هواوی با درخواست ثبت یک پروتکل جدید به دنبال تغییر ساختار اینترنت است
تیمی از دانشمندان کامپیوتر هواوی پروتکل اینترنت جدیدی را برای اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) ارائه کردهاند. آنها امیدوارند این IP، استاندارد نسل بعدی ارتباطات را شکل دهد، هرچند برخی معتقدند این اقدام میتواند امنیت کاربران را ...
تیمی از دانشمندان کامپیوتر هواوی پروتکل اینترنت جدیدی را برای اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) ارائه کردهاند. آنها امیدوارند این IP، استاندارد نسل بعدی ارتباطات را شکل دهد، هرچند برخی معتقدند این اقدام میتواند امنیت کاربران را تحت تاثیر قرار دهد.
در گزارشی که از سوی Financial Times منتشر شده، پروتکل جدید به صورت تئوری آدرسدهی در اینترنت و همچنین مدیریت آن را در مقایسه با استاندارد TCP/IP بهینه میکند. البته ظاهرا این پروتکل امکان سانسور کردن و همچنین ردیابی کاربران را برای کشورها فراهم خواهد کرد، برای مثال دولتها میتوانند اطلاعات ارسالی یا دریافتی یک آدرس آیپی خاص را متوقف کنند. همانطور که میتوان حدس زد، این ویژگی برای دولت چین بسیار کارایی دارد.
نگرانی دیگری در این زمینه نیز وجود دارد. پروتکل اینترنت جدید علاوه بر نیاز به مجوز و احراز هویت، کاربرانی که اطلاعات را ارسال و یا دریافت میکنند نیز شناسایی خواهد کرد. چین از چندین سال قبل شهروندان این کشور را مجبور کرده از نام اصلی خود در فضای مجازی استفاده کنند و IP جدید میتواند به شناسایی بیشتر افراد کمک کند. این پروتکل در اوایل سال 2021 مورد آزمایش قرار میگیرد.
با وجود نگرانیها، سخنگوی هواوی اعلام کرده پروتکل جدید تنها برای نیازهای فنی توسعه پیدا کرده و برای کنترل افراد مورد استفاده قرار نمیگیرد. هواوی در درخواست خود به این موضوع اشاره کرده که IP جدید برای فناوریهایی مانند هولوگرام و خودروهای خودران ضروری است و این فناوری در اختیار دانشمندان و مهندسان در سراسر جهان قرار میگیرد.
گفتههای هواوی با توجه به طراحی این تکنولوژی و همچنین سازمانهای که از آن پشتیبانی میکنند، متفاوت است. اگرچه این شرکت چینی اعلام کرده IP جدید در اختیار مهندسان و دانشمندان قرار میگیرد، اما این موضوع تضمینی برای عدم کنترل کاربران توسط دولتها نیست. پروتکل جدید توسط دولت چین و همچنین دولتهای دیگر مانند روسیه حمایت میشود که بیش از پیش نگرانی کاربران را افزایش میدهد.
در حال حاضر تضمینی برای پذیرفتن IP جدید به عنوان یک استاندارد توسط ITU وجود ندارد. علاوه بر این، استاندارد جدید باید توسط کشورهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرد که این موضوع نیز باید جداگانه بررسی شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
من یکی وکیل وصی چین یا روسیه نیستم ولی بی انصافی که یادمون بره اینترنت تو آمریکا دست کیه انگار آمریکا دایه مهربان تر مادره وقتی یه آدمیرال اینترنت رو تو آمریکا رهبری می کنه من به بقیه مملکت ها حق می دم مستقل بشن
هیچ کس نمیخواد زیر سلطه یه فرد یا یه کشور باشه. اما اگر بد و خیلی بدتر باشه چی؟ آرزو میکنی اتفاق نیافته اما حالا هم که قراره سرت بیاد بد باشه نه خیلی بدتر...
حالا حکایت چین و آمریکاست. یا هر قدرتی که تفکر سلطه جهانی دارد. و چین همون خیلی خیلی بدتر هست... نگاه کنید با مردم خودش چطور رفتار میکنه؟ اینها با غیرخودشون رفتاری خیلی بدتری دارند. اگه چین به قدرت (همه جوانب قدرت) برسه جنایتهاش از آلمان نازی و چنگیز خان مغول هم بیشتر و وحشتناکتره
توسط روسیه مورد حمایت قرار گرفته
سانسورچی های ایرانی که ذوق مرگ شدند! ?
چین از چندین سال قبل شهروندان این کشور را مجبور کرده از نام اصلی خود در فضای مجازی استفاده کنند
هواوی بهتره آپدیت اندروید 10 رو بده جای گزافه کاری