ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اخبار خودرو

سایپا: پراید را با دو میلیون تومان ضرر می فروشیم

سخنگوی انجمن خودروسازان که به نوعی زبان ناطق اهالی جاده مخصوص محسوب میشود، ساعاتی پیش با بیان جزییاتی تازه از کمبود ۵۰ درصدی قطعات خودروهای مونتاژی و زیان ده بودن تولید پراید برای سایپا سخن ...

غزاله زاهدی
غزاله زاهدی منتشر شده در 26 خرداد 1398  |  13:30

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

سخنگوی انجمن خودروسازان که به نوعی زبان ناطق اهالی جاده مخصوص محسوب میشود، ساعاتی پیش با بیان جزییاتی تازه از کمبود ۵۰ درصدی قطعات خودروهای مونتاژی و زیان ده بودن تولید پراید برای سایپا سخن گفت.

به گفته احمد نعمت بخش: «در شرایط فعلی قیمت تمام شده پراید در حدود ۳۹ میلیون تومان است ولی سایپا مجوز فروش با قیمت بیشتر از ۳۷ میلیون تومان را ندارد و هیچ کس نیز پاسخگوی این زیان هنگفت نیست.»

این درحالیست که میزان طلب قطعه سازان از خودروسازان به ۱۵ هزار میلیارد تومان رسیده و جبران نشدن این رقم به کاهش تولید قطعات یدکی منجر شده و حالا در حدود نیمی از تیراژ تولید ۱۸۰۰ دستگاهی روزانه به دلیل کمبود قطعه امکان تجاری شدن ندارد و راهی انبار خودروسازان می شود.

از سوی دیگر رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست هم اندیشی اعضای شورای عالی استان‌ها، با بیان اینکه کشور ما یک سال و یک ماه است که وارد جنگ اقتصادی شده است، اظهار کرد: این جنگ به طور رسمی از اردیبهشت سال گذشته اعلام شد. بر همین اساس باید با مردم بیشتر صحبت کنیم تا در جریان مسائل قرار گیرند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در این فرصت می‌خواهم مختصات این جنگ اقتصادی را شرح دهم، تصریح کرد: باید بررسی کنیم که دشمنان ما با چه هدفی این جنگ را به ما تحمیل کردند. دشمنان ما انتظار نداشتند که ما تا این اندازه پایداری کنیم.
وی با اشاره به اینکه نوسانات ارزی برای ما مشکل ایجاد کرده است، افزود: لازمه تولید به خصوص تولید خودرو برقراری ارتباطات جهانی است، اما در شرایط فعلی این وضعیت به طور کامل تحریم شده و دشمنان راه تبادلات مالی را بسته‌اند.
بخشی از قطعات از خارج کشور وارد می‌شود و بخش دیگری که در داخل تولید می‌شود امکان دارد که مواد اولیه‌ی آن از خارج وارد شود. وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد

اگر چه ادعا می‌کنیم که در تولید خودرو خودکفا هستیم، اما خودرو های ما فقط 80 درصد در داخل تولید می‌شوند.

رحمانی با بیان اینکه ما در تولید فولاد به یک توانمندی بومی رسیده‌ایم، گفت: تولید فولاد ما دو برابر مصرف ماست و در تولید این محصول توانسته‌ایم ایتالیا و فرانسه را پشت سر بگذاریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در دوره تحریم یکی از کارهایی که دنبال می‌کنیم مربوط به گلوگاه‌هاست، تصریح کرد: در تولید آلومینیوم یک و نیم برابر مصرف، تولید می‌کنیم و البته 70 درصد ماده اولیه آن وارداتی است.
مثلا کشور ما در صنعت ساخت رادیاتور در جهان صاحب جایگاه است. اما ورق فلزی لازم برای ساخت همین رادیاتور از کشور سوئد وارد می‌شود؛ بنابراین قیمت ارز در آنجا هم، اگرچه بطور غیر مستقیم، ولی اثر خود را بر قیمت خودرو می‌گذارد. در صنعت فولاد و آلومینیوم هم مشابها با این مسئله مواجهیم.

