ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

اولین موبایل هواوی با سیستم عامل هارمونی سال آینده عرضه می‌شود

«ریچارد یو» مدیرعامل کسب‌وکار محصولات مصرفی هواوی از عرضه اولین موبایل این شرکت با سیستم عامل هارمونی در سال آینده میلادی خبر داد. در حال حاضر تلویزیون‌های هواوی با نسخه 1.0 سیستم عامل هارمونی در ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

«ریچارد یو» مدیرعامل کسب‌وکار محصولات مصرفی هواوی از عرضه اولین موبایل این شرکت با سیستم عامل هارمونی در سال آینده میلادی خبر داد.

در حال حاضر تلویزیون‌های هواوی با نسخه 1.0 سیستم عامل هارمونی در چین به فروش می‌رسند، اما هواوی امیدوار است نسخه جدید این سیستم عامل را که احتمالاً هارمونی 2.0 نام خواهد گرفت به جایگزین اندروید تبدیل کند. هواوی برای دستیابی به این هدف به تعداد قابل توجهی کاربر و توسعه دهنده اپ نیاز دارد.

هواوی می‌گوید این شرکت ۷۰۰ میلیون نفر کاربر فعال ماهانه و ۱.۶ میلیون توسعه دهنده ثبت شده داشته و ۸۱ هزار اپلیکیشن نیز در HMS Core (جایگزین سرویس‌های گوگل پلی) ثبت شده اند. این شرکت به تازگی از HMS Core 5.0 نیز رونمایی کرد که در هفت منطقه خدمات اپلیکیشن، گرافیک، مدیا، هوش مصنوعی، دیوایس هوشمند، امنیت و سیستم ارائه می‌دهد.

هواوی در تأمین نرم افزار و سخت افزار موبایل‌هایش با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کند. شرکت TSMC که یکی از تولیدکنندگان اصلی چیپست موبایل در دنیا به شمار می‌رود، تأیید کرد که از تاریخ ۲۴ شهریور دیگر به هواوی تراشه ارسال نمی‌کند. این تراشه ساز تایوانی از اواخر اردیبهشت ماه امسال نیز دریافت سفارش جدید از هواوی را متوقف کرده است.

«یو» ضمن تأیید این موضوع گفت: «متأسفانه تحت تحریم‌های فعلی ایالات متحده آمریکا TSMC فقط سفارش‌های قبل از ۲۵ شهریور را قبول کرده است. از ۲۵ شهریور این شرکت دیگر نمی‌تواند برای هواوی چیپ تولید کند. بنابراین Kirin 9000 احتمالاً آخرین نسل از چیپست‌های پرچمدار هواوی خواهد بود.»

طبق برخی گزارش‌ها هواوی برای تأمین تراشه به دنبال افزایش همکاری‌ها با مدیاتک است. این شرکت تایوانی برای ادامه مراوده تجاری با هواوی بعد از تاریخ یاد شده از ایالات متحده درخواست مجوز کرده است.

انتظار می‌رود هواوی از سیستم عامل هارمونی 2.0 در کنفرانس توسعه دهنده هواوی (HDC) در روز ۲۰ شهریور رونمایی کند. ممکن است این شرکت از محصولات جدید مبتنی بر این سیستم عامل (از جمله گوشی) نیز رونمایی نماید.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (18 مورد)
  • Mahan
    Mahan | ۱۹ شهریور ۱۳۹۹

    سیستم عامل جدید ببینیم کی ازاین هارمونی او اس استفاده میکنه

  • Hosi
    Hosi | ۱۹ شهریور ۱۳۹۹

    سامسونگ که نتونست بایدو به سرانجامی برسونه ببینیم این میتونه یا نه؟ ... گرچه کار خیلی خیلی سختیه...

  • linkin park
    linkin park | ۱۸ شهریور ۱۳۹۹

    برای اینکه در برابر شیطان بزرگ (آمریکا) بایستیم، مجبوریم که به پای همه ی شیطانهای کوچک (چین، روسیه، فرانسه، انگلیس و ...) بیافتیم...

    • آریا
      آریا | ۱۹ شهریور ۱۳۹۹

      در آخر هم مجبور میشن به پای همون شیطان بزرگ بیفتن تا کارشون راه بیفته? ?

  • Sina Elahi
    Sina Elahi | ۱۸ شهریور ۱۳۹۹

    از اولم گفتم هواوی (چینی ها) مث ماها نیستن زود پس بزنن بگن وای دیگه نمیتونیم یه راهی میسازن و رقیب اصلی گوگل میشن

