ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

رقابت محتکران در شبکه‌های اجتماعی؛ تصاویر انبارهایی که از ترس کرونا پر شده‌اند

کرونا باعث ترس مردم در سراسر جهان شده است. تا به امروز تصاویر زیادی از فروشگاه‌های کشورهای مختلف منتشر شده که قفسه‌های خالی و یا صف‌های طولانی را نشان می‌دهد. این موضوع از ترس مردم ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰

کرونا باعث ترس مردم در سراسر جهان شده است. تا به امروز تصاویر زیادی از فروشگاه‌های کشورهای مختلف منتشر شده که قفسه‌های خالی و یا صف‌های طولانی را نشان می‌دهد. این موضوع از ترس مردم از قرنطینه خبر می‌دهد. حال کاربران در برخی کشورها تصاویری از انبار خانگی مواد غذایی خود در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند.

بسیاری از فروشگاه‌ها در کشورهای مختلف مانند ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا خالی از کالا هستند. ویروس کرونا باعث شده مردم یخچال‌ها و فریزرهای خود را از مواد غذایی پر کرده و عکس‌های آن‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به نمایش بگذارند.

کاربران این شبکه‌ها در کشورهای استرالیا، ایالات متحده و انگلستان نه تنها تصاویر مربوط به مواد غذایی، بلکه عکس‌هایی از اجناس دیگر مانند دستمال کاغذی و پوشک را نیز به اشتراک گذاشته‌اند. در حالی که یک کاربر اهل استرالیا در «ردیت» چنین موضوعی را مطرح کرده، کاربران دیگر برای اشتراک تصاویر خود فیس‌بوک و اینستاگرام را انتخاب کرده‌اند و آن‌ها را با هشتگ stockpile منتشر می‌کنند.

بسیاری از آن‌ها خریدارانی هستند که از کوپن‌ها برای خرید عمده استفاده می‌کنند و بیش از شیوع گسترده ویروس کرونا، به فروشگاه‌ها مراجعه کرده و محصولات موردنیاز خود را تهیه کرده‌اند. برخی کاربران تصاویری از اقلام خریداری شده مانند نخود فرنگی، سس پاستا، خیارشور و صدها مواد شوینده برای تمیز کردن بخش‌های مختلف خانه را به اشتراک گذاشته‌اند.

وزارت امنیت ملی ایالات متحده آمریکا به مردم توصیه کرده مواد غذایی و آب موردنیاز خود برای مدت دو هفته و همچنین داروهای موردنیاز برای یک ماه را تهیه کنند. علاوه بر این موضوع، تمام سوابق پزشکی اعضای خانواده را به صورت الکترونیکی ذخیره کنند. در حالی که مردم خود را برای دوران قرنطینه آماده می‌کنند، شهردار نیویورک، «بیل دی بلازیو» اعلام کرده مردم نیازی به ذخیره مواد غذایی ندارند. با وجود چنین موضوعی، مردم همچنان به خرید عمده خود ادامه می‌دهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی