ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

کشف حفره‌های امنیتی در برترین اپلیکیشن‌های VPN مجانی

اخیراً شرکت Metrics Lab پژوهشی جدیدی انجام داده و به کاربران اندرویدی هشدار داده به اپلیکیشن‌های VPN مجانی در پلی استور گوگل اعتماد نکنند چرا که بیست درصد از ۱۵۰ اپلیکیشن برتر VPN مجانی منبع ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۰

اخیراً شرکت Metrics Lab پژوهشی جدیدی انجام داده و به کاربران اندرویدی هشدار داده به اپلیکیشن‌های VPN مجانی در پلی استور گوگل اعتماد نکنند چرا که بیست درصد از ۱۵۰ اپلیکیشن برتر VPN مجانی منبع بد افزار به شمار می‌روند. همچنین بیست و پنج درصد اپ‌های این لیست نیز حفره‌های امنیتی دارند و DNS کاربران را افشا می‌کنند.

بر اساس گزارشات کمپانی گوگل، کاربران اندرویدی تا به حال ۲۶۰ میلیون بار اپلیکشین VPN دانلود کرده‌‌اند. در این میان نام Metrics Lab به عنوان توسعه دهنده‌ی ده اپلیکیشن برتر VPN برای گجت‌های اندرویدی به چشم می‌خورد.فیلترینگ فیلترشکن‌ها

حال این شرکت، پژوهشی درباره‌ی اپلیکشین‌های VPN منتشر نموده و به نوعی سعی کرده شاخص ریسکی برای استفاده از این نوع اپ‌ها در اختیار کاربر بگذارد تا آنها بدانند با انتخاب سرویس‌های VPN مجانی، در معرض چه خطرهایی خواهند بود.

کارشناسان این شرکت با استفاده از ابزار VirusTotal متوجه شده‌‌اند که ۲۷ اپ از ۱۵۰ اپلیکیشن برتر VPN مجانی منبع بد افزار به شمار می‌روند. علاوه بر این ۲۵ درصد اپلیکشین‌های لیست ۱۵۰ اپ برتر VPN مجانی سرویس پلی استور گوگل مشکلات نرم افزاری دارند و DNS کاربران را افشا می‌کنند.

این شرکت کشف کرده که برخی از اپلیکیشن‌های VPN مجانی مجوز‌های بی موردی از کاربر درخواست می‌کنند. برای مثال ۲۵ درصد این اپ‌ها سعی می‌کنند بدون هیچ دلیلی موقعیت مکانی کاربر را تشخیص دهند. ۳۸ درصد این اپ‌ها تلاش می‌کنند به اطلاعات وضعیت دستگاه دسترسی پیدا نمایند.

از سوی دیگر ۵۷ درصد اپلیکیشن‌های VPN مجانی، کدی دارند که آخرین موقعیت مکانی کاربر را بدست می‌آورد.

شاید کاربران کشور‌های مختلف استفاده از اپلیکیشن‌های VPN مجانی را به علت صرفه جویی در هزینه انتخاب کنند اما به باور کارشناسان موسسه Metrics Lab انتخاب چنین اپ‌هایی، خطر‌های خاص خود را دارد و ممکن است اطلاعات حیاتی کاربران را فاش کند. پس بهتر است در نصب چنین اپلیکیشن‌هایی تجدیدنظر نمود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (4 مورد)
  • saman aoloefei
    saman aoloefei | ۳ بهمن ۱۳۹۷

    من فقط متوجه نشدم عکس های مربوط به ارز مجازی و عکس دوم مربوط به ارز مونرو تو این مطلب چیکار می کنه!

    • پوریا ماندگار
      پوریا ماندگار | ۳ بهمن ۱۳۹۷

      قابل توجه کسانی که بخاطر حفظ امنیتشون میگفتن حتما تگلرام اصلی با VPN نصب کنید ، عارض است که این روش هم در کنار روش نصب هاتگرام هیچ تضمینی برای امنیت اطلاعات شما ندارد.

  • MATELF
    MATELF | ۳ بهمن ۱۳۹۷

    خدا لعنت کنه باعث اونکه همه مردمو نیازمند به vpn کرد تو ایران

  • ali_mlk
    ali_mlk | ۳ بهمن ۱۳۹۷

    اصن وی پی ان اخه، هرکی استفاده کنه اوف میشه

مطالب پیشنهادی