چهارمین پرتاب استارلینک با موفقیت انجام شد؛ استقرار 240 ماهواره در مدار
اسپیس ایکس چهارمین محموله از ماهواره های استارلینک را با موفقیت در مدار زمین قرار داد و بوستر راکت فالکون 9 را نیز در اقیانوس اطلس مهار کرد. راکت فالکون 9 روز چهارشنبه ساعت 9:06 ...
اسپیس ایکس چهارمین محموله از ماهواره های استارلینک را با موفقیت در مدار زمین قرار داد و بوستر راکت فالکون 9 را نیز در اقیانوس اطلس مهار کرد.
راکت فالکون 9 روز چهارشنبه ساعت 9:06 صبح به وقت منطقه زمانی شرقی از دماغه کیپ کاناورال ایالت فلوریدا پرتاب شد. حدوداً یک ساعت بعد تمامی 60 ماهواره استارلینک در ارتفاع 290 کیلومتری مدار زمین مستقر شده و در ادامه تا ارتفاع 550 کیلومتری اوج گرفتند.
بوستر راکت فالکون 9 نیز به آرامی در اقیانوس اطلس و روی کشتی «Of Course I Still Love You» فرود آمد. این شرکت همچنین موفق شد یک نیمه از سپر حرارتی راکت را مهار کند ولی نیمه دیگر روی قایق فرود نیامد و به دریا افتاد.
اسپیس ایکس امیدوار است با استقرار ماهواره در مدار زمین، اینترنت ماهواره ای را برای تمام نقاط زمین به ارمغان آورد. این شرکت مجوز پرتاب حدوداً 12 هزار ماهواره را داشته و قصد دارد 30 هزار ماهواره دیگر را نیز پرتاب کند.
شرکت مورد بحث طبق مقررات باید 6 هزار ماهواره را تا پنج یا شش سال آینده به مدار زمین بفرستد و در سال جاری میلادی حداکثر 24 مأموریت استارلینک را انجام خواهد داد.
اسپیس ایکس با ارسال 60 ماهواره جدید، تعداد ماهواره های استارلینک مستقر در مدار زمین را به 240 عدد رساند. این شرکت اواسط دی ماه 60 ماهواره دیگر را در مدار زمین مستقر کرده بود. یکی از ماهواره های این محموله به طور آزمایشی به گونه ای رنگ آمیزی شده بود تا میزان درخشندگی آن کاهش یابد.
پروژه استارلینک به دلیل ایجاد اختلال در رصد، نگرانی منجمان را به دنبال داشته است. این شرکت همچنان به ارسال ماهواره های بدون پوشش ادامه خواهد داد تا از میزان عملکرد نمونه دارای پوشش آگاه شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ماهواره ها باید به یه حدنصاب از نظر تعداد برسن که بصورت عملی استفاده عمومی امکانپذیر باشه، فعلا باید صبر کرد، و فعلا آمریکای شمالی رو تحت پوشش دارن قرار میدن
داداش ایلان ما ایرانی ها امادگی صد در صد خودمون رو برای تست پروژه اعلام میکنیم
رو ما حساب کن ?
دستگاه گیرنده این شبکه رو از کجا میشه تهیه کرد
مجانی نیست . گرنده اش رو هم اگر گیر بیاری و اگر دولت خفتت نکنه به عنوان جاسوس باید کلی پول اینترنت بدی که اونم با این اقتصاد کره شمالی مانند غیر ممکنه
مودم این دستگاه (گیرنده و فرستنده سیگنال) با قیمت ۲۰۰ دلار قرار هست عرضه بشه. مثل اینکه ابعاد این مودم به اندازه یک جعبه پیتزا هست.