  • Mehrdad A.S.H
    Mehrdad A.S.H | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    مهم اینه که الان که کشورمون تحریمه (دلایل تحریم هم بیشتر به خاطر زورگویی و گرفتن منابعه از طرف آمریکا) کدوم کشورها دارن باهامون همکاری میکنن و کمکمون میکنن ، الان که من و شما داریم نظر مینویسیم و گوشی دستمونه به خاطره چینه که الان به همه ثابت شده چین دیگه چین سابق و بی کیفیت نیست الان بیشتر محصولات چین استاندارد اروپا که از استاندارد آمریکا بالاتره رو شامل میشه ، امروز هم فرانسه با هواوی قرارداد ۵ جی بست مثل آلمان ، نروژ و ...... همین فردا تشریف ببرید برند شاپ هواوی که الان تقریبا همه شهرها شعبه داره و یک بار با گوشی پی ۳۰ پرو کار کنین متوجه میشین که چه کلاهی سرتون رفته بابت گوشی های گرون قیمت و کم امکانات سامسونگ و اپل نسبت به هواوی و شیائومی ، البته سامسونگ و اپل فقط در پرچمدار های بسیار گرونشون امکانات زیاد دارن ، کره جنوبی هم نشون داد که از خودش اراده نداره ، همیشه در شرایط بد انسانها خودشون رو نشون میدن ، اگر همه چیز خوب باشه و روبراه که هیچی مشخص نمیشه فقط تلنبار میشه

    • sinagoogle
      sinagoogle | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

      یکی از این محصولات که از استانداردهای آمریکا بالاتره رو معرفی کن. مگه هووای و ژیائومی قطعات ساخت خودشون رو تو گوشی میذارن؟ چیگست کوالکام، وایرلس کنترلر شرکت میکروچیپ، حافظه ی سامسونگ، پردازنده سیگنال میکروچیپ.
      شما هم که ماشالا ذوب شده در چین هستی

  • Mehrdad A.S.H
    Mehrdad A.S.H | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    در کل خوبه که داره این کار رو انجام میده چون سیستم عامل هایی مثل اندروید و آی او اس در صورتی خوبن که واقعا بی طرف باشن که نیستن ، چند وقت دیگه آپدیتشون هم به روی کشورهایی مثل ما ، چین و ...... میبندن پس تا وقتی زورگویی و انحصار طلبی هست باید به فکر چاره بود هیچ وقت برای شروع دیر نیست ، هر کشوری بتونه رقیب دیگری بشه در هر زمینه ای باید حمایت کرد اینطوری مساوات رعایت میشه ، مقل قضیه بمب هسته ایه که اگر فقط دست یکی باشه به همه میتونه زور بگه ولی اگر تقسیم شده باشه یا هر کشوری داشته باشه در اون بخش همه مساوی هستن ، البته کلا بمب هسته ای کار اشتباهیه به ضرر کل انسانها و کره ی زمینه ، بهتره اگر انسان ها میخوان در آینده همشون پیشرفت کنن و موفق باشن زودتر به فکر صلح باشن و هر کشوری در هر بخشی قویتره با دیگران به اشتراک بزاره تا بتونیم انسان و زمین رو نجات بدیم ???

  • molavy
    molavy | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    آخ، چی میشه همه شرکت های چینی نابود بشن و فقط شرکت های آمریکایی بمونن

    • آریا
      آریا | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

      آره خیلی خوب میشه.
      همونطور هم خواهد شد خوشبختانه ? ? ?

      • محمد جواد
        محمد جواد | ۱۸ شهریور ۱۳۹۹

        خوش به حالت ...عقل نداری خیالت راحته...

        • آریا
          آریا | ۱۸ شهریور ۱۳۹۹

          الان تو داری خیالت ناراحته مثلا ?

    • نیما
      نیما | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

      اون وقت با چی میخوای زنده بمونی؟
      هرچی اطرافت هست تولید چین هستن

  • amirka0098
    amirka0098 | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    تتها راهی که به نظم میتونه باعث استفاده و از بین نرفتن این سیستن عامل بشه اینه که قابلیت اجرا اپلیکیشنای اندروید رو داشته باشه، وگرنه احتمالا شکستش قطعیه، مگه اینکه فقط تو چین استفاده بشه

  • sinagoogle
    sinagoogle | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    بیچاره توسعه دهنده ها. هر کسی که تو کار توسسعه اپلیکیشن بوده باشه میدونه توسعه برنامه روی پاتفرم های مختلف چقدر زجر آور و وقت گیر و بی فایده هست.
    از طرف دیگه کیفیت یک سیستم عامل به برنمه هایی هست که ار اون بهره میبرن. با توجه به بیس مشتریان بسیار قدرتمند آندروید و ای او اس، تصور اینکه چرا باید یک کاربر آندروید یا آی او اس به سمت یک سیستم عامل دیگه بره خیلی سخته.
    اما از طرفی هم رقابتی ایجاد میشه که خود به خود به نفع مشتری هاست. اما باز هم میگم بیچاره توسعه دهنده ها

    • MK
      MK | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

      فکر نمیکنم بتونه تو جذب توسعه دهند‌های غیر چینی موفق عمل کنه. یه چیزی مثل ویندوز موبایل که تازه نه تحریم بود و نه هیچی. مخصوصا کمپانی‌های بزرگ که عمرا هزینه کنن واسه توسعه اپشون تو همچین سیستم عاملی.

      • sinagoogle
        sinagoogle | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

        احتمال بسیار زیاد همینطوره. تازه توی خود چین هم موفقیت این سیستم عامل با اما و اگر همراهه. مگر اینکه دولت چین برندهای چینی رو مجبور کنه از سیستم عامل داخلی استفاده کنن که با توجه به سابقه رژیم شی جین پی، چنین دستوری اصلا بعید نیست

  • حمید
    حمید | ۱۷ شهریور ۱۳۹۹

    همین جوری ضد آمریکا پیشرفت کن !

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی