آمازون برای پایش دمای بدن کارمندان از دوربینهای حرارتی استفاده میکند
کمپانی آمازون پس از تحمل انتقادهای فراوان مبنی بر اهمیت ندادن به سلامت کارمندان در دوران کرونا، تصمیم گرفته از دوربینهای حرارتی برای سنجش تب کارمندان انبارها و مراکز توزیع خود بهره ببرد. پیش از ...
کمپانی آمازون پس از تحمل انتقادهای فراوان مبنی بر اهمیت ندادن به سلامت کارمندان در دوران کرونا، تصمیم گرفته از دوربینهای حرارتی برای سنجش تب کارمندان انبارها و مراکز توزیع خود بهره ببرد.
پیش از این در اواخر ماه گذشته میلادی این کمپانی در تمامی انبارها و مراکز توزیع خود به صورت مداوم دمای بدن کارمندان را میسنجید. اکنون اما این کمپانی تصمیم گرفته تا این کار را به صورت گستردهتری انجام دهد و نصب دوربینهای حرارتی نیز در همین راستا خواهد بود. بر اساس قوانین فعلی این کمپانی، هر کارمندی که دمای عمومی بدن وی از ۳۸ درجه بیشتر باشد، به خانه فرستاده میشود و تنها در صورتی میتواند دوباره در محل کار خود حاضر شود که برای ۳ روز هیچ علائمی از تب نشان نداده باشد.
یکی از سخنگویان این کمپانی در رابط با روشهای جدید پایش دمای بدن کارمندان میگوید:
«ما روشهای پایش دمای عمومی بدن را در فرایندهای معمول روزانه خود قرار دادیم تا به عنوان یک مرحله اضافی، بتوانیم سلامت کارمندان را تشخیص دهیم. اکنون از دوربینهای حرارتی استفاده میکنیم تا به صورت یکپارچهتر بتوانیم سلامت کارمندانمان را پایش کنیم.»
شبکه فعالیتهای آمازون در دوران کرونا تقریبا مشابه دیگر فروشگاههای اینترنتی بوده و انبارها، مراکز بستهبندی و فروشگاههای مواد غذای «Whole Foods» را شامل میشود. البته این کمپانی مشخص نکرده که در کدام یکی از این مراکز از دوربینهای حرارتی بهره میبرد. گفتنی است تلاشهای اخیر این کمپانی مبنی بر پایش سلامتی کارمندان خود، در پی راهپیماییهای اعتراضی شدید در سراسر آمریکا حاصل شده است.
بسیاری از احزاب کارگری در این کشور به همراه انجمن کارگران آمریکا از آمازون به دلیل اهمیت ندادن به سلامت کارمندان خود در دوران پرفشار شیوع کرونا انتقاد کردند. اکثر کارمندان از این که باید در دوران بحران کنونی در شرایط ناامن کار کنند، اعتراض کرده و به نظر میرسد که تلاشهای آنها ثمربخش بوده است. همچنین با مبتلا شدن تعدادی از کارمندان انبارهای آمازون و وابستگی شهروندان به خریدهای اینترنتی، همگی دست در دست هم دادند تا این کمپانی در منگنه فشار قرار گیرد.
دیو کلارک، رئیس فعالیتهای بینالمللی آمازون میگوید:
«با در نظر گرفتن روشهای پیشگیری متغیر و سرویسدهی در ۱۰۰۰ شهر در سراسر جهان، ممکن است برخی مواقع نتوانیم بینقص فعالیت کنیم. البته من میتوان تضمین کنم که اینها تنها «استثنا» هستند.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تقریبا می توان گفت که همه دنیا حتی امریکا و انگلیس هم به این نتیجه رسیده اند که روش چین کاملا صحیح بوده و کم کم باید با انکار کرونا به علت عدم توانایی در تولید واکسن با قبول کردن روش های فیک به جای درمان قطعی کرونا را به طور کامل انکار بکنند البته چینی ها این دست برتر را داشتند که بدون توجه به دموکراسی ابکی و سوسول بازی غربی ها با قرنطینه خشن واقعا کرونا را ریشه کن کردند ولی بقیه کشور ها باید با ماله کشی کم کم از امار ها رد بشوند و با روش های تشخیص به جای درمان مردم را ارضا بکنند
امروز هم که المانی ها تظاهرات کردند مردم کشور های افریقایی هم رسما با شعار مرگ از کرونا بهتر از گرسنگی به استقبال کرونا رفتند و هویج قمار باز هم که رسما به فرمانداران اعلام جنگ کرده و از کماندو های ارتش در پوشش طرفداران برای سرکوب و کودتا علیه فرمانداران استفاده خواهد کرد من بعید می دانم فرمانداران مخصوصا دموکرات ها در مقابل روش های خشن طرفداران ترامپ و پروپگاندای فاکس نیوز دوام بیاورند
باید تاکید کرد که هم روش چین بسیار موفق بود هم کره جنوبی و سنگاپور درخشیدند و صد البته دولت ایران هم عالی عمل کرده است واقعا با دستان خالی و فداکاری پرستاران کرونا را کنترل کردند امیدوارم که کرونا دوباره در ایران اوج نگیرد باید مواظب عوامل بیرونی مثل نظامیان امریکایی و جولان بی دلیل ناو های انها در محدوده صید ایران باشیم
☝️?