عجیب ولی واقعی؛ امواج موبایل سرطانزا نیست
این باور از دیرباز تا کنون وجود داشته امواج و تشعشعات گوشیهای همراه برای سلامتی انسان به شدت زیانبار است. اما دانشمندان پس از پژوهشهای مختلف، نشانهای مستدل و علمی مبنی بر مضر بودن گوشیهای ...
این باور از دیرباز تا کنون وجود داشته امواج و تشعشعات گوشیهای همراه برای سلامتی انسان به شدت زیانبار است. اما دانشمندان پس از پژوهشهای مختلف، نشانهای مستدل و علمی مبنی بر مضر بودن گوشیهای همراه نیافتند.
بر طبق آخرین نظرات تخصصی دانشمندان با رسانههای معتبر خارجی همانند BBC امواج الکترومغناطیسی حاصل از گوشیهای همراه به سلولهای سالم بدن آسیب نمیزند. اما پس چرا از قدیم این باور در ذهن مردم کاشته شده امواج گوشیهای همراه برای سلامتی بدن خوب نیست؟
مسئله اینجاست موشهای آزمایشگاهی در بیشتر پژوهشها، در معرض تابش امواج با قدرت بسیار زیاد بودند. قدرتی که انسان هیچ وقت با همراه داشتن گوشی به این درجه نمیرسد.
امواج الکترومغناطیسی به واسطه تعبیه سیم کارت در بدنه گوشی ایجاد میشود و ناحیه سر انسان، منطقه حساستری در جذب این مقدار انژری به شمار میرود. برخی از گزارشهای تحقیقاتی درباره جذب اشعه به DNA انسان ابراز نگرانی کردهاند. دکتر یولاندا اوهن، بیوفیزیست دانشگاه کالج لندن در این رابطه توضیح میدهد:
انرژی حاصل از امواج یونی با فرکانس بسیار بالا تابش پیدا میکنند. به عنوان مثال به بیماران اغلب درباره مضرات اشعه ایکس گفته میشود چرا که به راحتی قادر است به سلولهای بدنشان آسیب بزند. اما امواج غیر یونی که در دستگاههای خانگی و گوشیهای همراه وجود دارد با فرکانس بسیار پایین توسط شرکتهای معتبر ساخته میشود که قادر نیستند به سلولها آسیب بزنند.
اخبار ضد و نقیض زیادی درباره مضرات استفاده از گوشیهای همراه در رسانهها منتشر میشود. به عنوان مثال ادعا شده استفاده مستمر از گوشی همراه موجب اختلالات حافظه و حتی ناباروری میشود. در صورتیکه موسسه ملی سرطان در انگلستان این اخبار را تکذیب کرده و فاقد اعتبار میخواند.
این مسئله و نگرانی نیز وجود دارد کودکان و خردسالان بیشتر در معرض امواج غیریونی هستند. چرا که دستگاه عصبی خردسالان پس از تولد همچنان در حال تکامل است. با این اوصاف دکتر اوهن در این رابطه توضیح میدهد حمام آفتاب گرفتن به شدت روی سلامتی انسان تاثیر منفی بیشتری دارد تا اینکه همزمان در اتاقی قرار بگیرید که ۱۰ دستگاه الکترومغناطیسی مثل گوشی همراه و مودم وایفای در آن مکان تعبیه شده باشد.
با این تفاسیر هنوز عدهای اعتقاد دارند استفاده از سنگهای کریستالی میتواند بخش اعظمی از امواج رادیویی را به خود جذب کند. دانشمندان با نگاهی به ۲۰ سال گذشته و طی یک بررسی مروری دریافتند تشخیص تومورهای مغزی ۳۴ درصد افزایش یافته است. اما موسسه تحقیقاتی سرطان انگلستان رقمی کمتر را در دارندگان موبایل گزارش کردهاند.
شما چطور فکر میکنید؟ آیا واقعا امواج موبایل سرطانزا نیست یا پژوهشهای دانشمندان نقصهایی دارد که از آن بیخبر هستند؟
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
بنظر من که این موضوع جنجال برانگیزی نیست، با داشتن یک مقدار اطلاعات در مورد امواج در علم فیزیک متوجه این موضوع میشیم که فقط امواج بسیار پرقدرت هستند که میتونن از لایه های ابتدایی بدن عبور کنند و به داخل هسته سلول و دی ان ای برسند و مسبب سرطان شوند. امواج دکل های موبایل و وای فای قدرت کمی دارند به این معنا که طول موج بلند و فرکانس های پایینی دارند، برای اینکه بتوانند از داخل دیوار ها عبور کنند، و مسافت بیشتری را پیمایش کنند به طول موج های بلند و فرکانس پایین نیازمندند. برای مشاهده تفاوت عملی میتونید تفاوت برد وای فای دوگیگاهرتز خود با وای فای پنج گیگاهرتز خود را مشاهده کنید، وای فای پنج گیگاهرتز قدرت بیشتری دارد و بخاطر طول موج کوتاه تر میتواند حامل دیتا بیشتری در یک لحظه باشد که سرعت را افزایش می دهد، اما دقیقا به همین علت، متوجه خواهید شد که برد آن به مراتب کمتر از وای دو گیگاهرتز معمول مورد استفاده در شبکه های خانگیست.
امواجی که بتوانند به هسته سلول نفوذ کنند، باید قدرت بسیار بسیار بالایی داشته باشند، مانند امواج اشعه ایکس و گاما که کوتاه بودن طول موج آنها باعث میشه از داخل یک دیوار و اتاق نیز نتوانند عبور کنند و این قدرت زیاد اونهاست که توان عبور گوشت انسان و عکس برداری از استخوان رو میده و میتونه به داخل هسته سلول نیز نفوذ کنه.
حتی امواج دستگاه ماکروویو خانگی که صدها برابر قوی تر از امواج مبایل است، قدرت لازم برای رسیدن به هسته سلول را ندارد. بنابراین توضیح این مقدار فرکانس و طول موج است که سرطان زا بودن امواج را نشان می دهد، اکثر امواج در محل زندگی ما انسان ها چنین قدرتی ندارند که سرطان زا باشند. به عنوان مثال لیزر های قرمز و از اون بدتر سبز قدرت بیشتری دارند و طول موج آنها به گونه ای است که اجازه عبور آنها از دیوار را نمی دهد، برای همین است که میگویند انداختن این نوع لیزرها در اندام ضعیفی مثل چشم خطرناک است و قدرت لازم برای نفوذ به آن را دارا هستند
معلوم نیست شاید الکی گفتن از کجا معلوم اینهمه تو دنیا دروغ، الکی، چرتو پرت، توطئه و... گفته میشه یه لحظه
..
چند سال پیش بود که پروفسور اسمشو نمی برم... گفت انسان روزی 8 لیوان باید اب بخوره، بعدش این چند وقت اخیر اومدن گفتن که اب زیادی مخصوصاً 8 لیوان خیلی زیاده و بدن و کبد رو فاسد میکنه و حرف اون پروفسور رو تکذیب کردند. من میگم زود باور نکنید
شاید این توطئه ای باشه علیه کشور های جهان سومی،
(البته درست نیست زود قضاوت کنیم و توطئه گونه به این قضیه نگاه کنیم)
((من خودم به شدت با این قضیه سرطان زا بودن مخالفم و طبق نظریه ها هم سرطان زا نیست))اما چه کنیم که.؟؟!
الان من باید نظر بدم که امواج موبایل سرطان زا هستن؟عالم این علم گفته نیستن من چه نظری بدم دستش درد نکنه :)
لینک اصلی خبر رو لطفا بزارین !!!
دوست عزیز منبع ته خبر زده شده....
خوبه