شرکت پخش فراورده های نفتی: خودروهای موجود نیازی به مکمل بنزین ندارند
مکملهای سوخت یکی از افزودنیهای رایج برای خودروها به حساب میآید که در زمان سوختگیری در کنار بنزین یا گازوئیل به باک خودرو افزوده شده تا عملکرد خودروها را در زمان فعالیت بهبود ببخشد. این ...
مکملهای سوخت یکی از افزودنیهای رایج برای خودروها به حساب میآید که در زمان سوختگیری در کنار بنزین یا گازوئیل به باک خودرو افزوده شده تا عملکرد خودروها را در زمان فعالیت بهبود ببخشد.
این مکملها با توجه به مواد تشکیل دهنده خود انواع مختلفی دارند که در مدلهای متفاوت خودرو مورد استفاده قرار میگیرد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی گفت: «هیچ کدام از خودروهای موجود به مکملهای بنزینی نیاز ندارند و لازم نیست که افراد از این مواد افزودنی و مکملهای بنزین استفاده کنند.»
فاطمه کاهی، با بیان اینکه تاکید شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی این است که سوخت توزیعی نیازی به مکمل بنزین ندارد، تصریح کرد: «این موضوع مربوط به تمام خودروها حتی خودروهای خارجی میشود و عرضه مواد افزودنی و مکملهای بنزین در جایگاههای سوخت مورد تأیید این شرکت نیست.»
وی تصریح کرد: «حتی استفاده از مکملهایی که استاندارد کافی نیز دارند، توصیه نمیشود؛ چرا که بنزین عرضه شده در تمام جایگاههای عرضه سوخت کشور مطابق با استانداردهای شرکت ملی پالایش و پخش، تولید و توزیع میشود.»
به تازگی نیز شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی اطلاعیه در این باره منتشر و اعلام کرد که عرضه مواد افزودنی و مکملهای بنزین مورد تأیید شرکت ملی پخش نیست.
این موضوع در حالی مطرح می شود که با کم شدن بنزین سوپر در جایگاهها بازار مکملهای بنزین داغ شده تا جایی که حتی برخی از جایگاهدارها مالکان خودرو را مجبور به استفاده از مکمل های بنزینی میکنند و این در حالی است که چندین سال است که استفاده از این مکملها توصیه نمیشود.
بنزین معمولی در ایران با اکتان 87 توزیع میشود و این در حالی است که برای بسیاری از خودروهای خارجی توصیه شده است که فقط اکتان 93 به بالا استفاده شود.
این توصیه داخل درب باک برخی خودروها درج شده و نشان میدهد که بنزین معمولی سازگاری مناسبی با خودروهای خارجی به خصوص خودروهای توربوشارژ ندارد.
تاکنون بارها بر سر ضرورت یا عدم ضرورت استفاده از این مکمل بنزین برای خودرو در میان صاحب نظران صحبتهایی شده اما همچنان برخی صاحبان خودرو نسبت به تاثیر این مواد افزودنی ابهاماتی در ذهن خود دارند.
به صورت کلی استفاده از مکملهای سوخت با هدف بهبود عملکرد موتور خودرو در سوخت و ساز و افزایش راندمان خودرو دنبال میشود.
همچنین مشخص نیست که در صورت عدم موافقت شرکت ملی پخش با عرضه مکمل ها، چرا ارائه این خدمات در پمپ بنزین ها با شدت ادامه دارد و برخوردی با این کار صورت نمی گیرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه ?
مخصوصآ این دولتیا
من بارها دیدم بعد ازاستفاده ازمکمل جایگاه دار با بنزین پرش میکنه و برای بعدی همونو استفاده می کنه :/ اگه لازم نیست پس چطور اکتان بیشتر را برای خودروهای توربو شارژ تامین کنیم ؟