مایکروسافت بیلد ۲۰۱۹ در یک نگاه؛ از ارتقای اج تا دستیاری برای نویسندگان
مایکروسافت سالانه رویدادهای بزرگی را برگزار می کند اما ستاره آنها بیلد است که با حضور توسعه دهندگان بین المللی و رونمایی از نوآوری ها و فناوری های جدید این شرکت برپا می شود. کمپانی ...
مایکروسافت سالانه رویدادهای بزرگی را برگزار می کند اما ستاره آنها بیلد است که با حضور توسعه دهندگان بین المللی و رونمایی از نوآوری ها و فناوری های جدید این شرکت برپا می شود.
کمپانی ردموندی امسال از دیوایس های سخت افزاری رونمایی نکرد اما حرف های زیادی در زمینه نرم افزار و هوش مصنوعی داشت. در ادامه به مرور مهمترین خبرهای بیلد ۲۰۱۹ می پردازیم که شامل ارتقای قابلیت های کورتانا، نسخه جدید مرورگر اج و سرویس هایی برای صیانت از آرای انتخاباتی می شود.
ارتقای قابلیت مکالمه کورتانا
غول نرم افزاری دنیا سال گذشته شرکت Semantic Machines را با هدف توسعه هوش مصنوعی محاوره ای خریداری کرد و حالا این فناوری را در کورتانا پیاده سازی کرده است. در جریان کنفرانس امشب نمونه هایی از مهارت کورتانا برای ایجاد گفتگو و ادامه بحث با کاربر به نمایش گذاشته شد.
موتور هوش مصنوعی محاوره ای مایکروسافت از طریق فریمورک Bot در اختیار توسعه دهندگان قرار می گیرد. اگر همه چیز طبق نظر مایکروسافت پیش برود، در آینده هر شرکت از یک دستیار هوشمند اختصاصی بهره می برد که کاملاً با ساختار کمپانی آشناست.
قابلیت های جدید مروگر اج
مروگرهای مایکروسافت مدتهاست توانایی رقابت با کروم و فایرفاکس را از دست داده اند اما این کمپانی برنامه هایی را برای احیای اج دارد. مرورگر اج به حالتی برای اجرای سایت ها و اپ های قدیمی مجهز شده که فقط با اینترنت اکسپلورر سازگارند.
علاوه بر این سه سطح جدید از حریم خصوصی به مرورگر اضافه شده که شامل Unrestricted، Balanced و Strict است و هر یک از تنظیمات جداگانه برای مواردی نظیر ردیابی اپ های شخص ثالث بهره می برند. منوی Collections هم یکپارچه سازی کامل آفیس را به ارمغان می آورد که می توان آنرا با کاربران دیگر به اشتراک گذاشت یا یک خروجی کامل از آن گرفت.
این کمپانی همچنین برای نخستین بار از نسخه مک مرورگر اِج رونمایی کرده و قرار است اج «به زودی» برای مک او اس هم منتشر میشود.
فریمورک تحت وب فلویید
کمپانی ردموندی از فلویید به عنوان یک فریم ورک مبتنی بر وب برای تولید اسناد رونمایی کرد که توسعه دهندگان با استفاده از آن قادر به ایجاد سرویس های تعاملی و اشتراکی و اپلیکیشن هایی مبتنی بر وب ویژه تولید اسناد هستند.
نه تنها قابلیت های متنوع دستیارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای ترجمه و دریافت متون از وب و برخی وظایف دیگر برای فلویید در نظر گرفته شده بلکه این پلتفرم با اپلیکیشن های ورد، مایکروسافت تیمز، آتلوک و سایر محصولات هم یکپارچه می شود.
قابلیت هوش مصنوعی Ideas
قابلیت Ideas که امروز از آن رونمایی شد، به روش های مختلفی به کمک نویسندگان می آید. Ideas پا را از رفع ایرادهای مشخص گرامری فراتر گذاشته و کیفیت نوشته هایتان را بهبود می بخشد.
Ideas برای این کار از یادگیری ماشینی استفاده می کند و مهم ترین قابلیت آن کمک برای نوشتن جملات مختصر، مفید و شفاف است. قابلیت دیگر Ideas، تشخیص مطالب کلیدی هر نوشته است که در خلاصه سازی مطالب بلند و چند ده صفحه ای کارایی بسیاری دارد.
قابلیت های جدید از ماه خرداد در دسترس توسعه دهندگان قرار خواهند گرفت و پاییز به شکل عمومی منتشر خواهند شد.
ویندوز ترمینال
ویندوز ترمینال به عنوان یک خط فرمان به کاربران اجازه استفاده از فونت های جدید و اموجی ها را می دهد. پشتیبانی از تب ها هم از قابلیت های دیگر این برنامه است. مایکروسافت وعده داده که ویندوز ترمینال می تواند تجربه استفاده از خط فرمان در محیط هایی مثل Cmd و PowerShell و WSL را به سطح تازه ای برساند.مایکروسافت همچنین در این کنفرانس نسخه دوم زیرسیستم ویندوز برای لینوکس (2 WSL) را معرفی کرد که تکنولوژی های توسعه یافته برای پلتفرم قدرتمند اژور را به دسکتاپ و ویندوز 10 می آورد. این آپدیت سرعت عملیات سنگین روی سیستم فایل را تا دو برابر افزایش داده و از Linux Docker هم پشتیبانی می کند. ویندوز ترمینال و WSL 2 از ماه آینده میلادی در دسترس کاربران قرار خواهند گرفت.
ابزارهایی برای صیانت از آرای انتخاباتی
مداخله روس ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ جنجال هایی زیادی را بر پا کرد و حالا مایکروسافت با دو ابزار ویژه برای صیانت از آرای مردمی به میدان آمده که شامل ElectionGuard به عنوان کیت توسعه برای تأیید نتایج انتخاباتی و M365 for Campaigns در قالب سرویس تأمین امنیت ایمیل برای احزاب سیاسی می شود.
این کیت توسعه ماه آینده منتشر خواهد شد و احتمالا برای برگزاری انتخابات سال 2020 آمریکا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
ویژوال استودیو از راه دور و دات نت 5
مایکروسافت از قابلیت کار از راه دور ویژوال استودیو سخن گفت و به سه راهکار جدید اشاره کرد: ابزارهای توسعه دهندگان از راه دور، محیط توسعه دهندگان مبتنی بر فضای ابری و ابزار همکاری مبتنی بر مرورگر تحت وب. این راهکارها به توسعه دهندگان کمک می کنند از راه دور پروژه ها را به دست گرفته، بین اعضای گروه تقسیم کرده و تکمیل کنند.
در کنار این موارد، دات نت 5 و فریم ورک منبع باز و کراس پلتفرم ML.NET 1.0 هم معرفی شدند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ممنون از دیجیاتو
"قرار است اج «به زودی» برای مک او اس هم منتشر میشود."
ویراستاری...