وی با اشاره به بازدیدی که از نمایشگاه صنایع ریلی داشت، افزود: من به این نتیجه رسیدم که می‌توانیم در خودروسازی خودکفا شویم و ظرفیت‌های خوبی داریم. در حال حاضر تولید خودرو در کشور ما همچنان برقرار است.

او با بیان اینکه قرار است هزار اتوبوس، مینی بوس و کامیون در دو سال آینده نوسازی شوند، تصریح کرد: این کار 11 هزار میلیارد یورو هزینه دارد، اما دولت این کار را آغاز کرده است و ما آن را سال گذشته پیگیری کردیم و امیدواریم که درآمد‌های نفتی روی این طرح اثر نگذارد.

وی تصریح کرد: هنگامی که من به وزارت صنعت آمدم، خودروسازی در حال تعطیل شدن بود، اما ما وضعیت تولید خودرو را رونق دادیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد

همه خودرو های ایرانی اعم از پراید و سمند که بومی‌ترین تولیدات کشور ما هستند، در حوزه قطعات الکتریکی وابسته هستند.

رحمانی با تاکید بر اینکه همکاران ما در سال 97 اقدامات جهادی انجام دادند، افزود: در شرایط کنونی مناطق مرزی بزرگترین پتانسیل برای ما هستند و در دوره تحریم باید به بخش خصوصی و مرزی توجه و به بهترین شکل از آن‌ها استفاده کنیم.

تولید خودرو

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در شرایط تحریم واردات خودرو آزاد است، اما ما خود ممنوع کرده‌ایم، اما قطعات تحریم هستند.

 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (24 مورد)
  • .. . . . .

    انشالله به زمین گرم بخورین امیدوارم با خاک یکسان بشین حرام خوارهای حرامزاده چهل سال باسوده بیست میلیون تومن فروختین بستونه حالا ضرر کنید تا جونتون از تو دماغتون در اد امیدوارم اول تا اخره زندگیتون با ضرر تموم شه به امید خبره ورشکستگی و نابودی کامل ایران خودرو وسایپا دزد

  • ali_ghadimi

    شما بی جا میکنین که تولید میکنین.جمع کنین این مسخره بازیو. مردم رو واقعا احمق فرض کردین. هزار تا دلیل میشه اورد واستون که کلا کارتون سو استفاده و دوشیدن مردمه. دیگه کلافه و خسته شدیم از دست این مافیا که مطمئنا به جاهایی وصله که نمیشه کسی واردش شه و کلا خط قرمزه

  • زینب آقایی

    خوب اگه زمانی که توی سود بودین و تحریم ها کمتر بود شما به اون هزار و خورده ای مدیران میانی و مدیران بالادست کمتر حقوق مزایا میدادین و بیشتر به فکر نوسازی و خرید تجهیزات به روز بودین الان دیگه لازم نبود گردنتون رو جلوی روزنامه نگاران کج کنید تا اخبار دروغ براتون منتشر کنند و بجای شما مظلوم نمایی کنند.

  • aliresa

    مظلوم بالام جان

  • Abolfazl Mandi

    جک سال !

  • amirhosein rasoulinia

    بمیرم واستون شما چقدر مظلومین که با ضرر میفروشین هممون هم ناراضی هستیم

  • Sam Anderwood

    خدا منقرضتون کنه

  • mohamad y

    حقتونه تو 20 سال مونتاژ. ی پراید چیکار می کردید چرا تولید داخل نیست که حالا تحریم زیاد شد و دلار گرون شد به بن بست بخورید

  • AK.۰۱۱۱

    چقدر که اینا پررررروووو هستند

  • molavy

    مطمئنا تو این جنگ شما سمت ما نیستید ، سمت دشمنید،شما که سی و هفتمنش کردید بکنید چهل تومن که سر مردم هم منت نزارید ،الهی ورشکست شید

  • herogame

    مردم: به تخم مرغمان!

  • noisymind

    خب تعطیل کن داداش ، ما راضی به ضرر شما نیستیم!!

