ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هواوی
تکنولوژی

هرآنچه باید درباره سرویس‌های موبایل هواوی (HMS) بدانیم

سال ۲۰۱۹ بود که تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین شدت گرفت. این تنش‌ها در نهایت به تحریم کمپانی هواوی منجر شد و به سبب آن، هواوی امکان همکاری با کمپانی‌های آمریکایی را از دست ...

کورش چایچی
نوشته شده توسط کورش چایچی | ۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۰

سال ۲۰۱۹ بود که تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین شدت گرفت. این تنش‌ها در نهایت به تحریم کمپانی هواوی منجر شد و به سبب آن، هواوی امکان همکاری با کمپانی‌های آمریکایی را از دست داد. یکی از این شرکت‌ها که مجبور شد به همکاری خود با این کمپانی پایان دهد، گوگل بود. به طبع این پایان همکاری، دسترسی هواوی به سرویس‌های موبایل گوگل خاتمه پیدا کرد و گوشی‌های معرفی شده از آن تاریخ به بعد، بدون این سرویس‌ها به دست کاربر می‌رسید.

البته بسیاری تصور می‌کنند که عدم دسترسی به سرویس‌های موبایل گوگل (GMS) به منزله پایان دسترسی کمپانی هواوی به کل پلتفرم اندروید خواهد بود. درست است که اندروید متعلق به گوگل است، اما ماهیت متن‌باز بودن آن، باعث می‌شود که استفاده از آن به صورت انحصاری در اختیار هیچ شرکتی نباشد. هواوی برای این کار راه‌حلی اندیشیده بود. طراحی و توسعه Huawei Mobile Services (سرواژه HMS)، از مدت‌ها پیش در حال انجام بوده، اما بعد از تحریم‌های آمریکا، هواوی تصمیم گرفت سرعت توسعه‌ این خدمات را افزایش داده و به طور گسترده‌ آن را به کاربران خود ارائه کند تا برای دریافت و استفاده از اپلیکیشن‌های کاربردی به مشکل بر نخورند.

HMS چیست؟

هواوی

HMS یا همان سرویس‌های موبایل هواوی مجموعه‌ کاملی از اپلیکیشن و سرویس‌هایی است که به طور اختصاصی توسط هواوی برای گوشی‌های هوشمند این شرکت طراحی و اجرا شده‌اند و حتی اگر در آینده هواوی دوباره به خدمات گوگل نیز دسترسی پیدا کند، توسعه و ارتقاء این پلتفرم همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

البته پلتفرم HMS از دو بخش تشکیل شده که یکی مربوط به خدمات مستقیم به کاربران مانند فروشگاه اپلیکیشن «AppGallery« است و بر اساس گفته‌های هواوی به سرعت جای خود را در بین سه مارکت برتر اپلیکیشن جهان باز کرده و بخش دیگر مربوط به توسعه‌دهندگان است که «HMS Core» نام دارد.

HMS Core شامل API، SDK و سرویس‌هایی می‌شود که توسعه‌دهندگان می‌توانند برای ساخت و بهبود اپلیکیشن‌ها از آن‌ها استفاده کنند. به گفته هواوی در حال حاضر تعداد افراد فعال در بخش ساخت و توسعه اپلیکیشن بر بستر HMS هواوی به 1.4 میلیون نفر رسیده است.

در ادامه با تعدادی از سرویس‌های اصلی HMS آشنا می‌شویم.

Huawei ID

هواوی

نخستین و اصلی‌ترین پیش‌نیاز استفاده از HMS داشتن «Huawei ID» است. این شناسه کاربری به کاربر اجازه می‌دهد تا تنظیمات شخصی خود را بر روی دستگاه اعمال کرده و برخی از داده‌های شخصی مانند اطلاعات تماس، پیام‌ها، کلمه‌های عبور را برای استفاده مجدد با در گوشی‌های دیگر این کمپانی ذخیره کند. با IP ایران نیز به سادگی می‌توان Huawei ID ساخت و از قابلیت‌های آن استفاده کرد.

Huawei Mobile Cloud

هواوی

فضای ابری هواوی امکان ذخیره داده‌هایی مانند تصاویر، ویدیوها، فهرست مخاطب‌ها و موارد دیگر را به کاربر می‌دهد. ۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی هم به طور رایگان در اختیار هر کاربر قرار می‌گیرد که البته می‌توان با پرداخت مبلغی این فضا را تا دو ترابایت افزایش داد. امکان استفاده از امکانات دیگری مانند پشتیبان‌گیری خودکار از گالری روی فضای ابری و مدیریت آسان اطلاعات نیز در این بستر امن وجود دارد.

Huawei AppGallery

هواوی

هواوی می‌گوید «App Gallery» مهم‌ترین بخش HMS محسوب می‌شود و به همین دلیل این کمپانی حدود یک میلیارد دلار برای تولید و توسعه اپلیکیشن‌های این فروشگاه سرمایه‌گذاری کرده است. هواوی در بیانیه خود اعلام کرده است که «App Gallery در حال حاضر بیش از 570 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد.»

