مدیرعامل هواوی: با ارتش آهنین به جنگ تحریمهای آمریکا میرویم
اخیرا نامه ای توسط مدیرعامل هواوی نوشته شده و او در آن خطاب به کارمندان شرکت از نحوه مبارزه با تحریم های آمریکا سخن می گوید. مدیرعامل هواوی اعتقاد دارد راه حل برون رفت از ...
اخیرا نامه ای توسط مدیرعامل هواوی نوشته شده و او در آن خطاب به کارمندان شرکت از نحوه مبارزه با تحریم های آمریکا سخن می گوید. مدیرعامل هواوی اعتقاد دارد راه حل برون رفت از بحران ایجاد تغییرات گسترده در این شرکت تا 5 سال آینده است.
مدیرعامل هواوی «رن ژنگفی» در نامه ای که بلومبرگ آن را منتشر کرده به اتفاقاتی که در اثر تحریم های آمریکا برای این شرکت رخ داده اشاره کرده و تحریم ها را همانند شلیک تیر به این شرکت تشبیه کرده است:
«به سمت ما تیرهایی شلیک شد که ما را ضعیف کرد. ما باید برای کنار آمدن با این شرایط دشوار در خود تغییرات اساسی ایجاد کنیم و با ایجاد یک ارتش آهنین در این جنگ به پیروزی برسیم. ما باید حتما در 3 الی 5 سال آینده خودمان را بازیابی کنیم.»
در اثر تحریم هواوی تاکنون صدها کارمند در آمریکا بیکار شده اند. انتظار می رفت کمپانی چینی بتواند مجوز مراوده با برخی از شرکت های آمریکایی را کسب کند. تاکنون چنین توافقی شکل نگرفته و با تصویب قانون جدید در آمریکا محدودیت های تازه ای برای مراوده با این شرکت بوجود آمد.
«با هواوی داد و ستد نمی کنیم»؛ این جمله ای بود که دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا جمعه هفته قبل در پاسخ به سوال خبرنگاران به زبان آورد. او گفت مراوده نکردن با این شرکت چینی آسان تر است ولی در ادامه از احتمال کاهش تحریم ها در صورت رسیدن دو طرف به یک توافق تجاری خبر داد.
چند روز پیش از سیستم عامل اختصاصی هواوی به نام «هارمونی» نیز رونمایی شد. کمپانی چینی امیدوار است به کمک سیستم عامل خانگی خود و ایجاد یک اکوسیستم از اپلیکیشن های مختلف برای آن جای خالی اندروید را احتمالا در چند سال آینده پر کند.
«ریچارد یو»، مدیر گروه کسب و کار محصولات مصرفی هواوی در مراسم معارفه هارمونی گفته بود اندروید همچنان انتخاب اول آنهاست ولی در صورتی که آنها نتوانند از سیستم عامل گوگل استفاده کنند «سریعا به هارمونی سوییچ خواهند کرد.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هواوی تلاش بیهوده میکنه. داره منابع مالیش رو حدر میده. از هواوی گنده ترش هم نتونستند جلو اندروید دوام بیارن? ?
بدون ARM و اينتل و حتي كوالكام اصلا بحث سيستم عامل بي معني خواهد بود!
از بازار لپتاپ هم يا بايد خارج شن بدون ويندوز يا بدون سيستم عامل ارائه اش كنن!
در نرم افزار هم فعلا كه فقط ادعا پشت ادعا...
نكنه ميخوان مشتري امريكايي و اروپايي رو مجبور به استفاده از موتور جستجوي بايدو كنن؟!
يا Google map رو با بايدو مپ جايگزين كنن؟
سرويس هاي گوگل به شدت در هم تنيده هستند، اغلب برنامه هاي اندرويدي جديد كاملا وابسته به g play services هستند...
آمازون و سامسونگ بعد از اينهمه سال هنوز در استورشون عناوين مهم وجود ندارن!
اينها براي بازار اروپا امريكا مهم هستند چون تحت قوانين كپي رايت نميتونن از اپ هاي دزدي استفاده كنن?
در ثاني نبايد فراموش كرد از 2007 كه اندرويد ضعيف تر از امروز هم بوده چند سيستم عامل اختصاصي بزرگتر از خودش از كمپاني هاي بزرگ رو ناك اوت كرده!
براي يادآوري عرض ميكنم:
3بار مايكروسافت تلاش ناموفق داشته، اول ويندوزموبايل با استور و اوازه خوب ، بعد دستگاه هاي فاجعه بار Kin در اخر هم وينفون كه با تحريم اپ هاي گوگلي مواجه شد و پاشنه آشيل اش زده شد..
سامسونگ 2بار تلاش كرد در ضعيف ترين قسمت بازار و ضعيف ترين اندرويدي ها رقابت كنه و قسمتي از انحصار گوگل كم كنه، يك بار سيستم عامل فاجعه بار بادا علارغم تبليغاتش. و بعد هم تيزن كه در نهايت از بازار موبايل به TV و ساعت منتقل شد!
نوكيا هم يار قديمي و پر نفوذش سيمبين رو يك بار بازنويسي كرد، و دفعه بعد با همكاري اينتل شروع به توسعه مي گو كردن ، كه هزينه هاي زياد و رشد سريع اندرويد باعث شد ازش دست بكشن..
سيستم عامل فوق العاده Palm web os رو نبايد فراموش كرد كه توسعه دهنده ها هم بهش نظر خوبي داشتند...حتي كمك HP كارساز نشد.
سيستم عامل اوبونتو موبايل كه اميد زيادي بهش بود...
و اخرين مهره هم سيستم عامل كمپاني فايرفاكس !!!
اينها منهاي كمپاني هاي كوچك و كم آوازه تر هست...
حتي بجز موفقيت مقطعي سيانوژن كه اونم نابود شد به نحوي، هيچ اندرويد اختصاصي مبتني بر AOSP هم نداريم كه موفق شده باشه!!!
هوآوي شايد در بازار داخلي چين موفق بشه زنده بمونه..
اما در بازار جهاني بدون نام گوگل، مايكروسافت، ARM و اينتل و كوالكام راهي از پيش نميبره! حتي با ارتش فضايي!!
دقیقا همینطوره