اطلاعات تکمیلی از ماجرای عرضه خودرو الکتریکی یوز در آستانه شماره گذاری و ورود به بازار
مرکز تحقیقات مکانیک و خودرو با درخشش تیم خودروی الکتریکی پاراکس در چندین دوره مسابقات ملی طراحی و ساخت خودروی الکتریکی دانشگاه صنعتی شریف گام نخست را در بومیسازی دانش فنی و تجاری سازی وسایل ...
مرکز تحقیقات مکانیک و خودرو با درخشش تیم خودروی الکتریکی پاراکس در چندین دوره مسابقات ملی طراحی و ساخت خودروی الکتریکی دانشگاه صنعتی شریف گام نخست را در بومیسازی دانش فنی و تجاری سازی وسایل نقلیه پاک برداشت و با تأسیس شرکت دانش بنیان در حال تولید آزمایشی نخستین خودروی الکتریکی در کلاس کواد سایکل است.
اکوسیستم کارآفرینی مرکز سینتک شامل پیش شتاب دهنده، شتاب دهنده و مرکز رشد با هدف تکمیل چرخه تبدیل طرحها و پروژههای دانش بنیان است که به طور ویژه می توان به پروژههای تحقیقاتی در دست انجام مراکز تحقیقات دانشگاه اشاره کرد.
این درحالیست که به نظر می رسد به دلیل تحریم ها، پروژه تولید خودروهای برقی در کشور به کندی پیش می رود و تقریبا تمامی خودروهای برقی در دست ساخت این روزها با مشکلات ناشی از تحریم های صنعت خودرو دست و پنجه نرم می کنند.
اولین خودروهای برقی ساخت داخل وارد بازار میشود
اولین سری خودروهای برقی تولید شده توسط جوانان ایرانی مرداد ماه وارد بازار کشور خواهد شد و در خیابان های تهران تردد خواهد کرد. مرتضی موسی خانی اظهار داشت: «تعامل صنعت و دانشگاه در شرایط کنونی میتواند برخی خلاء ها را پر کرده و به ارتقا صنعت هم کمک کند.»
موسی خانی اظهار داشت: «به لطف الهی اولین تولید خودروی سواری برقی دو نفره در سایز کوچک وارد بازار میشود که این خودرو برای شهرهای پر ترافیک که فضای کمی برای تردد و پارکینگ دارند بسیار مناسب است.»
وی افزود: «طول این خودرو به اندازه عرض یک خودروی معمولی است و در فضای پارک در جای یک خودروی معمولی میتواند سه خودروی برقی توقف کند. این خودرو با برق معمولی شارژ میشود و با یک نوبت شارژ قادر است 100 کیلومتر مسافت را طی کند. باتری این خودروی برقی امکان شارژ طولانی مدت را هم دارد و با سرعت 90 کیلومتر در ساعت میتواند درشهر تردد کند.»
موسی خانی اظهار داشت: «این خودرو با اکسل و موتور قوی میتواند شیبهای تند مناطق شمال تهران و حتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات را به راحتی بالا رفته و عبور کند. ساخت این خودرو از سال 93 کلید خورد و امروز 5 دستگاه از این خودرو ساخته شده و وارد تست آزمایشی شده و قطعات 100 دستگاه دیگر سفارش داده شده که آماده ترخیص از گمرک شده و قطعات 95 دستگاه نیز آماده شده و آماده تولید این تعداد خودروی الکتریکی هستیم.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تصریح کرد: «با حمایت دولت مجوز شماره گذاری این خودروها صادر شده و 30 دستگاه آماده پلاک گذاری شده است. پس از تست آزمایشی و ورود خودروهای ساخته شده به خیابانها با توافق انجام شده با خودروسازان بزرگ کشور امیدواریم وارد فاز ساخت و تولید انبوه آن شویم.»
موسی خانی گفت: «این خودرو زیبایی قابل توجهی دارد و با تیپ خلبانی و چهار ستاره از ضریب ایمنی بالایی برخوردار است و امکانات خوبی در حوزه الکتروموتور، باتری و سایر تجهیزات دارد. سری اول این خودرو توسط دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و شرکتهای دانش بنیان و با همکاری معاونت فناوری ریاست جمهوری طراحی و ساخته شده است.»
موسی خانی اظهار داشت: «برای کمک به تولید ملی باید از این خودرو حمایت شود تا حاصل دستان جوانان نخبه بتواند وارد بازار شده و به اقتصاد و اشتغال کشور کمک کند. خرید این خودروها کمک به تولید داخلی و حمایت از اشتغال است و امروز افتخار میکنیم که جوانان کشور پس از شرکت در مسابقات خودروی الکترونیک توانستهاند ایدههای علمی خود را به ثروت تبدیل کنند.»
