ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

ایلان ماسک: تسلا رودستر امکان معلق شدن در هوا را خواهد داشت

ایلان ماسک مدیرعامل 47 ساله تسلا و SpaceX که همواره به خاطر ایده های متفاوت و ادعاهای بعضا مبالغه آمیز در کانون توجه رسانه ها قرار گرفته، اخیرا باز هم با طرح یک ادعای بزرگ ...

سعید علیپور
نوشته شده توسط سعید علیپور | ۲۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۰

ایلان ماسک مدیرعامل 47 ساله تسلا و SpaceX که همواره به خاطر ایده های متفاوت و ادعاهای بعضا مبالغه آمیز در کانون توجه رسانه ها قرار گرفته، اخیرا باز هم با طرح یک ادعای بزرگ خبرساز شده است. به گفته آقای ماسک نسل بعدی تسلا رودستر توانایی جدا شدن از زمین و پرواز کردن را خواهد داشت.

در اواسط سال گذشته بود که مدیرعامل تسلا از یک آپشن جالب برای رودستر پرده برداری کرد. این آپشن "پکیج SpaceX" نامگذاری شده و با سفارش آن 10 پیشران راکت به رودستر اضافه می شود. در زمان معرفی ایلان ماسک وظایف این پیشران ها را کمک به شتابگیری سریع تر، دست‌یابی به سرعت های بالاتر، توقف و عبور بهتر خودرو از پیچ ها عنوان کرده بود.

تسلا رودستر
کارآفرین موفق آمریکایی اخیرا در پاسخ به یکی از یوتیوبرهای معروف با انتشار توئیتی از امکان معلق سازی و به پرواز در آوردن رودستر خبر داده است، امری که به نظر می رسد یکی دیگر از وظایف پیشران های مذکور باشد.

با توجه به سابقه ای که ایلان ماسک در اجرایی کردن ایده های عجیب و غریب دارد، می توان با احتمال قریب به یقین گفت که تسلا تمام تلاش خود را برای به پرواز در آوردن رودستر خواهد کرد. اما در این بین یک مساله مهم وجود دارد و آن اینکه آیا پرواز یک خودرو در خیابان های عمومی به همین راحتی امکان پذیر خواهد بود؟ همچنین آیا عموم مردم خواهند توانست چنین خودرویی را خریداری کنند؟

متخصصان علم مکانیک معتقدند که بدنه یک خودرو عادی ظرفیت کافی برای ذخیره سازی انرژی لازم برای غلبه بر جاذبه را ندارد و حرکات تسلا در نهایت می تواند در حد معلق شدن کوتاه مدت باشد.

فارغ از بحث توانایی پرواز و معلق ماندن در هوا، تسلا رودستر عملکردی استثنایی دارد. همانطور که پیشتر به اطلاعتان رسانده ایم، این خودرو به لطف پیشرانه قدرتمند خود شتابی برابر با 1.9 ثانیه داشته و قادر است به نهایت سرعت 402 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند. همچنین تسلا قول داده با توجه به بکارگیری باتری 200 کیلووات ساعتی، این اتومبیل برقی فوق سریع تا 1000 کیلومتر مسافت را با یک بار شارژ پشت سر بگذارد.

حال باید تا سال آینده و عرضه رسمی رودستر منتظر بمانیم و ببینیم که آیا تسلا و ایلان ماسک با ارایه قابلیت پرواز، بار دیگر خواهد توانست بزرگان صنعت خودرو را به چالش بکشد یا خیر.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (5 مورد)
  • HasanHoseinPoor
    HasanHoseinPoor | ۲۹ دی ۱۳۹۷

    آرزومه‌ خودروی‌ الکتریکی‌ مثل تسلا داشته‌ باشم

  • Mehdi Heydari
    Mehdi Heydari | ۲۸ دی ۱۳۹۷

    این که چیزی نیست
    سایپا هم امروز ۵ میلیون دوباره پراید رو گرون کرد

  • آریا
    آریا | ۲۸ دی ۱۳۹۷

    از ایلان هر کاری بر میاد

  • eagle2
    eagle2 | ۲۸ دی ۱۳۹۷

    البته اگه جنس خوب باشه، پراید هم پرواز میکنه :)

  • molavy
    molavy | ۲۸ دی ۱۳۹۷

    خدایا چی میگه این!!!
    یک تنه داره همه صنایع رو متحول می‌کنه

مطالب پیشنهادی