ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

واردکنندگان موبایل
تکنولوژی

رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی: کوتاهی در ارائه خدمات گارانتی موبایل را نمی‌پذیریم

رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در گفتگو با دیجیاتو از برخورد قاطع این اتحادیه با شرکت‌های گارانتی‌کننده موبایل که به وظایف خود در قبال تعهدات‌شان عمل نمی‌کنند خبر داد. «مهدی محبی» می‌گوید شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گارانتی ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰

رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در گفتگو با دیجیاتو از برخورد قاطع این اتحادیه با شرکت‌های گارانتی‌کننده موبایل که به وظایف خود در قبال تعهدات‌شان عمل نمی‌کنند خبر داد. «مهدی محبی» می‌گوید شرکت‌های ارائه دهنده خدمات گارانتی وظایفی دارند و باید بر این وظایف پایبند بمانند. او باور دارد مواردی چون نبود قطعات و یا مسائلی از این قبیل در خدمت دهی آنها نباید تاثیر گذار باشد.

با ورود گسترده موبایل‌های مسافری و بدون خدمات پس از فروش به بازار موبایل ایران، خدمات گارانتی هم از اهمیت کمتری پیدا کرد اما اکنون که ورود انبوه این دستگاه‌ها متوقف شده است، کاربران، مسئولان را با این پرسش مواجه می‌کنند که چرا باید هزینه بیشتری برای خدمات پس از فروش بدهند؛ خدماتی که به شکل باکیفیت به آنها ارائه نمی‌شود.

رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی اما به دیجیاتو می‌گوید که مردم از طرفی نسبت به برخی وظایف شرکت‌های گارانتی چندان آگاه نیستند و زمانی که خدماتی از سوی این شرکت‌ها نمی‌گیرند فوراً به بازار تعمیرکاران آزاد رو می‌آورند:

«وضعیت قطعات موبایل هم مانند خود بازار موبایل چندان وضعیت مناسبی ندارد. شرکت‌ها مثل قبل نمایندگی مادر را در آنسوی مرزها ندارند تا قطعات خود را تامین کنند. پیش‌تر فقط اپل نماینده مادر نداشت ولی همه برندهای دیگر داشتند. با این وجود این حرف‌ها برای ما ملاک نیست؛ برای اینکه بالاخره شرکت گارانتی کننده در سازمان حمایت یک تعهدی داده و باید به آن عمل کند.»

محبی با اشاره به اینکه فرق اصلی و کاربردی گوشی‌های مسافرتی در برابر موبایل‌ها وارد شده از طریق قانونی در همین نکته خدمات پس از فروش نهفته است، به دیجیاتو می‌گوید که قوانین گارانتی باید اجرا شود و مردم اگر نتیجه‌ای از شرکت گارانتی نگرفتند می‌توانند در اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی موضوع را پیگیری کنند تا مشکلشان توسط کارشناسان این اتحادیه بررسی شود:

«ما مساله را کارشناسی می‌کنیم و به علت اینکه حجم شکایات در روزهای اخیر بالا رفته در سلسله اقداماتی سعی کردیم تا زمان رسیدگی به شکایات مردمی را به حداقل برسانیم و ظرف یک هفته تمام پرونده‌های شکایت آن هفته را حل و فصل کنیم. برای این کار چهار کمیسیون در نظر گرفتیم تا هر هفته به تمامی شکایات رسیدگی کنند.»

رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در پاسخ به این سوال که در شرایط کمبود قطعه، شرکت‌های ارائه دهنده گارانتی چگونه باید به وظایف خود عمل کنند، نکته مهمی را مبنی بر ارائه یک موبایل جایگزین مطرح می‌کند و می‌گوید:

«گارانتی باید در عرض پانزده روز مشکل کاربر را برطرف کند. اگر در این بازه زمانی نمی‌توانند خدمات درست به مشتری بدهند و به زمان بیشتری نیاز دارند، باید یک گوشی در حد همان گوشی کاربر تهیه کرده و به او بدهند تا زمانی که مشکل مصرف کننده حل بشود. یک سری از این موضوعات را مردم ما نمی‌دانند ولی ما پیگیر کارشان می‌شویم و کاری می‌کنیم که شرکت مذکور زودتر دست به تامین قطعه بزند.»

به گفته مهدی محبی بیش از ۷۰ درصد مشکلات در اتحادیه آنها بین مشتری و فروشنده یا تعمیرکار حل و فصل می‌شوند و سی درصد از شکایات به وزارت صمت و سازمان تعزیرات می‌رود و پیگیری‌ها در آنجا ادامه پیدا می‌کند.

گفتگوی تفصیلی دیجیاتو با رییس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی در روزهای آتی منتشر خواهد شد. این گفتگو شامل نظرات وی درباره وضعیت بازار موبایل کشور، موضوع وارد کردن موبایل به کشور از طریق قانونی و مسافرتی، شرکت‌های گارانتی و موارد دیگر است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • herogame
    herogame | ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

    اصلا گارانتی معنی نمیده توی ایران وقتی هیچ نماینده رسمی از هیچ برندی نیست، واسه خودتون دکون بازار درست کردین

  • Mr. J
    Mr. J | ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

    ما هم نمیپذیریم.
    همش حرف. کو عمل؟

مطالب پیشنهادی