ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

محققان هاروارد راه حل بهتری برای پرینت سه بعدی اندام‌های حیاتی پیدا کردند

گروهی از دانشمندان انستیتو ویس (Wyss) هاروارد راه حلی توسعه داده‌اند که با استفاده از آن می‌توان رگ‌های خونی موجود روی بافت‌های زنده را با تکنیک پرینت سه بعدی چاپ کرد. با اینکه سالهاست دانشمندان ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰

گروهی از دانشمندان انستیتو ویس (Wyss) هاروارد راه حلی توسعه داده‌اند که با استفاده از آن می‌توان رگ‌های خونی موجود روی بافت‌های زنده را با تکنیک پرینت سه بعدی چاپ کرد.

با اینکه سالهاست دانشمندان آزمایشات مختلفی برای رشد اندام‌های انسان در آزمایشگاه‌ها انجام می‌دهند اما قطعا هنوز سال‌های زیادی برای آماده به کار شدن این تکنولوژی لازم است. اندام‌هایی که در آزمایشگاه‌ها ساخته می‌شوند برای استفاده در بدن انسان بسیار کوچک بوده و از مکانیزم مناسب برای اکسیژن رسانی هم بی بهره هستند.

راهکار جدید دانشمندان توضیح می‌دهد که تکنیک جدید با نام SWIFT یا Sacrificial Writing Into Functional Tissue چطور منجر به تولید اندام‌های بزرگتر و موثرتر می‌شود. تیم تحقیق موفق به تولید بافت قلبی (کاردیاک) شدند که قادر است طی یک دوره 7 روزه به صورت سنکرون بتپد.

پرینت سه بعدی

تیم تحقیق در یک نمایش ویدیویی چگونگی تولید صدها هزار بلوک تشکیل دهنده اندام‌های حیاتی را با استفاده از سلول‌های بنیادی نشان دادند. آن‌ها سلول‌های بنیادی را در یک قالب فشرده کرده و با استفاده از پرینت سه بعدی نهفته، الگو دهی سریع sacrificial ink را انجام دادند. در مرحله بعد آن‌ها sacrificial ink را پاک کردند تا کانال‌هایی که به عنوان رگ‌های خونی عمل می‌کنند آشکار شوند.

حوزه زیست‌پرینت یا استفاده از پرینترهای سه بعدی برای مهندسی اندام‌ها و بافت‌ها هنوز در مراحل اولیه توسعه‌اش قرار دارد. برخلاف پرینت سه بعدی استخوان‌ها یا پوست، پرینت اندام‌ها نیازمند این است که شبکه‌های عظیم رگ‌های حامل اکسیژن و مواد مغذی به درستی پیاده سازی شوند. با اینکه این تکنولوژی همچنان در مراحل اولیه توسعه قرار دارد اما می‌تواند راه را برای تولید اندام‌های آزمایشگاهی در آینده هموار کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • ondigi
    ondigi | ۱۷ شهریور ۱۳۹۸

    اونوقت این اندام های پرینت شده کار هم می کنن یا فقط یه شیء هستن؟

مطالب پیشنهادی