ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Safely Remove Hardware
تکنولوژی

مایکروسافت: دیگر نیازی به Safely Remove برای قطع اتصال حافظه‌های خارجی ندارید

مایکروسافت در ویندوز ۱۰ فرایند قطع اتصال حافظه های متصل شده به کامپیوتر از طریق پورت های USB یا تاندربولت را تغییر داده و کاربران دیگر مجبور به انتخاب گزینه جداسازی ایمن سخت افزار یا Safely Remove Hardware ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۰

مایکروسافت در ویندوز ۱۰ فرایند قطع اتصال حافظه های متصل شده به کامپیوتر از طریق پورت های USB یا تاندربولت را تغییر داده و کاربران دیگر مجبور به انتخاب گزینه جداسازی ایمن سخت افزار یا Safely Remove Hardware نیستند. این موضوع شامل فلش مموری ها، هاردهای اکسترنال و حافظه گوشی های متصل به کامپیوتر متصل می شود.

این تغییر از ویندوز ۱۰ نسخه ۱۸۰۹ اعمال شده که چند ماه از انتشار آن می گذرد، با این حال اعمال این تغییرات تا کنون به صورت رسمی اعلام نشده بود. در نسخه های قبلی ویندوز از تنظیمات Better performance برای مدیریت قطع اتصال حافظه خارجی استفاده می شد اما نسخه ۱۸۰۹ این گزینه به Quick removal تغییر پیدا کرده که تفاوت هایی قابل توجهی را به همراه دارد. Safely Remove Hardware

ویندوز در روش Better performance انتقال داده و عملیات ذخیره سازی را با تمرکز بر کارایی انجام می دهد که شامل کش داده حین انتقال، باز کردن یا آماده سازی برای عملیات بعدی است. این آمادگی پیوسته از سوی ویندوز بدین معنی است که کاربر قبل از قطع اتصال بین حافظه خارجی و سیستم عامل باید فرایند گزینه جداسازی ایمن سخت افزار یا همان Safely Remove Hardware را انتخاب کند.

در ویندوز ۱۰ نسخه ۱۸۰۹ این روش تغییر کرده و تمامی حافظه های خارجی متصل به کامپیوتر بر اساس تنظیمات Quick Removal مدیریت می شوند که امکان قطع اتصال سریع را بدون انتخاب گزینه Safely Remove Hardware میسر می سازد. البته این مزیت بدون اثرات جانبی نیست و با توجه به عدم کش داده ها در این روش، انتقال اطلاعات بین پی‌سی و حافظه خارجی با سرعت کمتری انجام می شود.

مایکروسافت امکان غیرفعال سازی این حالت برای برخی دستگاه ها را نیز فراهم کرده است. چنین قابلیتی برای کاربرانی مفید است که در حالت تهیه بکاپ یا کپی اطلاعات حیاتی و کاری در حافظه خارجی هستند و اجرای صحیح و بدون اشکال فرایند را به هر چیز دیگری ترجیح می دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • M Sajjad
    M Sajjad | ۲۰ فروردین ۱۳۹۸

    خوب روش غیرفعال کردنش رو هم میگفتین دیگه?

  • delta7
    delta7 | ۲۰ فروردین ۱۳۹۸

    مایکروسافت دیده هیچکس سیف ریمو نمیکنه گفته پیشفرضو بردارم بره ?

مطالب پیشنهادی