فروشگاه نرم‌افزاری هواوی مجموعه‌ کاملی از اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های مورد نیاز کاربران را فراهم می‌کند. هواوی اعلام کرده امنیت کافی هنگام دانلود و استفاده از اپلیکیشن‌های مختلف با تضمین حریم خصوصی، در روند توسعه این فروشگاه اهمیت بسیاری داشته‌اند.

تجربه یکپارچه‌سازی در استفاده از گوشی‌ها، تبلت‌ها، تلویزیون‌های هوشمند، دستگاه‌های الکترونیکی پوشیدنی، گجت‌های واقعیت مجازی و سایر دستگاه‌ها نیز در نظر گرفته شده است. یکی از ویژگی‌های جالب توجه در App Gallery، ‌قابلیت Quick Apps نام دارد که به کاربران این امکان را می‌دهد اپلیکیشن‌های مورد نظر خود را بدون نصب کردن و با مصرف میزان کمی از حافظه اجرا کنند.

Huawei Browser

هواوی

بر اساس گفته‌های هواوی در بیانیه خود، «Huawei Browser» یک مرورگر امن با کاربری آسان، که با در نظر گرفتن امنیت و حریم خصوصی کاربران توسعه یافته است. تمرکز روی مشاهده صفحات اینترنت با سرعت بالا، امکان جستجوی آسان و ارائه امنیت بالا از اهداف ساخت این مرورگر عنوان شده است.

همچنین به ‌کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی باعث می‌شود کاربر به مرور زمان تجربه کاربری جذاب‌تری را تجربه کند. شخصی‌سازی تجربه خواندن مطالب با استفاده از قابلیت‌هایی مانند نمایش در شب و نمایش مطابق با محیط دسکتاپ از دیگر موارد قابل توجه این مرورگر محسوب می‌شود.

Huawei Assistant

هواوی

با استفاده از دستیار دیجیتالی هواوی می‌توان از سرویس‌های متنوعی استفاده کرد. جستجوی آسان و دسترسی سریع در عنوان‌های خبری شخصی‌سازی شده و از منابع مختلف، در این بستر فراهم شده است. Huawei Assistant به کاربران اجازه می‌دهد از طریق فرامین صوتی کارهای مختلفی با گوشی هوشمند خود انجام دهند.

Huawei Themes

هواوی

آنطور که هواوی در بیانیه‌ خبری اش اعلام می‌کند، این اپلیکیشن از طریق ارائه لاک اسکرین‌های متفاوت، آیکن‌های شخصی‌سازی شده و ده‌ها هزار تم موجود در بخش آنلاین خود، تجربه‌ای متفاوت با طراحی‌های رنگارنگ و متنوع در اختیار کاربران قرار می‌دهد. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توان محیط گوشی را به سلیقه خود تغییر داد و کاربر دیگر ملزم به استفاده از تم‌های پیش‌فرض نیست.

Huawei Music

هواوی

با استفاده از این سرویس، کاربران می‌توانند به موسیقی‌های با کیفیت بالا گوش بدهند و از قابلیت‌هایی مانند کتابخانه موسیقی شامل میلیون‌ها فایل صوتی، لیست آهنگ‌های محبوب و کانال‌های ارائه کتاب‌های صوتی استفاده کنند.

Huawei Video

هواوی

سرویس ویدیویی هواوی در همکاری با برندهای مطرحی مانند سونی، دیزنی، مانگو تی وی، یوکو، سوهو، جِتسِن هواشی و وانگجو تجربه متفاوتی از تماشای محتوای ویدیویی با کیفیت بالا را برای کاربران خود به وجود می‌آورد.

Huawei Reader

هواوی

این سرویس در واقع کتابخانه آنلاین هواوی است. در تعامل با ده‌ها ارائه‌دهنده کتاب الکترونیک مانند IReader Technology، Dianzhong Technology،  Ali Literature و China Literature این مجموعه شامل بیش از یک میلیون عنوان کتاب با کیفیت و در دسته‌بندی‌های مختلف است. عناوین کلاسیک و البته عنوان‌های پرفروش بازار نیز در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • parviz.shojaei
    parviz.shojaei | ۲ شهریور ۱۳۹۹

    ?

  • Ali ghasemian
    Ali ghasemian | ۸ خرداد ۱۳۹۹

    باید هواوی رو تحریم کنیم تا به سمت مشتری هاش در ایران هم نگاهی بندازه... بازار بزرگی در ایران داره، ولی راحت حال ملت رو گرفته....

    • Phone
      Phone | ۱۶ خرداد ۱۳۹۹

      نخریم موافقم نباید بخریم تا حالش جا بیاد

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی