ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ابرسازه هوشمند
تکنولوژی

محله هوشمند کمپانی آلفابت پویا و قابل تغییر است

سایدواک یکی از زیر مجموعه های شرکت مادر گوگل یعنی آلفابت، قصد دارد یک محله هوشمند در تورنتو بسازد که با دیگر محله های هم نوع متفاوت باشد. پیشتر شرکت سایدواک توضیحاتی کلی در مورد ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۰

سایدواک یکی از زیر مجموعه های شرکت مادر گوگل یعنی آلفابت، قصد دارد یک محله هوشمند در تورنتو بسازد که با دیگر محله های هم نوع متفاوت باشد.

پیشتر شرکت سایدواک توضیحاتی کلی در مورد این محله هوشمند داده بود، اما در روزهای اخیر جزئیات بیشتری از این طرح منتشر شده است.

در طرح موردنظر، سایدواک خیابان های کوچکتر را با هم ترکیب کرده و تردد خودروها را در آن محله محدود می کند. با این طرح کوچه های درون محله برای عبور عابران و دوچرخه ها امن تر خواهد شد. سایدواک می خواهد پا را از این فراتر گذاشته و با اضافه کردن پایش ترافیک آنی و مبلمان شهری متحرک، یک محله هوشمند و پویا طراحی کند که بسته به زمان و نیاز ساکنان تغییر می کند.

محله هوشمند

در یک گزارش جدید، سایدواک چهارنوع مسیر مورد استفاده در این محله را معرفی کرد. عریض ترین و شلوغ ترین مسیر بلوار است که به خودروهای متداول اجازه عبور می دهد و در خارج ابر سازه قرار دارد. شبکه های کوچکتری از کوچه ها، مسیرهای دسترسی و گذرگاه ها در داخل قرار داشته و برای عبور و مرور داخلی مورد استفاده قرار می گیرند.

سایدواک همچنین قصد دارد با استفاده از سنسورهای ارزان قیمت و الگوریتم های یادگیری ماشین، عبور و مرور را پایش و پیش بینی کرده و از برآیند این اطلاعات برای تغییر ساختار بلوارها استفاده کند.

محله هوشمند

در مسیرهای داخلی محله، ماشین های خودران و متصل (CAVs) مثل دوچرخه ها و اسکوترهای الکتریکی امکان تردد خواهند داشت و سرعت آنها نیز بر اساس وضعیت ترافیک و نوع مسیری که در آن قرار دارند به صورت نرم افزاری محدود خواهد شد. مثلا در یک مسیر بسیار باریک فقط اجازه دارند تا 8 کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشند اما در یک گذرگاه عریض تر اجازه تردد با سرعت 40 کیلومتر بر ساعت را دارند.

همچنین این نوع وسایل نقلیه برای رسیدن به یک مقصد مشخص از طریق نرم افزار به مسیرهای کم ترافیک تر و سریع تر هدایت شده تا مسیرهای داخلی محله برای تردد عابران در دسترس باشد.

کمپانی آلفابت قرار است ایده محله هوشمند را سال آینده روی نمونه های اولیه در دنیای واقعی تست کند اما فعلا این پروژه در حد تئوری و طرح مفهومی است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی