ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اینترنت و شبکه

رقیب استارلینک؛ آمازون مجوز پرتاب ۳۲۳۶ ماهواره برای ارائه اینترنت فضایی را دریافت کرد

طبق گزارش‌ها کمپانی آمازون موفق شده تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات ایالات متحده (FCC) را در جهت پرتاب ماهواره‌های مدارگرد و تامین اینترنت سراسری با نام پروژه Kuiper را دریافت کند. گفته می‌شود آنها ۱۰ میلیارد ...

حسین آدینه
نوشته شده توسط حسین آدینه | ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۰

طبق گزارش‌ها کمپانی آمازون موفق شده تاییدیه کمیسیون فدرال ارتباطات ایالات متحده (FCC) را در جهت پرتاب ماهواره‌های مدارگرد و تامین اینترنت سراسری با نام پروژه Kuiper را دریافت کند. گفته می‌شود آنها ۱۰ میلیارد دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

بر اساس اعلام رسمی بلاگ آمازون، پروژه Kuiper که پرتاب ۳۲۳۶ ماهواره مدارگرد را در دستور کار دارد، مورد تایید FCC قرار گرفته است. در حقیقت کمپانی تحت مدیریت جف بزوس حدودا یک سال پیش درخواست دریافت مجوز پرتاب هزاران ماهواره را (تقریبا چند ماه پس از رونمایی از پروژه) ارسال کرده بوده است.

مشابه با پروژه استارلینک اسپیس اکس، هدف Kuiper این است که خدمات اینترنتی را به صورت ماهواره‌ای و سراسری برای تمام مردم جهان، خصوصا مناطقی که در حال حاضر تحت پوشش نبوده یا از پوشش مناسبی بهره‌مند نیستند، با سرعت بالایی در دسترس قرار دهد.

آمازون

این کمپانی قصد دارد ۱۰ میلیارد دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری کند، که طی پنج فاز مختلف به مرحله عملیاتی خواهد رسید. طبق اطلاعات مندرج در اسناد کمیسیون فدرال ارتباطات، آمازون تا سال ۲۰۲۶ میلادی فرآیند پرتاب و استقرار ماهواره‌ها را به اتمام خواهد رساند و کل ساختار و شبکه جهانی آن هم تا پایان روز ۳۰ ژولای سال ۲۰۲۹ به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

«رجیو بادیال» معاون واحد تکنولوژی پروژه Kuiper در بیانیه‌ای در این رابطه توضیح می‌دهد: «ما نوآوری‌های بی‌شماری خواهیم داشت تا شبکه‌ای پرسرعت، پایدار و فراگیر از اینترنت را با قیمتی معقول در اختیار مشتریان قرار دهیم. سیستم‌های ماهواره محور اینترنتی مانند پروژه Kuiper دشواری‌ها و چالش‌های زیادی در زمینه توسعه دارند، اما ما تیمی حرفه‌ای مهندسین و محققان را گرد هم جمع کرده‌ایم که تعهد و رویکرد ما را درباره پروژه Kuiper یدک می‌کشند. همراهی آنها با زیرساخت‌های باتجربه آمازون در زمینه شبکه و امکان سرمایه‌گذاری عمده، به ما این اطمینان خاطر را می‌دهد که بتوانیم در آینده به مردم و مناطق محروم خدمت رسانی کنیم».

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • CCR
    CCR | ۱۲ مرداد ۱۳۹۹

    دیجیاتو خاک تو سرت که حرف حق رو سانسور میکنی همه میدونن این مولوی هر چی میخواد میگه و هر چرت و پرتی بنویسه تاییده ولی من که نقد کردم تایید نشده و متن منو حذف کردین درسته که من بهش میگم ا ح م ق چون حرف مفت زیاد میزنه و رو اعصابه واینجوری میگم که یخورده خجالت بکشه و تو همچی نظر نده ول افسوس که شما هم طرف اونو میگیرین بعد ما میگیم چرا دیکتاتوری بده ؟؟؟؟؟

  • molavy
    molavy | ۱۱ مرداد ۱۳۹۹

    2029 میخواد اندازه سرعت 3g اینترنت بده، زارت

    • ali_mlk
      ali_mlk | ۱۲ مرداد ۱۳۹۹

      با چه علمی میگی با سرعت ۳جی اینترنت میده؟
      طبق اعلام خودشون به دلیل فاصله کم و تعداد زیاد ماهواره و ایستگاه های زمینی پهنای باند فوق‌العاده زیادی دارن و میتونن سرعت گیگابیتی بدن که تا ۱۰ سال دیگه هم سرعت رویایی خواهد بود حتی با وجود ۵ جی هم سرعت گیگابیتی یک رویا باقی میمونه چون آنتن های ۵ جی محدود هستن و تعداد کاربر بالاس و نمیتونه پهنای باند مورد نیاز رو بین همه شیر کنه،این نسل از اینترنت همراه با ۶جی میرسه که رقیب همدیگه محسوب میشن ولی ۶جی قطعا سرعت فوق‌العاده تری خواهد داشت ،ولی حداقل ۱۰ سال دیگه میاد و ۵ سال بعدش قابل استفاده میشه

  • Milad Salehi
    Milad Salehi | ۱۱ مرداد ۱۳۹۹

    تا این بیاد بازار توی‌داستان استارلینکه

    امیدوارم ما ایرانیها هم بتونیم از این سرویس ها بهره ببریم.

  • Alireza Zare
    Alireza Zare | ۱۱ مرداد ۱۳۹۹

    هعی باید بخونیم و حسرت بخوریم و با اینترنت مزخرف ایرانسل و آسیاتک کار کنیم ?

    • نیما
      نیما | ۱۱ مرداد ۱۳۹۹

      از سرعت اینترنت ايرانسل که راضیم ولی قیمتش خیلی خیلی بالاست

مطالب پیشنهادی