روش های مبتکرانه مردم برای پیشگیری از آنفلوانزا در یک قرن پیش + عکس
بدترین همه گیری آنفلوانزا با نام آنفلوانزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸ تا ۱۹۱۹ اتفاق افتاد و بالغ بر ۵۰۰ میلیون نفر را در سراسر دنیا آلوده کرد (برابر با یک سوم کل جمعیت جهان) و ...
بدترین همه گیری آنفلوانزا با نام آنفلوانزای اسپانیایی در سال ۱۹۱۸ تا ۱۹۱۹ اتفاق افتاد و بالغ بر ۵۰۰ میلیون نفر را در سراسر دنیا آلوده کرد (برابر با یک سوم کل جمعیت جهان) و ۵۰ میلیون نفر را به کام مرگ کشاند؛ رقمی که حتی از تلفات جنگ جهانی اول هم بیشتر باشد. آنفلوانزا در اشکال مختلفش حتی امروز هم با وجود پیشرفت های عظیم پزشکی قربانی می گیرد. طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا بین ۲۹۱ هزار الی ۶۴۶ هزار نفر در سراسر جهان سالانه به خاطر ابتلا به آنفلوانزاهای فصلی جان خود را از دست می دهند.
در طول نیمه نخست قرن بیستم مردم از ابزارها و اقدامات مختلفی برای حفاظت از خود در برابر آنفلوانزای اسپانیایی استفاده می کردند. یکی از این روش ها کافور بود که از درخت آن به دست می آمد. در این روش مردم کیسه ای از کافور را بدور گردن شان می بستند تا از خود در برابر ویروس حفاظت کنند؛ همزمان پزشکان و پرستاران نیز کافور را با استفاده از سوزن های جلدی به بازو و پای بیماران تزریق می کردند. امروزه کافور یکی از مواد فعال در ویکس است که برای آرام کردن درد مورد استفاده قرار می گیرد.
از دیگر اقدامات پیشگیرانه مردم در این دوران میتوان به غرغره آب نمک، پوشیدن ماسک، خوردن پرتقال و در نهایت ممانعت والدین از بوسیدن فرزندانشان توسط دیگران اشاره کرد.
در ادامه توجه شما را به چند عکس تاریخی از روش های مقابله مردم با ویروس آنفلوانزا جلب می کنیم.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.