  • ErfanMTI

    همه میخندن
    اما خبر واقعیه
    دلار ۵ برابر شده از وقتی پراید بود ۲۰ میلیون تومن
    زنجیره تولید هر قطعه ای رو شما بگیری از مواد خام تا تشکیل قطعه قطعا بخشی از اون به خارج وابستگی پیدا میکنه
    هر قسمتی به خارج وابسته بشه میشه ۵ برابر
    پس تعجب نکنین اگه پراید تا ۸۰ میلیون هم بالا بره
    فعلا دولت داره ذخایر ارزی رو آتش میزنه تا سوبسید بده به اینجور لوازم که مردم جلو چشمشونه و میترسه از افزایش ناگهانی قیمت ها که مردم کارد به استخونشون بخوره و کشور رو از دولت خالی کنن
    دیر یا زود قیمت ها میره بالا
    فعلا چراغ هارو خاموش کردن
    یکم که سر ملت گرم بشه با انتخابات یا بازی های تیم ملی یا برجام و ترامپ دوباره همه چیز میره بالا
    عجله نکنین

  • Cfz B ۲۱۰۸

    اوخی الهی شیطون فدات بشه چرا خودتو ضرر میدی...

  • alireza_asol

    ۱۱ هزار میلیارد یورو
    ۱۰۰۰ تا اتوبوس میخوان باهاش نوسازی کنن
    دونه ای میوفته ۱۱ میلیارد یورو. خدا بده برکت. ?
    جالبه همه سایت ها هم همین رقمو زدن پس احتمالا خود یارو همینو گفته...
    در مورد پراید یا سایر خودرونماهای مونتاژ داخل هم ما راضی به ضرر خودروسازان عزیز نیستیم. اصلا تعطیلش کنید.
    واردات خودرو دست دو هم آزاد کنید. نمونش:
    https://www.cargurus.com/Cars/l-Used-2016-Mazda-MAZDA3-c25128#listing=232064218
    یعنی قیمتش سال ۹۶ ۴۴ تومن بوده ما با ۴۰ تومن سمند میخریدیم.
    تازه همین الانم میشه ۱۴۵ تومن که باز از این بنجل هایی که میفروشن ۱۰۰۰ برابر بهتره

  • Milad Mohammadi

    هی تیترو میخونم هی میخندم:/

  • mohtashami.ali@gmail.com

    اقا ما راضی به ضرر شما نیستیم
    میشه با ضرر نفروشید

  • JOKJOK.IR

    او با بیان اینکه قرار است هزار اتوبوس، مینی بوس و کامیون در دو سال آینده نوسازی شوند، تصریح کرد: این کار 11 هزار میلیارد یورو هزینه دارد، اما دولت این کار را آغاز کرده است و ما آن را سال گذشته پیگیری کردیم و امیدواریم که درآمد‌های نفتی روی این طرح اثر نگذارد. :::یازده هزار میلیارد یورو ؟؟؟ باوو اصلاحش کنید یعنی خود نویسنده به این عدد توجه نکرده که نوشته اینو تو مطلبش . مگه ناوگان جهانی دارید نوسازی می کنید
    فک نکنم ناوگان مگاترون و ترنسفرمر و کلیه خدمه و رباتای جنگ ستارگان رو بخواین نوسازی کنی این همه هزینش بشه? ? ? ?

    • erwin maleki

      از خنده مردم دمت گرم ? ? ? ? ناوگان مگاترون رو خیلی خوب اومدی

    • سپهر زنگنه

      سلام قاعدتا رقم مد نظر جناب وزیر، 11 هزار میلیارد تومان بوده است.

      • هادی

        بازم زیاده شما ۱۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ دو تقسیم ۱۰۰۰ کنید میشه ۱۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان یعنی اتوبوسی ۱۱ میلیارد تومان هزینه بازسازیشه با یازده میلیارد تومان میشه چند واحد خونه خرید!!

  • ilyma13

    آخی دلم کباب شد بچه ها بیاین کمپین « پراید را ارزان نخرید »براشون بزنیم هم برای اونا خوبه هم برای ما?

  • yahoo8317

    واقعا خر خندش میگیره با این مزخرفات

نمایش نظرات بیشتر
مطالب پیشنهادی