ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

خودرو

هوشمند سازی پارک حاشیه خیابان با اپلیکیشن؛ طرحی تازه برای ساماندهی ترافیک پایتخت

پارک حاشیه ای در گذشته به صورت سنتی و توسط پارکبان ها در تهران کنترل می شد اما به تازگی حرکت به سمت هدفمندسازی و مکانیزه‌ کردن این نوع پارک در دستور کار شهرداری قرار ...

غزاله زاهدی
غزاله زاهدی منتشر شده در 26 فروردین 1398  |  09:30

پارک حاشیه ای در گذشته به صورت سنتی و توسط پارکبان ها در تهران کنترل می شد اما به تازگی حرکت به سمت هدفمندسازی و مکانیزه‌ کردن این نوع پارک در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.براساس برنامه ریزی های اولیه قرار است تا همه مناطق تحت یک اپلیکیشن نسبت به هوشمندسازی پارک حاشیه‌ای‌شان اقدام کنند.

با این وجود منطقه 2 به عنوان منطقه نمونه برای اجرای پایلوت طرح پارک حاشیه ای هوشمند انتخاب شده است. در حال حاضر 15 هزار پارک حاشیه‌ای در 90 معبر شناسایی شده که در سه فاز و تا تیر ماه نسبت به کنترل هوشمند آنها اقدام می‌ شود.

در فاز اول این طرح، محور خیابان کوهستان، خیابان سرو، بلوار فرهنگ، بلوار قیصر امین پور، بلوار دریا، بلوار دادمان، خیابان خوردین، ستارخان و … تحت پوشش کنترل هوشمند پارک حاشیه‌ای قرار خواهند گرفت. بر این اساس پارک نیم ساعت اول برای شهروندان رایگان خواهد بود به عنوان مثال اگر به مدت 2 ساعت خودروشان را در کنار خیابان پارک کنند، باید هزینه 1.5 ساعت پارک را پرداخت کنند.
شهروندان برای استفاده از پارک حاشیه ای در این منطقه می توانند با مراجعه به سایت "تهران من" کد ملی، پلاک خودرو و شماره موبایل خود را در سامانه ثبت کرده و کیف پول خود را شارژ کنند. بر این اساس توقف در نیم ساعت اول رایگان و پس از آن هزینه ساعات بعدی مطابق مصوبه شورای اسلامی شهر از حساب شهروندی مالک، کسر و اطلاعات پرداختی نیز به شماره همراه وی پیامک می شود.پارک حاشیه ای

شهرداری تهران با اجرای این طرح سعی دارد نسبت به تشویق مردم به انجام سفرهای کوتاه مدت با وسایل شخصی‌شان اقدام کند. در واقع نباید اینگونه باشد که یک فرد صبح تا شب خودروی شخصی‌اش را در خیابان و یا جلوی مغازه‌اش پارک کند و مابقی شهروندان برای انجام سفرهای کوتاه مدت خود خیابان‌ها را برای پیدا کردن جای پارک بگردند.
ساکنین و کسبه‌ای  که دارای دو خودرو هستند نیز باید هزینه پارک احتمالی خودروهایشان در کنار خیابان را بپردازند. همچنین همزمان با هوشمندسازی شریان‌های درجه 1 و شریان درجه 2 ، معابر جمع کننده را نیز پوشش داده خواهد شد و اینگونه نخواهد بود که شهروندان برای فرار از پرداخت هزینه پارک حاشیه‌ای به کوچه‌ها و خیابان‌های اطراف بروند و آنجا را شلوغ کنند.

READ  بانک مرکزی: اتصال کارت های بانكی به زیرساخت سوخت انجام شد
دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • HameD۶۹

    فقط میگردن دنبال یه کاری که درآمد داشته باشه
    حالا بگو همزمان با اجرای طرح ۵۰۰۰ اتوبوس بی ار تی اضافه کنید عمرا..

  • ilyma13

    شاید برای کاری که گفتید جواب بده این طرح ولی مسلما هدف از اجرای چنین کاری آسایش شهروندان نیست و فقط کسب درآمد مفت از خیابانونه

    • Amin M

      صد درصد موافقم با شما دوست عزیز اینها کی به اسایش ما فکر کردن که اینبار بخوان این کارو کنن تنها فکر اینها خالی کردن جیب مردم و پرکردن جیب خودشان است طبق معمول همیشه

مطالب پیشنهادی