بومی سازی بسیاری از قطعات یوز
موسی خانی بیان کرد: «از 900 قطعه مهم این خودروی الکتریکی حدود 855 قطعه داخلی سازی شده و تنها 40 قطعه وارداتی است که این قطعات در سالهای آینده میتواند بومی سازی شود. رانندگی راحت و آسان، پارک راحت، ظاهر زیبا، سرعت مناسب، حجم کم، سوخت پاک و ارزان، قدرت مانور بهتر در شهرهای پر ترافیک از ویژگیهای خودروی برقی ساخته شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین است.»
رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران اظهار امیدواری کرد: «با حمایت از تولیدات ایرانی و نیز جوانان نخبه آینده درخشانی در انتظار کشور خواهد بود و با روحیه خودباوری میتوانیم در مسیر اقتصاد مقاومتی گام برداشته و از وابستگی رها شویم.»
اولین موتورسیلکت چهارچرخ برقی کشور پلاک گذاری می شود [به روز رسانی]
اولین موتورسیکلت چهار چرخ تمام برقی کشور با نام تجاری خودروی برقی کوادرو تا پایان تابستان امسال پلاک گذاری میشود.
مدیرعامل شرکت پیشران خودرو گفت: این اقدام که نتیجه تلاش معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی کشور است، باعث شد تا برای اولین بار شاهد پلاک گذاری این موتور سیکلت چهار چرخ در نظام جمهوری اسلامی باشیم.
حسین زیارتی با بیان اینکه این وسیله نقلیه توسط 50 مهندس نخبه طراحی و مورد ساخت قرار گرفته است، اظهار داشت: در مرحله اول قرار است 100 دستگاه از این مصصول به صورت نسخه محدود (Limited Edition) و به شکل مزایده به فروش برسد.
وی با بیان اینکه ساخت و فروش چنین محصولاتی به قدرت و توانمندی شرکت های دانش بنیان منجر میشود، گفت: اگر حمایت های مادی و معنوی از تولیدات شرکت های دانش بنیان ایجاد شود، مهندسان جوان و نخبه می توانند بدون موانع و با سرعت بالا به دستاوردهای بزرگی دست یابند.
زیارتی سرعت این موتورسیکلت چهار چرخ را 80 کیلومتر بر ساعت عنوان کرد و گفت: برآوردهای صورت گرفته نشان می دهد که این موتورسیکلت ایمن می تواند در آینده جایگزین مناسبی برای خودروهای فسیلی در بین مردم باشد.
اطلاعات تکمیلی در مورد مشخصات خودرو یوز را می توانید از طریق این لینک مطالعه فرمایید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
نظر ۱ :
به نظرم باید این ماشینو تو جاهای خاص بفروشن مثلاً تو کیش
کلا از ظاهرش ک بگذریم با اپشناش قیمتش چنده این !
معصومه ابتکار مگه میزاره ماشین شارژی بیاد به بازار؟مهندس ایرانی ماشین ساخته بود با آب کار میکرد مجوز ندادن اینو میخوان مجوز بدن؟
شما هنوز فکر میکنی با اب ماشین کار میکنه؟
تو یوتیوب یک سر بزنید ببینید چقدر ادم تا حالا الکی گفتن ماشینی ساختن که با اب کار میکنه.
یکم فکر کردن هم بد نیست.
اون اریا هم که الکی یک چیزی مثلا اختراع کرده بود.دید هیچ جا محلش نمیزارن میخواست ما رو تیغ بزنه.
شرو ور نگو،کاسه لیس بدبخت،واسه چارتا انگل مثه توإ که الان پرایدو میفروشن ۵۰ میلیون
باید رفیقشون باشی تا بهت مجوز بدن،همینجوری نیست که
مگه الکیه،حساب کتاب داره بابا
این لطف الهی پاره کرد مارو
دوتا قدم برداشتن بعد یه مقام نا مسئول میاد میگه به لطف الهی فلان کردیم
سایپا و ایرانخودرو چی بودن؟مشیت الهی یا حکمت و عبرت الهی؟
دو کیلومتر تو خیابون باهاش برو دوتا تصادف باهاش بکن ببین زنده بیرون میای بعد از لطف الهی حرف بزن
چون مال خودمونه اینجوری میگی