ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران: گسل مشا فعال شده است

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از فعال شدن بیشتر گسل مشا خبر داد. «رضا کرمی محمدی» در جلسه ستاد محلی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که در محل سازمان ...

آرش پارساپور
آرش پارساپور منتشر شده در 25 تیر 1399  |  12:50

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از فعال شدن بیشتر گسل مشا خبر داد. «رضا کرمی محمدی» در جلسه ستاد محلی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، خبر از فعالیت بیشتر گسل مشا طی ماه اخیر داده است. کرمی محمدی باور دارد که باید بیشتر روی این موضوع مطالعه کرد: «در همین راستا نیز کارهای مختلفی در مورد زلزله انجام شده که یکی از آنها سامانه هشدار سریع زلزله است.»

به گفته محمدی، سامانه هشدار سریع زلزله فقط در گسل مشا فعال بوده و در سال جاری قرار است که در چند نقطه دیگر نیز برپا شود: «ما امسال اعتباراتی را گرفتیم و اقداماتی را انجام دادیم که در جریان آن که طی یکی دو ماه آینده در دیگر نقاط و اطراف تهران سیستم هشدار سریع زلزله فعال خواهد شد. این سیستم بیشتر به درد شرکت هایی چون مترو، شرکت گاز و ... می خورد و که بلافاصله به آنها هشدار دهد و مثلا شرکت گاز بتواند چند ثانیه زودتر جریان گاز را قطع کند.»

رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران همچنین در مورد هشدار سریع با آتشنشانی نیز صحبت کرد و تاکید داشت که می‌توان با استفاده از آن شرایطی را فراهم کرد که در هنگام زلزله طی حداقل مدت به کمک مردم شتافت.

وی همچنین به سامانه تخمین خسارات زلزله نیز اشاره کرد و گفت: «سامانه تخمین خسارت زلزله هم هست که حدود 50 شتاب نگار در این سامانه وجود دارد و به محض زلزله به ما نشان خواهد داد که کجا بیشترین آسیب دیده و موارد دیگر که در امداد و نجات بسیار پرکاربرد خواهد بود.»

READ  بازگشت کارمندان اپل به دفاتر به تعویق افتاد؛ کمک هزینه دورکاری ۱۰۰۰ دلاری

او باور دارد که فعالیت این سامانه‌ها در صورتی ادامه‌دار خواهد بود که همه شتاب‌نگارها سالم باشند. رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران تاکید دارد که این ستاد فقط در مورد زلزله نیست و آنها می‌خواهند وضعیت آمادگی و هماهنگی سازمان‌های مختلف را در برابر حوادث مختلف ببینند.

در این رابطه بیشتر بخوانید: 

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • Farzad6058

    GOSAL OFF رو به 7575 ارسال کنید غیر فعال میشه

  • Farzad6058

    کد غیرفعال سازیشو بزنید خب
    *#222*11#

  • porsesh

    ما که زرومون به این حکومت ظلم نمی‌رسه. امیدوارم گسل مشا و ویروس کرونا کار رو تموم کنند

    • Milad

      مردم بی گناه چه ربطی به حکومت داره؟

      • porsesh

        هنوز وضعیتت به جایی نرسیده که حاضر باشی به هر طریقی بمیری یا (عده‌‌ای بمیرند) اما این همه ظلم و ... پایان پیدا کنه؟ من رسیدم. تو هم بزودی می‌رسی. تحمل رنج انتخاب نیست، اجباره ... و وقتی از حد گذشت تو از هر طریقی به فکر پایان دادند هستی... با از بین طرف مقابل به هر طریقی (حتی حوادث طبیعی) و نهایتا از بین بردن خودت به هر طریقی

    • نیما

      از اینجا ناراحتی؟
      پس هرچه زود تر برووووو

      • آریا

        منتظر دستور تو بود

مطالب پیشنهادی