دولت کرهجنوبی استفاده از سیستم عامل ویندوز را کنار میگذارد
دولت کره جنوبی از قصد خود برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس به منظور صرفه جویی در هزینه ها خبر داده است. [digipullqoute place="left"]تجارب کره میتواند به ایران هم کمک کند[/digipullqoute] ویندوز گسترده ترین سیستم ...
دولت کره جنوبی از قصد خود برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس به منظور صرفه جویی در هزینه ها خبر داده است.
تجارب کره میتواند به ایران هم کمک کند
ویندوز گسترده ترین سیستم عامل کامپیوتری دنیا است و علاوه بر کاربران شخصی و سازمانی دولت ها نیز به آن متکی هستند با این حال تعدادی از حکومت ها به دلایل مختلف در حال مهاجرت به سوی لینوکس هستند و حالا کره جنوبی هم به این موج پیوسته است.
ویندوز علی رغم ساختار قوی و کارایی مطلوب عاری از مشکل هم نیست اما مهمترین دلیل دولت ها برای فاصله گرفتن از آن به هزینه بالای لایسنس برمی گردد. حتی حکومت های نه چندان بزرگ دنیا هم فرایندهای کاری خود را با استفاده از هزاران کامپیوتر پیش می برند که هزینه بالایی را در پی دارد. از ژانویه سال آینده و با پایان یافتن پشتیبانی رسمی مایکروسافت از ویندوز ۷، بسیاری از کاربران برای حفظ امنیت سیستم ها ناچار به استفاده از ویندوز ۱۰ خواهد بود که به معنی پرداخت هزینه ای هنگفت است.
مقامات کره جنوبی این چالش را فرصتی برای بررسی گزینه های جایگزین می دانند که معمولا به معنی لینوکس است. این سیستم عامل که در بسیاری از سرورهای جهان نصب شده و هسته محبوبترین سیستم عامل موبایل دنیا را شکل می دهد، به خاطر انعطاف پذیری بالا، امنیت و قیمت مقرون به صرفه شناخته شده است.
استفاده از لینوکس در سیستم های دولتی کره هنوز قطعی نشده و باید تطابق آن با الزامات امنیتی و ساختار شبکه ها بررسی شود. یکی از مهمترین چالش های پیش رو عدم پشتیبانی این سیستم عامل از برنامه ها و سایت هایی است که تنها برای ویندوز توسعه پیدا کرده اند، هرچند برای اغلب نرم افزارهای ویندوزی جایگزین های مبتنی بر لینوکس نیز وجود دارند.
وزارت کشور و امنیت کره جنوبی هزینه مهاجرت به لینوکس را حدود ۶۵۵ میلیون دلار برآورد کرده که شاید در نگاه اول زیاد به نظر برسد اما به روزرسانی ویندوز به مراتب پرهزینهتر خواهد بود.
این مشکل به کره ختم نمی شود و با توجه به تحریم های گسترده آمریکا علیه ایران و احتمال افزایش دامنه آن، ممکن است مایکروسافت هم موانعی را بر سر راه استفاده کاربران ایرانی از ویندوز قرار دهد. در نتیجه استفاده از تجارب کشورهای پیشرفته ای نظیر کره در مهاجرت به لینوکس می تواند به تسهیل این روند درصورت لزوم اجرای آن کمک کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چند سال پيش دولت انگليس بنظرم به شكل افراطي اومدن لينوكسو جايگزين ويندوز كردن شايد هزينه هاشون كم بشه!
اما ازونجايي كه مجبور بودن مدام با شركت ها و ارگان هاي ديگه مرتبط باشن اين ناهماهنگي ها چند برابر براشون هزينه برداشت !!!!!!!
خيلي برنامه هاي ويندوز كه در لينوكس نبود رو هم مجبور شدن مخصوص خودشون بسازن !
در اخرم چند برابرشو هزينه كردن تا دوباره به ويندوز برگردن !! براي صرفه جويي!!!!
اصولا لينوكس بدرد كسب و كار گسترده با ارتباطات بسيار نميخوره...
شايد در سيستم هاي بزرگ پشتيباني ، استارت آپ كوچك يا در كارهاي انفرادي بصرفه باشه اما بدرد يك دولت بزرگ نخواهد خورد !!!
بخصوص در زمينه آفيس بهترين رقباي لينوكسي هماهنگ با خروجي آفيس مايكروسافت نيستن و در بهترين حالت حداقل 10 سال از افيس عقب ترن!!!
رابط كاربري شونم در حد افيس 2003 !
دوستان لینوکس فرق داره ولی نمی تونید بگید سخت تره!
در ضمن بعضی نسخه هاش مثل kubuntu کاربری شون خیلی راحت و ظاهر قشنگی هم داره.
پاشنه آشیل ش ولی بسته office هست که همه ادارات رو به خودش وابسته کرده ولی متاسفانه جایگزین درست درمونی روی لینوکس نداره هنوز
این یک اشتباه رایج هستش
اتحادیه اروپا هم فرمت اداری پیشفرض رو به اپن داک تغییر دادند اینطوری دیگه فقط وابسته به آفیس نیستن و همه بسته های اداری هماهنگ میشه با فایل های مستندات سازمانی
الانش کلی کندذهن با پارتی تو اداره ها هستن ک با ویندوز بلد نیستن کار کنن حالا بهشون بگی لینوکس ک مغزشون قفل میشه
تو ادارات مگه ویندوز لایسنس شده استفاده میکنن تا جایی که من دیدم یا xpبودن یا 7که همشون کپی بودن ????????