چینیها از تاثیرگذاری داروی فاویپیراویر برای درمان بیماری کووید-۱۹ خبر میدهند
مقامات خدمات درمانی چین، مدعی شدهاند دارویی که ژاپن برای درمان نوعی از آنفلوآنزا استفاده میکند، روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا نتایج مثبتی داشته و روند درمان آنها را تسریع میکند. این دارو «فاویپیراویر» ...
مقامات خدمات درمانی چین، مدعی شدهاند دارویی که ژاپن برای درمان نوعی از آنفلوآنزا استفاده میکند، روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا نتایج مثبتی داشته و روند درمان آنها را تسریع میکند. این دارو «فاویپیراویر» نام دارد و توسط بخش دارویی فوجی فیلم تولید میشود.
ژانگ زینمین (Zhang Xinmin) از وزارت علوم و تکنولوژی چین می گوید استفاده از داروی فاویپیراویر (Favipiravir) روی ۳۴۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ووهان و شنژن، نتایجی ثمربخش داشته است. او به خبرگزاریهای چینی گفته:
این دارو به شدت برای درمان بیماری کووید-۱۹ کارا بوده و هیچ خطری هم برای انسان ندارد.
بیمارانی که در شنژن با داروی فاویپیراویر تحت درمان قرار گرفتند، به طور متوسط پس از ۴ روز دیگر هیچ علائمی از ویروس را نشان ندادند. این رقم برای افرادی که از این دارو استفاده نکردهاند، ۱۱ روز گزارش شده است. علاوه بر این، تصویر اشعه ایکس ریه بیمارانی که با داروی فاویپیراویر درمان شدهاند، نشان میدهد ۹۱ درصد آنها وضعیت ریه بهبود یافتهای دارند. این رقم برای بیماران دیگر ۶۲ درصد است.
البته کمپانی دارویی فوجی فیلم که با نام آویگان (Avigan) نیز شناخته میشود، در رابطه با این ادعا، سکوت اختیار کرده است. پزشکان ژاپنی نیز از داروی فاویپیراویر برای درمان بیمارانی با علائم خفیف تا متوسط استفاده میکنند و امیدوارند که ویروس در بدن آنها گسترش نیابد. با این حال یک منبع نزدیک به وزارت بهداشت ژاپن میگوید استفاده از این دارو برای بیمارانی با علائم شدید، چندان کارساز نبوده است. او میگوید:
ما این دارو را به ۷۰ الی ۸۰ نفر بیمار مبتلا به ویروس کرونا دادیم، اما به نظر میرسد کارایی چندانی نداشته باشد، زیرا ویروس در بدن آنها گسترش داشته است.
این منبع همچنین از محدودیتهای دارویی ضد ویروس مخصوص بیماران HIV به نام «لوپیناویر» (Lopinavir) و «ریتوناویر» (Ritonavir) روی بیماران کرونا خبر میدهد. پیش از این نیز داروی فاویپیراویر برای بیماران ابولا در سال ۲۰۱۶ استفاده شده بود. البته برای استفاده گسترده از این دارو، ابتدا باید توسط FDA تایید شود، زیرا در ابتدا این دارو برای درمان آنفلوآنزا تولید شده و نه بیماری کووید-۱۹.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیجیاتوی عزیز ایستگاهمون کردی ؟
اون ایسگاهه نه ایستگاه. امیدوارم این دارو واقعی باشه و از شر کرونا و ترسش راحت بشیم
والا خسته شدیم
خداییش هرروز ی خبر میزارین ک این دارو اون دارو خواهشا تا خبر واقعا قطعی نیست نزارید
امیدواریم زودتر این کابوس تموم شه فقط ??♂️
هر روز یه دارو رو امتحان میکنن میگن خوبه??♂️