ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

پلیس فتا: واریزی‌های مشکوک به حساب‌های بانکی‌تان را گزارش دهید

پلیس فتا اعلام کرده که بسیاری از کلاهبرداران پس از اقدام به دزدی و کلاهبرداری، مال مسروقه را به حساب‌های بانکی دیگران واریز کرده و سپس با ترفندهای غیرمجاز نظیر فیشینگ از این حساب‌ها، پول ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۰

پلیس فتا اعلام کرده که بسیاری از کلاهبرداران پس از اقدام به دزدی و کلاهبرداری، مال مسروقه را به حساب‌های بانکی دیگران واریز کرده و سپس با ترفندهای غیرمجاز نظیر فیشینگ از این حساب‌ها، پول را ذره ذره به حساب خود بازمی‌گردانند.

واریزی‌های مشکوک

سرهنگ «رامین پاشایی» معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با ذکر این نکته که شهروندان باید هرچه زودتر نسبت به فعالسازی رمز دوم بانکی خود اقدام نمایند و بانک‌ها نیز باید این زیرساخت را هرچه زودتر تکمیل نمایند، تاکید کرده که مردم باید مراقب مبالغ واریز شده به حسابشان نیز باشند. به گفته پاشایی این موضوع تا به امروز دستمایه بسیاری از پرونده جاری در پلیس فتا بوده:

«در تعدادی از پرونده های تشکیل شده در پلیس فتا و با استناد به مستندات موجود ، مشخص شد افراد کلاهبردار از طریق فیشینگ با دسترسی به اطلاعات حساب های بانکی هموطنان و حساب های مالی سایر افراد ، به منظور پولشویی و طولانی کردن فرایند پی‌جویی جرایم وجوهات سرقتی را به سایر حساب‌های افراد انتقال می‌دهند و در زمان های متعدد نسبت به برداشت غیر مجاز آن اقدام می کنند.»

واریزی‌های مشکوک

آنطور که سرهنگ پاشایی می‌گوید، شهروندان باید پیامک‌های واریز و برداشت حساب مالی خود را چک کنند تا زمانی که یک مبلغ نامتعارف و خارج از چرخه مالی زندگی آنها وارد حسابشان شد، زنگ خطر وجود کلاهبرداران را حس کنند. پاشایی در ادامه صحبت‌های به این موضوع تاکید بیشتری داشته است:

«ضمن فعال سازی ارسال پیامک واریز و برداشت حساب‌های مالی خود ، به محض اطلاع از واریز هر گونه مبالغ مشکوک به حساب های مالی بلافاصله با تغییر رمز دوم کارت های بانکی موضوع را به صورت رسمی به مراجع قضایی و بانک های عامل اطلاع دهند.»

این مقام مسئول ضمن بیان اینکه با اجرای کامل طرح استفاده از رمز یک بار مصرف در کشور شاهد کاهش این گونه جرایم خواهیم بود، به هموطنان توصیه کرده که با توجه به مهلت تعیین شده توسط بانک‌ها هر چه سریع تر نسبت به فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف اقدام کنند .

گفتنیست رمز دوم یکبار مصرف (پویا) بانکی برای چندین بانک در کشور به صورت کامل اجرایی شده و به مرحله عملیاتی رسیده و به تدریج تا پایان سال جاری شمسی برای تمامی بانک‌ها و دارندگان حساب آنها اجباری خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • herogame
    herogame | ۲۴ دی ۱۳۹۸

    برداشتن های مشکوک که به شکل های مختلف از حساب مردم کم میکنین رو به کی گزارش کنیم؟ چون اینارو دیگه خودتون قانونیش کردین، نمونه همراه بانک هایی که به ازای چک کردن موجودی 25 تومن از حساب کاربر کم میکنه بابت چی؟ بابت اینکه حساب خودمون رو داریم چک میکنیم؟

مطالب پیشنهادی