ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ویند فلوت آتلانتیک
تکنولوژی

بزرگترین مزرعه بادی شناور دنیا به آب انداخته شد

هنوز چند روزی از آغاز سال نو میلادی نگذشته که شاهد جا به جا شدن یک رکورد هستیم. جدیدترین رکود مربوط به بزرگترین مزرعه بادی شناور است که می‌تواند برق لازم برای ۶۰ هزار خانواده ...

کورش چایچی
نوشته شده توسط کورش چایچی | ۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰

هنوز چند روزی از آغاز سال نو میلادی نگذشته که شاهد جا به جا شدن یک رکورد هستیم. جدیدترین رکود مربوط به بزرگترین مزرعه بادی شناور است که می‌تواند برق لازم برای ۶۰ هزار خانواده را تامین کند. نام این مزرعه ویند فلوت آتلانتیک بوده و در پرتغال به آب انداخته شده است.

ویند فلوت آتلانتیک اولین مجموعه از پروژه ۳ گانه بوده که چند روز پیش شناور شده است. دولت پرتغال نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی در نظر دارد، تا با سرمایه‌گذاری روی گزینه‌های انرژی پاک، وابستگی خود به کربن را تا سال ۲۰۵۰ پایان دهد. از همین رو سال ۲۰۱۷، برق تامین شده از باد در این کشور، بیشترین سهم را در تامین نیرو از طریق انرژی‌های پاک داشته است.

ویند فلوت آتلانتیک

البته تامین انرژی از منابع بادی، در سال ۲۰۱۸ جای خود را به منابع انرژی‌های آبی داد ولی همچنان این کشور نتوانسته وابستگی خود را به منابع کربنی کاهش دهد و ۴۴.۷ درصد از انرژی خود را از طریق این منابع تامین می‌کند. از همین رو کشور‌ها توجه خود را روی انرژی های بادی و به خصوص مزارع بادی شناور گذشاته‌اند. همچنین فواصل دورتر از ساحل نیز بادهای شدیدتری دارند و برای این کار مناسب‌ترند، با این حال زیرساخت‌های مناسب برای این کار هنوز در دسترس نیست. البته ویند فلوت آتلانتیک اولین مزرعه بادی شناور نبوده. این عنوان در اختیار اسکاتلند است که سال ۲۰۱۷ توانسته نیروی برق ۱۲ هزار خانه را تامین کند.

ویند فلوت آتلانتیک

با این حال ویند فلوت آتلانتیک توانسته فصلی جدید در این تکنولوژی را باز کند. برای شروع، این مزرعه بادی شناور، به حامل‌های کوچک‌تری برای حمل آن به دریا نیاز داشته است که مراحل ساخت و ساز آن نیز پیش از انتقال آن به دریا انجام شده بود. در هر صورت به نظر می‌رسد دهه پیش رو در اختیار منابع تامین نیروی تجدیدپذیر باشد تا منابع کربنی، زیرا علاقه‌مندان به رهایی از دست سوخت‌های فسیلی، دهه فعلی را بسیار قوی شروع کرده‌اند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Mohammad 13759
    Mohammad 13759 | ۱۵ دی ۱۳۹۸

    ما هم میتونیم کلی پنل خورشیدی در بیابان های کشور قرار بدیم و شاهد اینهمه آلودگی هوا در کشور نباشیم و حتی فروش برق به کشور های دیگه هم فکر کنیم . یا میشه سیستم گاز طبیعی ایران رو قطع کرد و بجاش داخل نیروگاه اون رو سوزاند وبرق رو به خونه ها داد با کم ترین قیمت ولی اینجا همه چی درهمه.

مطالب پیشنهادی