعهی بازی به عنوان طراح بازی مشغول به کار شده، و یا خود قادر به تشکیل هسته های خلاق بازی سازی شوند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چقدر عالی
اگه بشه از الان هم همین اولی در حین یاد گیری بازی سازی واژه های آن هم ساخته بشه یعنی منظورم واژه های منطقه ایی(همون فارسی خودمون این طوری نوشتم که یه خورده قلمبه سلمبه شه)اون وقت این طوری راحتتر میتونیم در بازی سازی به ابتکار برسیم!